logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Pomesteen Power

  Forever Pomesteen Power are suficiente motive care îl vor clasa în topul băuturilor preferate de întreaga familie. Aroma exotică a ingredientelor naturale asigură savoarea și delicatețea gustului. Amestecul antioxidant mărește puterea efectelor de protecție. Acestea fiind doar câteva dintre motivele pentru care Forever Pomesteen Power este una dintre cele mai celebre băuturi din această categorie.

  Specialiştii sunt unanim de acord că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi starea noastră de bine. În prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei se poartă pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante, fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone sau fructul cu cea mai ridicată valoare CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen).

  Forever Pomesteen Power răspunde tuturor acestor exigenţe, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus menţionate: rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi seminţe de struguri.

  CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen) este indicatorul care arată capacitatea unui antioxidant de a înlătura efectele negative ale radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezintă o marjă largă de variaţie chiar la testarea aceluiaşi fruct, efectuată la momente diferite după recoltare. Este foarte important de ştiut că toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se află în topul listei valorilor CARO, în special rodia şi mangostanul.

  Sucul de rodie conţine mai mulţi polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde, sucul de merişor sau de portocale. În plus, constituie o sursă importantă de vitamine A, C, E şi fier.

  Mangostanul este un fruct cunoscut în Asia. Gustul său deosebit a determinat-o pe regina Victoria să îl declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit “Regina fructelor”. Valoarea sa CARO este ridicată, fiind foarte bogat în xantone. Xantonele reprezintă o familie de compuşi naturali cu proprietăţi antioxidante deosebite, prezenţi în fructe.

  Forever Pomesteen Power beneficii

  Este o băutură cu un puternic efect antioxidant.
  Permite rodiei, perelor, mangostanului, zmeurei, murelor, afinelor și extractului din seminţe de struguri să-ţi protejeze celulele împotriva stresului oxidativ, în timp ce tu savurezi o băutură delicioasă.

  Ingrediente

  Amestec brevetat [Apa (57%) și sucuri concentrate din fructe: rodii (Punica granatum), pere (Pyrus communis), mangostan (Garcinia Mangostana), zmeura (Rubus idaeus), mure (Rubus fruticosus) și afine (Vaccinium corymbosum)], gel stabilizat de Aloe vera, alginat de sodiu (stabilizator), extract din semințe de struguri (Vitis vinifera), sorbat de potasiu (conservant), acid citric anhidru (acidifiant).

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care conține 473 ml.

  Administrare

  30 ml zilnic sau după dorinţă, preferabil înainte de masă.

  Păreri despre Forever Pomesteen Power

  Descarcă gratuit Catalogul de produse Forever Living Products 2021 pdf

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Pomesteen Power

  Cod: #262

  Forever Pomesteen Power
  Băuturi pe bază de Aloe Vera
  Doreşti informaţii suplimentare?