logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Primăvara – perioada complimentelor

  Primăvara - perioada complimentelor

  Primăvara – perioada complimentelor

  Primăvara primim și facem mai multe complimente celor din jur. Odată cu renașterea naturii renaște și în noi oamenii optimismul, dorința de a fi mai amabili, mai toleranți. 
  Suntem mai atenți cu cei din jurul nostru și oferim cu multă ușurință complimente. 
  Trăim în societate și relațiile interumane sunt deosebit de însemnate. Ne simțim confortabil, în siguranță, atunci când opțiunile noastre sunt aprobate printr-un compliment de anturajul din care facem parte.
  Se spune că micile complimente întrețin conversația, așa cum micile cadouri întrețin prieteniile. 

  De multe ori, complimentele au puterea de a schimba dispoziţia unei persoane cu condiția să fie sincere! Este foarte plăcut să vezi că cineva din jurul tău apreciază efortul de a face o schimbare în bine. 
  Acceptând cu plăcere și naturalețe complimentele, arătaţi celorlalţi că aveţi o bună imagine despre voi înşivă. Amintiţi-vă că, atunci când veţi oferi altora mai multe complimente, veţi începe să primiţi la fel de multe, ca o aplicatie imediată a legii reciprocității. 
  Noi cei din Forever suntem obișnuiți cu complimentele să le facem sau să le primim, pentru că așa-i în Forever, “Te simți mai bine și arăți mai bine”, iar asta se vede imediat! Mai jos sunt doar câteva din secretele noastre.

  Folosind 25th- EDITION EAU DE PARFUM ce vă seduce simțurile cu un buchet de flori proaspete și lemn de mosc. Aroma unică creează un caracter feminin care este discret și totuși senzual. Parfumurile trezesc amintiri și emoții și chiar vă pot influența starea de spirit. Prin urmare, complimentul unui miros stimulator este cu atât mai mult. Și sigur vei auzi un compliment de genul „Parfumul tău miroase așa de bine”. Vă propun, lăsați-vă să fiți încântate de acest parfum și de complimentele care le însoțește.

  “Părul tău arată foarte bine” este un alt compliment frecvent întâlnit la noi cei din Forever. Un compliment frumos despre păr sau coafură dă încredere și te face fericită. Părul bine îngrijit înseamnă multă muncă pentru multe femei. Pentru ca și părul tău să strălucească puternic și să miroase bine, încearcă ALOE-JOJOBA SHAMPOO. Combinația dintre aloe vera și uleiul de jojoba îți îngrijește optim părul și îi oferă substanțe nutritive esențiale pentru un păr sănătos și suplu. Se potrivește perfect șamponului, balsamul ALOE-JOJOBA CONDITIONING RINSE. Un balsam cu multă aloe vera, care asigură o pieptănare ușoară. Uleiul de jojoba și uleiul de nuci de macadamia oferă o doză suplimentară de umiditate și asigură suplețe, uleiul de lavandă încântă simțurile și calmează scalpul. Ofera-i părului o vitalitate nouă cu șamponul ALOE-JOJOBA și ALOE-JOJOBA CONDITIONING RINSE – și vei putea atrage o mulțime de complimente!

  awakening eye cream

  Se spune că ochii sunt fereastra sufletului. Și această impresie este exact ce se întâmplă atunci când cineva face un adevărat compliment pentru expresivitatea ochilor. O zonă frumoasă și luminoasă a ochilor vă oferă o expresie deschisă. Pentru ca ochii tăi frumoși să arate neobosiți și luminoși, folosește puterea naturii din AWAKENING EYE CREAM de la Forever! Cu ingrediente cum ar fi, extractul din scoarta de Albizia Julibrissin, cu rutozida, este unul dintre primele ingrediente de acest tip despre care s-a demonstrat că are efect de lifting asupra pleoapei superioare și extracte de mătase pentru a vă asigura zona de ochi cu umiditate și pentru a stabiliza țesutul conjunctiv. Rezultatul este o piele plată, fără cerarcane întunecate și reducerea semnificativă a ridurilor și a liniilor fine. Fă-te frumoasa în fiecare zi – cu Forever și AWAKENING EYE CREAM și te poți bucura de și mai multe complimente.

  Așa că nu ezita și contactează-mă pentru a intra în familia Forever sau pentru a deveni un consumator al produselor noastre excelente.

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment