logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Aloe MSM Gel

  Aloe MSM gel Forever – alinarea durerilor oricând este nevoie

  Dacă doriţi calmarea rapidă a durerilor, folosiţi cu încredere Aloe MSM Gel. MSM este abrevierea pentru Metil-Sulfonil-Metan, o formă de sulf organic, prezent în majoritatea organismelor vii. Sulful este al treilea element ca pondere în structura organismului uman. Sulful biologic este indispensabil pentru multe procese din sistemul musculo-scheletic al corpului.

  Un alt ingredient-cheie al acestui produs este gelul stabilizat de Aloe vera. Aloe vera MSM Gel combină calităţile acestor componente cu cele ale extractelor vegetale şi ale altor ingrediente renumite pentru uşurarea durerilor. ALOE MSM GEL este un gel de înaltă calitate rapid absorbit pentru piele, țesut conjunctiv, articulații, cartilaj și oase.

  Ingrediente

  Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, dimetil-sulfonă (metil-sulfonil-metan), glicerină, trietanolamină, dimeticon, extract din frunze de Strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi), hialuronat de sodiu, alantoină, tocoferol (vitamina E naturală), ulei din frunze de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia), extract din frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract din scoarţă de salcie (Salix alba), polisorbat 80, acid ascorbic, carbomer, EDTA disodic, metilparaben, diazolidiniluree.

  Ambalaj / Conţinut

  Volum net: 118 ml

  Mod de utilizare

  Se va aplica un strat generos de produs la nivelul zonei dureroase, masându-se uşor până la perfecta pătrundere în piele. Se va evita contactul cu ochii. În cazul contactului accidental cu ochii, se recomandă clătire abundentă cu apă, timp de câteva minute. Aplicarea produsului poate fi repetată la nevoie.

  Aloe MSM Gel

  Cod: #205

  Doreşti informaţii suplimentare?