logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Nici o casă fără talentatul Aloe FIRST

  Aloe First

  Nici o casă fără talentatul Aloe FIRST

  Multi talentatul Aloe FIRST nu ar trebui să lipsească din nici o casă. 
  Mai este denumit și “pachetul natural de prim ajutor”. De ce?
  Pentru că efectele complexe asigurate de Aloe FIRST sunt antiinflamatorii, hemostatice, cicatrizante, epitelizante, antiseptice, antimicotice. 
  Iar pentru fiecare din aceste efecte ar putea fi necesar un produs diferit. Nu este minunat că avem un singur produs natural, care ne vine în ajutor în atât de diverse situații, utilizandu-l din cap până în picioare?

  Vă întrebați de unde are această putere vindecatoare First-ul? 

  Conținutul lui este o adevărată reuniune de plante medicinale cu efecte benefice însoțite de gel stabilizat de Aloe vera în proporție de 78% și adaus de propolis, pentru efectul său de antibiotic cu spectru larg de acțiune. 
  Știți cum se zice “Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești!” Iar în acest caz, gelului de Aloe vera cu proprietățile sale cunoscute i s-au alăturat alte 11 plante cunoscute pentru efectele lor binefăcătoare. 
  Sub forma de extract natural găsești în talentatul Aloe First mușețel, gălbenele, coada șoricelului, cimbrișor, păpădie, jaleș, eucalipt, ghimbir, limba mielului, santal, floarea patimilor plus tocoferol (vitamina E naturală).

  Cumpără-l acum pentru tine și familia ta, sau fă-l cadou unui prieten și sigur acel prieten îți va fi recunoscător! 
  Iar cei care îl folosiți deja (și știu sigur că nu sunteți puțini) spuneti și altora la ce v-a ajutat și la ce impresie v-a făcut. Este o informație mult prea prețioasă să o păstram doar pentru noi. 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment