logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Pentru cel mai bun tată – Eroul meu, nu doar în copilărie …

  Pentru cel mai bun tată – Eroul meu, nu doar în copilărie …

  Flori, bijuterii și prăjituri? Cu siguranță nu asta are nevoie un tată de ziua lui. Pentru că de data asta trebuie cadouri pentru bărbați adevărați. Găsirea unor cadouri neobișnuite care sunt potrivite pentru cei mai buni nu este atât de ușoară. În acest an, vei oferi un cadou personalizat tatălui, care să-i arată cât de important este el pentru familie, pentru tine. Articolele de zi cu zi și produsele de îngrijire personală sunt cu adevărat la modă.

  Cadourile făcute de copii sunt întotdeauna bine primite. Cu foarfece și lipici se pot crea multe daruri frumoase pentru tata. Dar putem aduce un aer proaspat în articolele de toaletă ale tatălui și să îl surprindem cu un nou parfum. Mirosul proaspăt aromat al ediției a 25th EDITION FOR MEN însoțit de minunatul GENTLEMAN’S PRIDE fără alcool îl vor impresiona pe loc. GENTLEMAN’S PRIDE – after-shave şi balsam pentru ten într-un singur produs. Calmează pielea stresată după ras și se reîmprospătează datorita prezentei ALOE VERA. Iar după sport, FOREVER ALOE MSM GEL care va întreține articulațiile tatălui tau și îl va ajuta să fie sportiv la orice vârstă! 

  Cadourile oferite cu dragoste sunt cele mai frumoase daruri pentru ziua tatălui. Sunt cele care vin din inimă și care nu pierd din vedere semnificația zilei: părinții sunt așa de importanți in viața noastră și trebuie bine și atent sărbătoriți! 
  Și cum am putea face asta mai bine decât cu daruri mari sau mici de la Forever!

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment