logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Pentru super eroina ta – Cadouri de ziua femeii

  Pentru super eroina ta – Cadouri de ziua femeii

  Mama ta este în mod clar cea mai bună mamă din lume! Mamele joacă un rol foarte special în viața noastră, au fost cu noi din prima clipă: primele zâmbete, primii pași, primele lacrimi șterse, primele secrete împărtășite …. Această apropiere și familiaritate sunt unice și de neegalat. Cu cine altcineva poți fi atât de deschis? Asta într-adevăr trebuie sărbătorit! Prin urmare, ar trebui să îți surprinzi mama cu un dar încântător de ziua dedicată femeii. 

  Mulțumesc mamă!

  În afară de buchetul cu florile preferate cel mai bun lucru pe care trebuie să-l oferi mamei este pur și simplu TIMP. Invită-o pe mama ta, și petrece o zi frumoasă cu ea, gătește-i una dintre mâncărurile ei preferate – fă ceea ce ea a făcut ani de zile pentru tine! Faceți o călătorie relaxantă împreuna cu întreaga familie sau alege să fi împreună, doar cu ea. Îți voi da și ideile perfecte de cadou pentru a le pune într-un pachet frumos și prețios. 

  O zi de relaxare și înfrumusețare mamă-fiică

  Timpul petrecut împreună, poate fi o vizită la un Spa sau o zi de relaxare la domiciliu: Ce ar putea fi mai bine? Iar pentru acasă îți recomand, un moment de împroaspătare de primăvară cu ajutorul FOREVER MARINE MASK. Tratați-vă pielea cu o doză de îngrijire suplimentară cu efect triplu: revigorarea, prospețime, hidratarea, curățarea și lifting. Cadoul perfect: Cu FOREVER MARINE MASK. puteți crea toate condițiile pentru a obține o piele întinsă și bine îngrijită. Un cocktail de minerale marine, miere, castravete, aloe și vitamine curăță si revitalizează pielea. Pentru efectul maxim, lăsați măștile să funcționeze timp de 20 de minute. Se aplică pe gât și decolteul iar în acest timp relaxati-vă și savurați o ceașcă de Aloe Blossom Herbal Tea. Aceasta este ca o vacanță pentru piele!

  Idei de cadouri pentru cele mai bune eroine din viața noastră

  Un cadou foarte special este și FOREVER ALPHA-E FACTOR. Fluidul ușor și eficient, cu cele mai fine ingrediente, asigură un aspect radiant tânăr și proaspăt – ofera mai multă elasticitate, și impulsionează regenerare.
  FOREVER ALPHA-E FACTOR este unul dintre produsele absolut preferate de consumatori. Aplicată sub îngrijirea nocturnă regenerează perfect pielea în somn. Deoarece în plus față de aloe vera funcționează aici valoroasa vitamina E – așa zisa vitamină de regenerare prin excelență. Doar două până la trei picături sunt suficiente pentru un efect minunat!. Pentru o îngrijire specială, puteți pune și o picătură pe cuticulele de la unghii, unghiile vor se vor menține sănătoase și ușor de întreținut. Sau adăugați câteva picături în apa de baie, pielea se simte foarte moale după aceea. Un ser foarte eficient pentru o îngrijire exigentă.

  O altă idee de cadou minunată: Închideți ochii și lăsați-vă sedusă de un miros care vă amintește de pajiștile de flori vara – ar fi ceva nu? Un miros delicat de flori, rafinat cu aerul proaspat din pădure, are ca rezultat combinația unică de parfumuri a ediției a 25-a pentru femei. Cu acest minunat parfum mama ta va pluti pe nori și o va smulge din întregul ei mediu cotidian.

  Nu stă nimic în calea unei zile obișnuite transformată într-o zi extraordinară! 
  Și dacă ești un fiu iubitor, ascultă sfatul meu, mama ta va fi impresionată de aceste cadouri. Ar putea să fie ceva ce ăți dorește de mult, doar că mamele, în general, îi pun membrii familiei pe primul loc.
  Răsfatați-vă eroina preferată de Ziua Femei cu produsele Forever.
  Vă pot ajuta cu cele mai bune idei de cadouri, doar contactați-mă!
  Pentru a avea o zi dedicată femeii, perfectă, pregatiți-o din timp cu atenție și cu dragoste.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment