logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  FAB X – Forever Active Boost X

  FAB X  – zero calorii, zero zahăr şi zero carbohidraţi

  FAB X – alternativa sănătoasă pentru băutura ta energizantă preferată. Conţine vitamine, aminoacizi şi electroliţi, cu zero calorii, zero zahăr şi zero carbohidraţi.

  De câte ori ţi-ai dorit să ai mai multă energie pentru a realiza tot ceea ce ţi-ai propus?

  Timpul este cea mai preţioasă resursă pe care o ai la dispoziţie, iar un nivel adecvat de energie te poate ajuta să-ţi duci toate planurile la îndeplinire.

  FAB X a fost special conceput pentru a te ajuta să te menţii sănătos şi în formă, bucurându-te de acelaşi gust grozav şi aceleaşi beneficii cu care te-ai obişnuit consumând produsele Forever.

  FAB X îţi oferă nu doar energia imediată de care ai nevoie pe parcursul unei zile, ci şi energie pe termen lung, pentru ca tu să faci faţă mai uşor provocărilor zilei fără compromisuri în ceea ce priveşte silueta.

  FAB X beneficii

  FAB X asigura toate beneficiile energetice, pe termen scurt și pe termen lung, la fel ca și FAB.

  🔸 100% beneficii
  🔸 0% calorii
  🔸 0% zahăr
  🔸 0% carbohidrați

  Pentru tine acesta ar putea sa fie cea mai buna alegere !

  Ingrediente

  Ingrediente: apă carbogazoasă, gel stabilizat de Aloe vera, acid (acid citric), regulator de aciditate (citrat de sodiu),  taurină 600 mg, regulator de aciditate (citrat de potasiu), acid (acid malic), extract din seminţe de guarana, glucuronolactonă, arome, L-glutamină, amestec de plante adaptogene (Eleutherococcus S., Schisandra), inozitol, îndulcitor (sucraloză), vitamine (nicotinamidă, pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, cianocobalamină), colorant (beta-caroten).

  Ambalaj / Conţinut

  Doză care conține 250 ml

  Administrare

  A se consuma 1 doză (cutie) / zi. A se agita uşor. A se consuma după răcire.

  Produsul nu este recomandat copiilor sau femeilor însărcinate. În cazul unor stări de boală, consultați medicul înainte de utilizarea acestui produs.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  FAB X

  Cod: #440

  FAB X
  FAB
  Doreşti informaţii suplimentare?