logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Îngrijirea pielii (ten)

  Un ten frumos este un ten îngrijit!

  Răspunsul la întrebarea cum să am un ten frumos este mai accesibil decât îți imaginezi.
  Tenul își dorește produse de calitate, în cea mai mare măsura, ingrediente naturale și de cea mai buna calitate. Gama de produse de îngrijirea pielii ten de la Forever sunt unice deoarece în toate aceste produse principalul ingredient este gelul stabilizat de aloe vera, cu toate efectele benefice de hidratatre, regenerare și tonifiere.
  Tenul își dorește consecvență, îngrijire zilnică. Un ritual simplu, dimineața și seara în scop de curătțre, hidratare și nutriție este un minim de îngrijire pentru care tenul tău îți va fi recunoscător.

  Infinite Skin Care Kit
  Infinite by Forever

  Forever Living Products – cel mai mare cultivator de ale vera si producator mondial al produselor pe baza de Aloe vera- propune un program original de ingrijire a pielii, numit Infinite Skin Care Kit

  Acest program de infrumusetare constituie un progres remarcant al tehnologiei de ingrijire a pielii.

  află mai mult
  Forever Alpha-E Factor
  Forever Alpha-E Factor

  Forever Alpha-E Factor, agent de regenerare cutanată, conţine ingrediente care vă vor înfrumuseţa chipul aşa cum niciun alt produs cosmetic nu a făcut-o până acum!

  Hidratarea pielii, strat cu strat, de la suprafaţă în profunzime, explică efectul de întinerire.

  află mai mult
  Forever Marine Mask
  Forever Marine Mask

  După o zi de muncă, plină de activitate, tenul va fi mai uscat şi mai lipsit de strălucire. Indiscutabil, hidratarea intensă şi curăţarea profundă sunt modalitatea cea mai potrivită pentru refacerea texturii catifelate şi restabilirea nivelului normal de hidratare a pielii.

  află mai mult
  R3 Factor
  R3 Factor Skin Defense

  Contribuie la RETENŢIA apei şi menţinerea nivelului de hidratare, la RESTABILIREA elasticităţii şi la REÎNNOIREA aspectului epidermei. Forever R3 Factor Skin Defense Creme conţine gel stabilizat de Aloe vera, colagen solubil, alfa-hidroxi acizi, vitaminele A şi E, ingrediente

  află mai mult
  Forever Epiblanc
  Forever Epiblanc

  Mulţi dintre noi visăm să avem pielea netedă, curată. Însă modul actual de viaţă, caracterizat prin activitate intensă şi expunere la agresiunea factorilor de mediu,  provoacă deseori apariţia unor imperfecţiuni estetice şi pete brune.

  află mai mult
  Aloe Scrub
  Aloe Scrub

  Forever Aloe Scrub înseamnă mai mult decât curăţarea în profunzime a epidermei. Datorită compoziţiei sale unice, bazate pe gel stabilizat de Aloe vera şi microsfere solide din ulei de jojoba …

  află mai mult