logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Povestea unei mame

  Povestea unei mame

  Povestea unei mame

  Cristina ne povestește:

  ”Sunt mama unui băiat extraordinar, cuminte, deștept. Dar bolile nu întreabă niciodată de lucrurile astea, ele vin se instalează și atât. Când era în varsta de 4 ani s-a îmbolnavit de o boală rară. Timp de o săptămână a avut temperaturi 38,5˚C ziua iar noaptea 39˚C – 40˚C, fără să reușească cineva să-i scadă temperatura. Febra a dus la o anemie severă plus probleme cardiace. O săptămană nu a mâncat nimic, a avut doar perfuzi. …

  Cât timp a stat în spital l-am dat pe mâini și pe picioare cu Aloe Propolis Creme pentru-că la această boală pielea de pe mâini și picioare se exfoliază și este foarte uscată. Cu Aloe First l-am dat prin gură pentru ca avea pe limba multe umflaturi ca niște zmeure mari și buzele foarte umflate. Am pulverizat Aloe First și pe corp pentru ca era plin de erupții (macule) care îl mâncau și când se scarpina deveneau și mai mari, iar Firstul îl ajuta să nu se mai scarpine. Fața era așa de umflată că nu i se vedeau ochii și îi puneam comprese cu First ca să nu se scarpine și să-l mai răcorească. Se vedea că îl ajuta pentru că pielea nu mai era așa de întinsă dar după ce se usca batista începea din nou.

  A fost o adevarată lupta pentru toată lumea. La ieșirea din spital doctorii au recomandat fructe, legume dar și carne. Fiul meu este aproape vegetarian, iar carne nu prea mănâncă. Mi s-a spus că recuperarea va fi de durată și să nu ne asteptăm ca într-o săptămână să începe să alerge.

  Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă a fost să apelez la produsele de la Forever. Am luat Berry Nectar, Forever Kids, Forever Lite, Arctic Sea Omega, Aloe Propolis Creme și Aloe First. Timp de o lună de zile i-am dat Berry nectar 50 ml/zi, 4 Forever Kids/zi, Forever Lite o porți pe zi. Am mai continuat încă două luni aceleași doze cu Berry Nectar și Forever Kids. Arctic Sea Omega ia și acuma, pentru ca valoarea acizilor grasi Omega 3 și Omega 9 sunt foarte importante in dezvoltarea copiilor, îl ajută și la învățătură.

  La o săptămână de la ieșirea din spital alerga din nou. Obosea destul de repede, dar era din nou vesel și începea să aibă din nou culoare în obraji. Analize medicale făceam în fiecare săptamană. După o lună de zile toate analizele de sânge erau în regulă.

  Sfatul meu este să folosiți cu încredere aceste produse pentru că întradevăr ajută. Nimic nu este mai important decât să ai copii sănătoși și fericiți. De boli și probleme în viață nu îi putem feri tot timpul dar, un stil de viață sănatos și să le oferim cât mai multe lucruri sănătoase asta putem. Asta și dragostea pe care le-o arătăm îi ajută să se refacă repede.

  Povestea mea nu vreau să fie una medicală, de aceea am evitat să dau numele bolii. Este povestea unei mame, care într-o situație dramatică, a ales să adauge în îngrijirea copilului ei produse naturale în care avea încredere.”

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment