logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Forever Aloe Berry Nectar

  Este o sursă naturală de vitamina C.

  Aroma proaspătă a merișoarelor se îmbină cu gustul dulce al merelor pentru a transforma gelul nostru de Aloe vera într-o băutură care nu doar favorizează digestia, ci este și bogată în fitonutrienți și vitamine. Forever Aloe Berry Nectar în ambalaj Tetra Pak conține 90,7% gel stabilizat de Aloe vera și sucuri naturale concentrate din fructe, care susțin sistemul imunitar și mențin energia la cote optime.

  Aloe vera de la Forever este cultivată în soluri fertile, într-un climat care îi permite să se bucure de peste 2.000 de ore de soare în fiecare an. Extragem cu grijă pulpa din interiorul frunzelor de aloe, pentru ca tu să te bucuri de puterea naturii. Forever Aloe Berry Nectar este bogat în Vitamina C, care contribuie la funcționarea normala a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării.

  Merișoarele și merele din compoziția produsului îi conferă o aromă proaspată și revigorantă. Puterea antioxidantă a merișoarelor este de 20 de ori mai mare decat a vitaminei C, iar datorită proantocianidinelor pe care le conțin susțin sănătatea tractului urinar. Un fitonutrient special conținut de mere, quercitina, este, de asemenea, o sursă importantă de antioxidanți.

  Forever Aloe Berry Nectar se poate consuma în timpul meselor sau separat. Aroma sa delicioasă, naturală, este dată de gustul merişoarelor proaspete şi al merelor bine coapte.

  Ingrediente

  Gel de Aloe vera stabilizat [90,7% gel de Aloe vera, vitamina C (acid ascorbic), antioxidant (acid ascorbic), corector de aciditate (acid citric anhidru)] -91%; suc natural concentrat din mere (Malus domestica) – 4%; fructoza; suc natural concentrat din fructe de Afin-american/Merisor canadian (Vaccinium macrocarpon) – 2%.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care conține 1 litru respectiv 330 ml

  Administrare

  A se agita înainte de folosire.
  A se păstra la frigider după desigilare (la maximum 7°C) si se va consuma in maximum 30 de zile.
  Se vor consuma 60 ml, de 2 ori pe zi, sau cate 40 ml de trei ori pe zi.
  Bucura-te din plin de noul Forever Aloe Berry Nectar:
  • Nu bea direct din cutie. Toarnă gelul în pahar și savurează-l.
  • Pune cutia în frigider imediat după ce ai deschis-o.
  • Ai grijă să așezi cutia în poziție verticală în frigider. Dacă spațiul nu-ți permite, asigură-te că, atunci când plasezi recipientul pe orizontală, capacul este în sus.
  • Reciclează cutia când termini conținutul – este realizată din materiale 100% reciclabile.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Aloe-Berry nectar

  129,52 lei

  Cod: #734

  518,10 lei

  Cod: #73512
  Bauturile nutritive Forever in cutii Tetra Pak
  De la planta la produs
  Băuturi pe bază de Aloe vera
  Doreşti informaţii suplimentare?