logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Aloe Peaches

  Te poți bucura de aroma delicioasă a piersicilor bine coapte de soare cu Forever Aloe Peaches, în orice anotimp, nu trebuie să aștepți vara. Antioxidanții susțin buna funcționare a organismului iar piersicile sunt bogate în antioxidanți.

  În Forever Aloe Peaches vei găsi 84,3% gel pur de Aloe vera, îmbogățit cu aromă naturală de piersici și piure de piersici, ceea ce înseamnă că te vei bucura din plin de aroma lor.

  Forever Aloe Peaches beneficii

  🔸 Este bogat în Vitamina C, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și a extenuării.
  🔸 Fără conservanți și aditivi artificiali.
  🔸 Bogat în nutrienți.
  🔸 Datorită procesului aseptic de fabricare și ambalare se păstrează mai mult din conținutul de vitamine al gelului de aloe.
  🔸 Aloe Peaches – mai multe ingrediente benefice sănătăţii într-o băutură nutritivă cu gust excelent.
  🔸 Ideal pentru întărirea sistemului imunitar la copii. Datorită gustului deosebit de piersică îl vor adora pur si simplu !
  🔸 Amestecaţi cu gheaţă şi suc natural de fructe, pentru a vă bucura de comorile oferite de natură, în orice moment al zilei.

  Ia cu tine, oriunde mergi, aroma dulce a piersicilor bine coapte cu Forever Aloe Peaches în cutia de 330 ml. Ambalaj mic, dar conținut atât de bogat în savoare și nutrienți, încât nu vei mai pleca de-acasă fără el.

  Ingrediente

  Gel de Aloe vera stabilizat [84,3 % gel de Aloe vera, vitamina C (acid ascorbic), antioxidant (acid ascorbic), corector de aciditate (acid citric anhidru)] – 84,51%; suc natural concentrat din piersici (Prunus persica) – 8 %; fructoză; suc natural concentrat din struguri albi (Vitis vinifera) – 3%; aromă de piersici.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care conține 1 litru de gel stabilizat sau flacon care conține 330 ml

  Administrare Forever Aloe Peaches

  A se agita înainte de folosire. A se consuma câte 60 ml de 2 ori pe zi sau câte 40 ml de trei ori pe zi.
  A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

  Ține cont de sfaturile de mai jos, te vor ajuta să savurezi din plin toate beneficiile noului gel:
  🔸 Nu bea direct din cutie. Toarnă gelul în pahar și savurează-l.
  🔸 Noul gel nu conține conservanți artificiali, de aceea e important să pui cutia în frigider imediat după desigilare. Timpul în care poate fi consumată o băutură din aloe fără conservanți după ce a fost desigilată depinde de cum este păstrată la rece și cum este consumată.
  🔸 Ai grija să așezi cutia în poziție verticală în frigider. Dacă spațiul nu-ți permite, asigură-te că, atunci când plasezi recipientul pe orizontală, capacul este în sus.
  🔸 Reciclează cutia când termini conținutul – este realizată din materiale 100% reciclabile.

  Condiții de păstrare: După desigilare, se va păstra la frigider (maximum 7° C) și se va consuma în maximum de 30 zile.

  Păreri despre Forever Aloe Peaches

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Aloe Peaches

  Cod: #777

  Băuturi pe bază de Aloe vera
  Bauturile nutritive Forever in cutii Tetra Pak
  Aloe Vera of America, Dallas USA
  Doreşti informaţii suplimentare?