logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Forever Aloe Peaches

  Gust proaspăt de piersică

  De ce să aștepți vara ca să te bucuri de aroma delicioasă a piersicilor bine coapte, când poţi face asta oricand cu Forever Aloe Peaches? Piersicile sunt bogate în antioxidanți care susțin buna funcționare a organismului. 84,3% gel pur de Aloe vera, îmbogățit cu aromă naturală de piersici și piure de piersici, înseamnă că te vei bucura din plin de aroma piersicilor bine coapte de soare.

  Forever Aloe Peaches este bogat în Vitamina C, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării.

  Păstrează cu 300% mai mult din conținutul de vitamine al gelului de aloe, datorită procesului aseptic de fabricare și ambalare

  Aloe Peaches – mai multe ingrediente benefice sănătăţii într-o băutură nutritivă cu gust excelent. Amestecaţi cu gheaţă şi suc natural de fructe, pentru a vă bucura de comorile oferite de natură, în orice moment al zilei!

  Forever ofera acest produs și la 330 ml.

  Ingrediente

  Gel de Aloe vera stabilizat [84,3 % gel de Aloe vera, vitamina C (acid ascorbic), antioxidant (acid ascorbic), corector de aciditate (acid citric anhidru)] – 84,51%; suc natural concentrat din piersici (Prunus persica) – 8 %; fructoză; suc natural concentrat din struguri albi (Vitis vinifera) – 3%; aromă de piersici.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care conține 1 litru de gel stabilizat sau flacon care conține 330 ml

  Administrare

  A se agita înainte de folosire. A se consuma câte 60 ml de 2 ori pe zi sau câte 40 ml de trei ori pe zi.
  A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
  Tine cont de sfaturile de mai jos, te vor ajuta sa savurezi din plin toate beneficiile noului gel:
  • Nu bea direct din cutie. Toarna gelul in pahar si savureaza-l.
  • Noul gel nu contine conservanti artificiali, de aceea e important sa pui cutia in frigider imediat dupa desigilare. Timpul in care poate fi consumata o bautura din aloe fara conservanti dupa ce a fost desigilata depinde de cum este pastrata la rece si cum este consumata.
  • Ai grija sa asezi cutia in pozitie verticala in frigider. Daca spatiul nu-ti permite, asigura-te ca, atunci cand plasezi recipientul pe orizontala, capacul este in sus.
  • Recicleaza cutia cand termini continutul – este realizata din materiale 100% reciclabile.
  Condiții de păstrare: După desigilare, se va păstra la frigider (maximum 7° C) și se va consuma în maximum de 30 zile

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Aloe Peaches la 330 ml

  Forever Aloe Peaches

  Cod: #777

  Băuturi pe bază de Aloe vera
  Bauturile nutritive Forever in cutii Tetra Pak
  Aloe Vera of America, Dallas USA
  Doreşti informaţii suplimentare?