logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

   Îngrijire personală cu Aloe vera de la Forever Living Products

  Un izvor de sănătate

  Forever Living Products a combinat efectele benefice ale gelului stabilizat de Aloe vera cu ale altor ingrediente de o calitate excepţională, pentru a oferi consumatorilor o gamă de produse pentru igienă şi îngrijire personală fără pereche. Din cap până-n picioare, toate aceste produse vă vor „acoperi” cu Aloe vera. De la emulsii şi geluri la şampoane şi săpunuri, această fantastică linie de produse vă va face să vă simţiţi şi să arătaţi cum nu se poate mai bine!

  Aloe Hand Soap sapun lichid forever fără parabeni
  Aloe Hand Soap

  Nou și îmbunătățit, Aloe Hand Soap îți oferă o îngrijire personală cu Aloe vera  și o experiență relaxantă la fiecare utilizare. Obţinut din 100% gel stabilizat de Aloe vera și agenți naturali de curățare, această formulă fără parabeni vor spori exponențial puterile sale de hidratare.

  află mai mult
  Aloe Lips
  Aloe Lips

  Proprietăţile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale pentru îngrijirea buzelor. Aloe vera, jojoba şi ceara de albine s-au reunit pentru a realiza cel mai performant produs disponibil astăzi pe piaţă, destinat îngrijirii buzelor în orice anotimp. Aloe Lips înmoaie, netezeşte şi hidratează buzele uscate şi crăpate.

  află mai mult
  Avocado Face & Body Soap
  Avocado Face & Body Soap

  Frumuseţea începe cu o piele curată, sănătoasă. Iar secretul pentru o piele curată, sănătoasă se află în natură. De aproape 30 de ani, Forever Living Products este lider în găsirea surselor naturale pentru o piele fină, catifelată, frumoasă. Iar de curând a făcut o nouă descoperire – avocado.

  află mai mult
  pasta de dinți Forever Bright Toothgel cu propolis și aloe vera gel, fără fluoruri, ideală pentru toată familia
  Forever Bright Toothgel

  Aloe vera a fost dintotdeauna apreciată pentru calităţile şi versatilitatea întrebuinţărilor sale, incluzând aici şi igiena cavităţii bucale. Dinţii dumneavoastră vor fi mai strălucitori cu Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinţi disponibile pe piaţă.

  află mai mult
  Aloe Ever-Shield
  Aloe Ever-Shield

  Când temperatura este ridicată, iar „presiunea” pe umerii tăi este în creştere, ai nevoie de încredere în tine pentru a te simţi proaspăt precum la începutul zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore

  află mai mult
  Forever Hand Sanitizer
  Forever Hand Sanitizer

  Doriţi în orice clipă să apăraţi cât mai bine sănătatea voastră şi a familiei voastre, însă, nu trebuie să uitaţi că duşmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i puteţi vedea.

  află mai mult

  prezentări video

  Îngrijire personală

  De la plantă la produs

  Îngrijire personală