logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Pâine prăjită cu ton

  Pâine prăjită cu ton

  Pâine prăjită cu ton

  Peștele din ape reci şi sărate se află pe prima treaptă a calităţii în materie de produse piscicole. Este vorba de sardine, hering, ton, somon, macrou. Oricare dintre aceste tipuri de peşte aţi consuma, vă veţi bucura de un raport ideal de Omega 3 şi Omega 6. Doar peştii conţin proporţia optimă între cei doi acizi esenţiali, pe care organismul nu-i poate produce.

  Pâine prăjită cu ton

  • 100 g ton din conservă
  • 50 g țelină
  • 1/4 linguriță mărar
  • sucul de la o limete
  • 2 frunze de salată
  • 2 felii de paine integrală
  • 2 lingurițe de semințe de in

  Scurgeți tonul, dați țelina pe răzătoare. Sfărâmați tonul cu furculița și amestecați cu mărar, suc de lămâie și semințele de in. Așezați frunzele de salată pe pâinea prăjită în prealabil peste intindeți amestecul de ton .

  Tonul la conservă (în apă), scurs, are între 86 şi 128 calorii / 100g, respectiv 19,5 g – 23,6 g proteine şi între 0,96 g – 2,97 g lipide.

  Tonul la conservă (în ulei), scurs, are între 186 şi 198 calorii/ 100 g, respectiv 26,53 – 29 g proteine, 8 – 8,2 g lipide.

  Nu ești iubitor de pește și dorești sa te bucuri de efectele benefice ale uleiului de pește? Problema este rezolvata !
  ARCTIC SEA OMEGA 3 nu are mirosul sau gustul uleiului de pește, doar beneficiile.

  FOREVER ARCTIC SEA® este produsul optim anti-îmbătrânire: acizii grași polinesaturați nu sunt auto-construiți de organism – deci trebuie adăugați. Pentru FOREVER ARCTIC SEA®, se utilizează numai acizi grași omega-3 obținuți prin tehnologii care asigură un grad înalt de purificare, cum ar fi “distilarea moleculara”, din pești de adâncime și calamari. În plus, se amestecă cu ulei de lămâie și lime pentru o notă proaspătă.

  Produsul contribuie la funcționarea normală a inimii. De asemenea, contribuie la menținerea normală a vederii și a funcției normale a creierului.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment