logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Pentru un ten foarte frumos, uneori e nevoie de inspirație

  ten

  Pentru un ten foarte frumos, uneori e nevoie de inspirație

  Se știe, în fiecare cultură există anumite particularități specifice, chiar și atunci când vine vorba despre frumustețe.

  Recunosc, încă se întâmplă să mi se ceară recomandarea unui produs, sau generic numit ”o cremă”, despre care s-ar presupune că rezolvă toate problemele tenului. Și în acest personaj identific femeia ocupată și grăbită să câștige timp căutând cele mai eficiente și rapide produse. Sau, dacă se poate, să le cuprindă pe toate într-unul. În schimb japonezele, recunoscute pentru frumusețea lor delicată și un farmec aparte conferit de tenul lor de porțelan, perfect neted, practică un adevarat ritual.

  În cultura japoneză, femeile practică un ceremonial lent de frumusețe numit “Saho”. Preluat în limba engleză, a devenit “layering”. Un cuvânt compus din „layer”, însemnând „stratificare”, exprimă clar ideea acestei rutine de frumusețe. Este un ceremonial bazat pe o metodă lentă, anume pentru a gusta din plin plăcerea de a-și răsfăța tenul.

  Dacă în cultura occidentală vrem totul (sau aproape totul) printr-un singur produs (curățire, hidratare, netezire, strălucire, protejare de raze ultraviolete), prin layering se revine la etapele fundamentale ale îngrijirii tenului: demachierea, curățarea, prevenirea ridurilor, tratarea imperfecțiunilor și a petelor, hidratarea, fiecare dintre ele cu un produs specific.

  Principiul este de asemenea simplu și eficace – unul după altul, produsele de frumusețe specifice se aplică pe față și pe corp exact în funcție de tipul și de starea actuală a pielii. „Fanii de stratificare” își alocă timp atât dimineața cât și seara să se bucure de acel „timp pentru mine„. Ritualul zilnic de bază ar trebui să fie întotdeauna curățitor, tonifiant, nutritiv și de protecție. Mai ales pielea de peste 40 de ani tinde să se usuce și este mulțumită de substanțe nutritive suplimentare.

  ten

  Există multe produse anti-îmbătrânire de pe piață.
  Uneori alegem ceea care este accesibilă, ușor de procurat, alteori în urma unei recomandări sau, pur și simplu ne place reclama de prezentare.
  Haideți să includem un alt criteriu: O baza naturala! Este mult mai important ca produsele dvs. de frumusețe să aibă ingrediente de înaltă calitate și care să fie coordonate între ele. Prioritate maximă: PRODUSE cu ingrediente NATURALE – cu cât sunt mai multe ingrediente naturale, cu atât sunt mai prietenoase cu tenul.

  Specialiști noștri în frumusețe, ne sfătuiesc să combinam diferite produse dintr-o serie de îngrijire. În cazul în care curățarea, tonifierea, îngrijirea și produsele suplimentare sunt bine coordonate, atunci diferitele ingrediente active pot lucra bine împreuna și efectele lor să crească în mod optim.

  Primul strat de curățare

  Cel mai important pas – curățați temeinic pielea dimineața și seara. Din punct de vedere cosmetic, aceasta este o necesitate absolută pentru o condiție perfectă a pielii. Deoarece numai pe piele foarte bine curățată, produsele de îngrijire ulterioare au, de asemenea, posibilitatea de a acționa în consecință. În timpul curățării zilnice, particulele de murdărie și reziduurile de machiaj sunt îndepărtate de pe piele – pielea este literalmente eliberată.
  Pentru acest prim pas recomand ALOE HAND SOAP: curăță minunat blând și grijuliu. Datorită proporției mari de aloe vera, nu veți simți nici o tensiune pe piele după curățare, dar vă veți simți bine îngrijiți.

  Aloe Hand Soap sapun lichid forever fără parabeni

  Al doilea strat – curățare profundă și tonifiere

  Al doilea pas – curățare profundă, îndeplinește două sarcini importante: Se folosește pentru curățarea în profunzime a porilor și hidratarea pielii. Deoarece numai pe piele umedă, ingredientele active pot penetra într-un mod optim și astfel, pielea poate beneficia de toate calitățile ingredientelor.
  Folosiți HYDRATING CLEANSER, loțiunea de curățare din seria INFINITE BY FOREVER. Ingredientele naturale, cum ar fi extractul de mere și uleiul de floarea-soarelui, ajută la obținerea unor efecte prietenoase pentru piele, pentru o senzație de piele moale și pentru a ușura curățarea excesului de sebum, celule moarte, toxine acumulate în timpul zilei.

  Infinite hydrating cleanser

  Al treilea strat – Regenerare

  Acest pas susține în special pielea uscată sau sensibilă. Un ser oferă ingrediente active extrem de concentrate și se absoarbe rapid în piele. Dar, vă rugăm să folosiți doar o cantitate mica în mâini și masați ușor pe pielea feței. Ca o grijă deosebită, puteți să vă tratați pielea în primăvară și în timpul iernii. Efectul maxim il are aplicarea serului sub stratul de îngijire nocturnă pentru a vă regenera pielea în timpul somnului.
  Vă rugăm să nu aplicați serul dimineața în timpul verii, deoarece stimulează de obicei activitatea celulară și continuă să lucreze activ la soare. Acest lucru poate favoriza apariția mai multor pete din cauza soarelui.

  FIRMING SERUM se bazează pe un ingredient inovator, testat clinic. Studiile au arătat că tripeptidele, o peptidă de trei aminoacizi, pot reduce ridurile mici și pot îmbunătăți elasticitatea pielii. Extractul de drojdie susține în plus formarea colagenului și proteinele din zer asigură simultan mai multă finețe. Caracteristica specială a FIRMING SERUM: Îmbătrânirea pielii este contracarată din interior. Un produs WOW absolut !

  infinite by Forever firming serum

  Al patrulea strat – cremă de zi sau de noapte
  Chiar înainte de crema de zi sau de noapte, puteți aplica, de asemenea, o cremă de ochi sau un gel de ochi, după cum este necesar. Pielea din jurul ochilor este deosebit de subțire și sensibilă la o jumătate de milimetru. Pentru pleoape ușor umflate, un hidratant blând care este potrivit și pentru ridurile mici uscate. Cel mai potrivit produs este AWAKENING EYE CREAM utilizează extractul din scoarta de Albizia Julibrissin, cu rutozida, este unul dintre primele ingrediente de acest tip despre care s-a demonstrat ca are efect de lifting asupra pleoapei superioare. Astfel, combinatia puternica a ingredientelor din AWAKENING EYE CREAM se adresează atât pleoapei superioare, cât și zonei extrem de sensibile de sub ochi, pentru o experiență supremă de îngrijire și răsfăț.

  awakening eye cream

  În final vom aplica o cremă regeneratoare. Pielea ta trebuie să se bucure de RESTORING CREME, care are peste 15 ingrediente extrem de eficiente. Combinația ingredientelor foarte eficiente din acai și rodii, diferite uleiuri, aloe vera și vitamina B3 s-a dovedit a lăsa o piele hidratata și bine îngrijită. Inconfundabila, RESTORING CREME vă stabilizează structura pielii și vă poate ajuta sa aveți un ten tineresc.

  Infinite by Forever restoring crème

  Al cincilea strat – frumusete din interior

  FIRMING COMPLEX sprijină procesul de formare a pielii din interior – cu o mulțime de extracte de vitamina C, colagen și ceramidă de grâu. Tabletele constau dintr-o combinație specială de concentrat de suc de pepene galben, fitoceramide și colagen marin refac nivelul cutanat natural al ceramidelor. Acestea joacă un rol crucial în menținerea hidratării pielii. Această abordare a frumuseții din interior este o dezvoltare revoluționară în ceea ce privește anti-îmbătrânirea. Pentru rezultate optime, administrați 2 tablete dimineața.

  Infinite Firming Complex

  Câteva informații suplimentare despre evoluția tenului sunt cu adevarat necesare. De la vârsta de 20 de ani, celulele pielii nu se mai regenerează în mod constant, iar grosimea stratului superior al pielii scade constant. De la începutul celui de-al 30-lea an, glandele își reduc activitatea în mod semnificativ. Pielea devine uscată și tinde să faca riduri pentru prima dată. În funcție de stilul de viață și de îngrijire, pielea îmbătrânește diferit pentru fiecare persoană. „Îmbătrânirea naturală a pielii” face tenul subțire, vulnerabil și uscat. Influențele externe, cum ar fi lumina UV, vântul, frigul sau fumatul, fac ca pielea să se îngroașe și să se înroșească și să iși pierdă din elasticitate. Apoi, tinde spre mai multe schimbări de pigmentare. Toate acestea, cu îngrijirea adecvată pot fi încetinite ajutându-ne să ne îndreptăm cu pași foarte lenți spre maturitatea tenului.

  Cinci sfaturi de aur pentru a ajuta pielea să rămână cât mai mult tânără și elastică:

  Dormi bine – se spune că ”somnul de frumusețe” sunt orele dormite înainte de miezul nopții și, dacă e posibil, opt ore pe noapte ar fi ideal.
  Bea foarte multă apă – cel puțin doi litri de apă pe zi.
  Evită nicotina, alcoolul și zahărul rafinat.
  Alege o dietă ușoară și sănătoasă.
  Multe plimbări în aerul proaspăt.
  Zambește des – nu îți face griji pentru ridurile de expresie; când zâmbești ele devin frumoase!
  Chiar dacă ritmul de viață nu ne ajută uneori, este important să acordam timp frumuseții și să ne inspiram din layering.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment