logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Aloe Vera Gel în Tetra Pak

  Forever aloe vera gel este vedeta firmei Forever Living Products. Plantele din care este extras Gelul de aloe vera de la Forever sunt cultivate în soluri fertile, într-un climat care le permite să se bucure de peste 2.000 de ore de soare în fiecare an. Se extrage cu grijă pulpa din interiorul frunzelor de aloe, pentru ca tu să te bucuri de puterea naturii. Noul Forever Aloe Vera Gel conține 99,7% gel din interiorul frunzei în fiecare cutie, fiind mai aproape de natură ca niciodată.

  Conține vitamina C cu rol antioxidant puternic.

  Aloe vera gel la 1 litru

  Aloe vera gel la 330 ml

  Gelul de Aloe vera are beneficii multe care te ajută să arăți mai bine și să te simți mai bine, de la interior spre exterior. De la a ajuta digestia și a stimula energia naturală la calmarea și îngrijirea pielii, gelul pur din interiorul frunzelor de Aloe vera este inima tuturor lucrurilor pe care le facem la Forever.

  Forever aloe vera gel beneficii

  🔸Aloe Vera are un conținut remarcabil de ingrediente care asigura nutritia avansată a organismului cu principalele vitamine, minerale, aminoacizi, enzime.
  🔸Aloe vera gel susține digestia și sănătatea sistemului gastrointestinal și ajută la o mai bună absorbție a nutrienților valoroși.
  🔸Sprijină sistemul imunitar datorită efectului imunomodulator. Stimulează sau temperează sistemul imunitar, după nevoile organismului.
  🔸Contribuie la normalizarea metabolismului – susținând funcționarea în condiții optime a organismului.
  🔸Favorizează starea generală de bine, îndepărtează oboseala și are un efect antistres.
  🔸Gelul de aloe vera stimulează procesele naturale de detoxifiere.
  🔸Conținutul ridicat de Vitamina C cu rol antioxidant protejează celulele împotriva stresului oxidativ.
  🔸Este o băutură naturala alcalină cu un gust proaspăt și o consistență fină.
  🔸Actioneaza asupra pielii, parului si a unghiilor din interior spre exterior prin efectele sale de hidratare, regenerare, anti-aging.

  Forever Aloe vera gel - ingrediente

  Noul proces aseptic folosit atât în fermele noastre, cât și de-a lungul lanțului de producție ne permite să stabilizăm gelul din interiorul frunzei de Aloe vera fără să utilizăm conservanți artificiali sau aditivi. Noul gel procesat în condiții aseptice este stabilizat prin ajustarea pH-ului.
  Acest proces aseptic minimizează pierderea nutrienților.
  Pasteurizat rapid pentru a menține prospețimea și a reduce bacteriile.
  Gel de Aloe vera stabilizat [99,7% gel de Aloe vera, vitamina C (acid ascorbic), antioxidant (acid ascorbic), corector de aciditate (acid citric anhidru )] – 100%.

  Ambalaj / Conținut

  Ambalajele Tetra Pak oferă un mediu steril și protejează gelul de aloe vera față de efectele oxidarii și ale luminii, pentru a-i menține valorile nutriționale și aroma. Tehnologia multistrat asigură stabilitate și rezistență împotriva crăpării cutiilor în condiții de temperaturi scăzute. Forever a ales ambalarea în Tetra Pak și datorită angajamentului asumat pentru sustenabilitate, prin folosirea unor echipamente care minimizează utilizarea energiei, emisia de gaze și consumul de apă.

  Forever aloe vera gel se găsește la flacoane de 1 litru sau 330 ml

  Mod de administrare

  Gelul poate fi consumat zilnic, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, şi rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.
  Înainte de a fi consumat, gelul se va agita energic. Se vor consuma până la 120 ml zilnic, conform cu indicațiile înscrise pe eticheta produsului. După desigilarea produsului, acesta se va păstra exclusiv la frigider. Dacă ambalajul prezintă deteriorări, produsul nu se va consuma.

  Păreri despre Forever aloe vera gel

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Aloe vera gel la 1 litru

  Forever Aloe vera gel la 330 ml

  Forever aloe vera gel mic în tetra pak

  130,05 lei

  – Cod: #715 –

  Forever Aloe vera gel mic

  520,22 lei

  – Cod: #71612 –

  Noul Aloe vera gel in Tetra Pak
  Bauturile nutritive Forever
  Cum sa consumi corect noile geluri
  Doreşti informaţii suplimentare?