logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Infinite by Forever firming serum

  Secretul gamei Infinit

  Fiecare gamă de succes are un secret și acesta este unul dintre secretele noastre.
  Firming serum acționează din exterior asupra semnelor îmbătrânirii printr-una dintre cele mai avansate descoperiri științifice în domeniu.

  Firming serum potentează proprietățile gelului de aloe cu tripeptide-2 și peptide din trei aminoacizi care mimează procesele naturale ce au loc la nivel cutanat pentru a spori fermitatea pielii și a reduce ridurile. S-a demonstrat, în cadrul studiilor clinice, că aceste ingrediente au îmbunatațit în mod semnificativ elasticitatea pielii, fiind recunoscute și pentru capacitatea de a combate progerina, o proteină daunatoare al carei nivel crește o dată cu înaintarea în varstă și care afectează negativ pielea.

  Îmbogațit cu hialuronat de sodiu hidrolizat, un agent umectant natural, ce susține hidratarea pielii, firming serum are la bază o formulă concepută științific pentru a spori proprietațile gelului de Aloe vera de a calma și a catifela pielea. Extractul de drojdie susține sinteza colagenului și mecanismele naturale de aparare ale pielii, pentru uniformizarea nuanței acesteia, în timp ce proteinele din grâu revitalizează pielea, intensificându-i aspectul catifelat, ferm, sănătos.

  Împreună, aceste ingrediente puternice actionează din exterior asupra îmbătrânirii, completând efectele revoluționarului nostru firming complex.

  Ingrediente

  Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Yeast Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Arginine, Tripeptide-1, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Caprooyl Tetrapeptide-3, Whey Protein, Lactic Acid, Lactose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Dextran, Ascorbic Acid, Propanediol, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care contine 30 ml

  Administrare

  Apasati de 1-2 ori pompita-dozatoare si aplicati, pe pielea curata, cantitatea de produs eliberata. Masati usor fata si decolteul pana la absorbtia completa, pentru un aspect intinerit.

  Precautii: Evitati contactul cu ochii. Daca apar iritatii, clatiti abundent cu apa. Daca iritatia persista, intrerupeti utilizarea produsului si consultati un medic.

  infinite by Forever firming serum

  Cod: #555

  Doreşti informaţii suplimentare?