logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Infinite by Forever firming serum

  Infinite by Forever firming serum – secretul gamei Infinit

  Fiecare gamă de succes are un secret și acesta este unul dintre secretele noastre.
  Firming serum acționează din exterior asupra semnelor îmbătrânirii printr-una dintre cele mai avansate descoperiri științifice în domeniu.

  Infinite by Forever Firming Serum potentează proprietățile gelului de aloe cu tripeptide-2 și peptide din trei aminoacizi care mimează procesele naturale ce au loc la nivel cutanat pentru a spori fermitatea pielii și a reduce ridurile. S-a demonstrat, în cadrul studiilor clinice, că aceste ingrediente au îmbunatațit în mod semnificativ elasticitatea pielii, fiind recunoscute și pentru capacitatea de a combate progerina, o proteină daunatoare al carei nivel crește o dată cu înaintarea în varstă și care afectează negativ pielea.

  Îmbogațit cu hialuronat de sodiu hidrolizat, un agent umectant natural, ce susține hidratarea pielii, firming serum are la bază o formulă concepută științific pentru a spori proprietațile gelului de Aloe vera de a calma și a catifela pielea. Extractul de drojdie susține sinteza colagenului și mecanismele naturale de aparare ale pielii, pentru uniformizarea nuanței acesteia, în timp ce proteinele din grâu revitalizează pielea, intensificându-i aspectul catifelat, ferm, sănătos.

  Împreună, aceste ingrediente puternice actionează din exterior asupra îmbătrânirii, completând efectele revoluționarului nostru firming complex.

  Ingrediente

  Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Yeast Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Arginine, Tripeptide-1, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Caprooyl Tetrapeptide-3, Whey Protein, Lactic Acid, Lactose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Dextran, Ascorbic Acid, Propanediol, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care contine 30 ml

  Administrare

  Apasati de 1-2 ori pompita-dozatoare si aplicati, pe pielea curata, cantitatea de produs eliberata. Masati usor fata si decolteul pana la absorbtia completa, pentru un aspect intinerit.

  Precautii: Evitati contactul cu ochii. Daca apar iritatii, clatiti abundent cu apa. Daca iritatia persista, intrerupeti utilizarea produsului si consultati un medic.

  infinite by Forever firming serum

  Cod: #555

  Doreşti informaţii suplimentare?