logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

Follow & share

Newsletter

 Îngrijire personală

Un izvor de sănătate

Forever Living Products a combinat efectele benefice ale gelului stabilizat de Aloe vera cu ale altor ingrediente de o calitate excepţională, pentru a oferi consumatorilor o gamă de produse pentru igienă şi îngrijire personală fără pereche. Din cap până-n picioare, toate aceste produse vă vor „acoperi” cu Aloe vera. De la emulsii şi geluri la şampoane şi săpunuri, această fantastică linie de produse vă va face să vă simţiţi şi să arătaţi cum nu se poate mai bine!

Aloe Hand Soap
Aloe Hand Soap

Nou și îmbunătățit, Aloe Hand Soap îți oferă o experiență relaxantă la fiecare utilizare. Obţinut din 100% gel stabilizat de Aloe vera și agenți naturali de curățare, această formulă fără parabeni și cu extracte din fructe de castraveți, ulei de coaja de lamâie și ulei de masline pentru a spori exponențial puterile sale de hidratare.

află mai mult
Forever Sun Lips
Forever Sun Lips

Soarele, vântul şi vremea rece ne pot afecta pielea, în special ţesutul sensibil al buzelor, care se pot crăpa, se pot usca şi irita. Deşi protejarea buzelor este la fel de importantă ca protejarea pielii împotriva agresiunilor din mediul înconjurător, de multe ori neglijăm buzele şi ne concentrăm doar asupra tenului şi a corpului.

află mai mult
Avocado Face & Body Soap
Avocado Face & Body Soap

Frumuseţea începe cu o piele curată, sănătoasă. Iar secretul pentru o piele curată, sănătoasă se află în natură. De aproape 30 de ani, Forever Living Products este lider în găsirea surselor naturale pentru o piele fină, catifelată, frumoasă. Iar de curând a făcut o nouă descoperire – avocado.

află mai mult
Bright Toothgel
Forever Bright Toothgel

Aloe vera a fost dintotdeauna apreciată pentru calităţile şi versatilitatea întrebuinţărilor sale, incluzând aici şi igiena cavităţii bucale. Dinţii dumneavoastră vor fi mai strălucitori cu Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinţi disponibile pe piaţă.

află mai mult
Aloe Ever-Shield
Aloe Ever-Shield

Când temperatura este ridicată, iar „presiunea” pe umerii tăi este în creştere, ai nevoie de încredere în tine pentru a te simţi proaspăt precum la începutul zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore

află mai mult
Forever Hand Sanitizer
Forever Hand Sanitizer

Doriţi în orice clipă să apăraţi cât mai bine sănătatea voastră şi a familiei voastre, însă, nu trebuie să uitaţi că duşmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i puteţi vedea.

află mai mult

prezentări video

Sun-Lips

Îngrijire personală

Îngrijire personală