logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

Follow & share

Newsletter

Aloe Heat Lotion

Loțiune calmantă pentru masaj

Cu o formulă perfect echilibrată, Aloe Heat Lotion conţine atât agenți de încălzire, cât și gel răcoritor de Aloe vera. Cu o aromă mentolată plăcută conferită de extractele de mentol si eucalipt, această loţiune cu pH echilibrat și în compoziţia căreia se regăsesc trei uleiuri este ideală pentru masajul profund al mușchilor, având efecte de calmare și relaxare. Chiar dacă se absoarbe rapid în piele, senzația de încălzire persistă mult timp după terminarea masajului.

La sfârăitul unei zile lungi, istovitoare, un masaj calmant este totdeauna binevenit. Nu-ți mai întinde mușchii decât pentru a pune mâna pe tubul de Aloe Heat Lotion!

Aceasta emulsie cu efect emolient contine agenți cu puternic efect de încălzire locală, ce o recomandă drept produsul ideal pentru masaj în cazul suprasolicitării musculare, oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion poseda un pH echilibrat și are acțiune lubrifiantă, fiind special realizată pentru masaje cât mai relaxante. Capacitatea de penetrare în profunzime a gelului stabilizat de Aloe vera va contribui la îndepartarea rapidă a durerii apărute ca urmare a tensiunilor musculare. Aloe Heat Lotion este foarte recomandată după efectuarea exercițiilor fizice sau antrenamentelor intense.

Ingrediente

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Methyl Salicylate, Propanediol, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Oleate Citrate, Arginine, Menthol, Sesamum Indicum Seed oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Cetyl Ethylhexanoate, Carbomer, Allantoin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbic Acid, Hexylene Glycol, Citric Acid, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Ambalaj / Conţinut

Volum net: 118 ml

Administrare

Aplicați liber și masați pielea atât cât este necesar. Evitați contactul cu ochii și alte zone sensibile.
În caz de contact, spalați-vă cu apa timp de câteva minute.

Precauții:

A nu se lăsa la îndemana copiilor. Doar pentru uz extern. Nu utilizați altfel decât este recomandat. Nu înghițiți. În caz de înghițire, solicitați ajutor medical imediat.

aloe heat lotion

80,11 lei

Cod: #064
Aloe vera noastră
Freedom 2 Go
Plantațiile de Aloe Vera
Doreşti informaţii suplimentare?