logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Infinite by Forever

  Un izvor de frumusețe

  Pielea este prima barieră de apărare a organismului, ce se opune agresiunilor zilnice exercitate de factorii de mediu și agenții poluanți, de aceea merită îngrijire atentă și protecție suplimentară. Aloe vera remediul natural folosit în mod tradițional pentru efectul său calmant și decongestionant asupra pielii, este un ideal agent de protecție cutanată. Forever Living Products a conceput o întreagă gamă de produse unice, care hidratează în mod natural pielea, oferindu-i substanţele nutritive esenţiale şi vitaminele de care are nevoie. Aceste produse contribuie la protejarea pielii faţă de efectele nocive ale factorilor de mediu. Produsele din gama pentru îngrijirea pielii poartă sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera.

  Infinite hydrating cleanser
  Infinite by Forever™hydrating cleanser

  Când am creat acest demachiant am avut în minte tenul delicat. Hydrating cleanser este bogat în ingrediente naturale cu efecte puternice, precum extractul de măr și aminoacizii din măr.

  află mai mult
  Infinite by Forever restoring crème
  Infinite by Forever™restoring crème

  Cu peste 15 ingrediente benefice pentru piele, restoring crème are o textură ușoară, ce catifelează pielea și se absoarbe rapid, fără a lăsa urme grase sau senzaţia de ten încărcat. 

  află mai mult
  infinite by Forever firming serum
  Infinite by Forever™firming serum

  Firming serum acționează din exterior asupra semnelor îmbătrânirii printr-una dintre cele mai avansate descoperiri științifice în domeniu. 

  află mai mult

  prezentări video

  Arctic Sea

  FAB

  Infinite by FOREVER