logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

Follow & share

Newsletter

Forever Aloe MPD 2xUltra

Detergent universal concentrat

Forever Aloe MPD 2xUltra detergent biodegradabil concentrat, cu multiple întrebuinţări – ideal atât pentru înlăturarea murdăriei, grăsimilor şi pentru îndepărtarea petelor cât şi pentru curăţarea pardoselilor, a băilor, gresiei şi faianţei, a covoarelor şi chiar a vaselor. Formula sa este extrem de concentrată, de aceea, e nevoie uneori de numai câteva picături pentru a duce treaba la bun sfârşit. Nu conţine fosfor.

Surfactanţii anionici şi neionici din compoziţia sa sunt biodegradabili, reducând astfel impactul asupra mediului înconjurător (se degradează în cadrul unor procese naturale).

Acţiune delicată, protejează mâinile, nu degradează hainele

Ingrediente

Ingrediente: soluţie apoasă cu 42,5 % surfactanţi tensioactivi (alcooli graşi linear etoxilaţi, acid benzensulfonic, C10-C16 alchil derivaţi, săruri de sodiu, xilensulfonat de sodiu, sulfat de sodiu), agent de hidratare (gel de Aloe vera), parfum, metilizotiazolinonă, colorant.

Ambalaj / Conţinut

Flacon care contine 946 ml detergent universal lichid superconcentrat

Administrare

Haine, lenjerie: Pentru spălari normale (încărcătură de circa 3,5 kg rufe uscate) cantităţile de detergent recomandate sunt următoarele:

 

Grad murdărie

 

Duritatea apei

Mică

(0-10°)

Medie

(10-16°)

Mare

(>16°)

Mic 10 ml 12 ml 15 ml
Mediu 12 ml 15 ml 18 ml
Mare 15 ml 18 ml 20 ml

Pentru spălări uşoare (încărcătură de circa 2,5 kg rufe uscate) cantitatea de detergent se va reduce cu aprox 20 %.

Pentru spălări dificile, grele (încărcătură de circa 4,5 kg rufe uscate) cantitatea de detergent se va  mări cu aprox 20 %.

Pentru îndepărtarea petelor dificile se toarnă puţin produs direct pe pată şi se lasă la înmuiat, iar pentru prespălare se freacă uşor rufele cu puţin detergent.

Se va testa întotdeauna rezistenţa culorii pe o suprafaţă mai puţin vizibilă.

Uz universal: Pentru curăţarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor şi automobilelor (la interior şi exterior) se vor dilua 30 ml produs la 5 l de apă.

Menaj: Curăţă foarte eficient, dar este delicat pentru mâini! Doar câteva picături pe un burete de menaj sunt necesare pentru spălarea vaselor, îndepărtarea petelor de pe covoare etc. Deoarece produce o spumă abundentă nu se recomandă pentru maşinile automate de spălat vase.

Atenţie!

Irită ochii, din cauza conţinutului de surfactanţi anionici şi neionici.

A se evita contactul cu ochii.

Primul ajutor în caz de contact accidental cu ochii: aceştia vor fi clătiţi timp de 10-15 minute. Se va consulta medicul dacă iritaţia persistă.

A nu se înghiţi. În cazul înghiţirii accidentale, nu provocaţi voma. Solicitaţi consult medical.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Forever Aloe MPD 2xUltra
Cod: #307
Doreşti informaţii suplimentare?