logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

Follow & share

Newsletter

Aloe Bio-Cellulose Mask

Hidratare și catifelare

Masca noastră îmbogățită cu puterea extraordinară a aloei reface și întinerește pielea
Forever imbina din nou puterea științei cu cea a naturii pentru a duce la un nou nivel experiența hidratării tenului. Intră în noua eră a produselor de îngrijire a tenului cu noua noastră Aloe Bio-Cellulose Mask.
Această formulă super-hidratantă combină puterea Aloei vera cu bio-celuloza și alte ingrediente naturale într-o formulă cu adevarat ingenioasă, care transportă nutrienții până în straturile profunde ale pielii. Rezultatul este o piele catifelată, hidratată și radiantă.

Tehnologia din spatele produsului

Aloe Bio-Cellulose Mask de la Forever este creată într-un mediu controlat de un microorganism special, care fermentează și formează o fibră de bio-celuloza. În timpul procesului de fermentare, bacteria este hrănită cu gelul de aloe și alge marine, pe care le unește cu fibra de bio-celuloza, dând naștere unei măști faciale așa cum nu ai mai experimentat niciodată.
Este o realizare incredibilă în domeniul îngrijirii pielii. Fibrele sunt de 1.000 de ori mai subțiri decat firele de par și rețin mai multă apă, permițând măștii să se plieze perfect pe conturul feței tale și să acționeze astfel mai eficient asupra ridurilor și a liniilor subțiri decât măștile tradiționale.
Această tehnologie, combinată cu amestecul patentat de ingrediente marca Forever, furnizează beneficii în două faze, transformând-o într-o mască unică pe piața.

FAZA 1
Beneficiile din bio-celuloză se resimt până în cele mai profunde straturi ale pielii. Fibra din mască este îmbibată cu gelul nostru pur de aloe și iarbă de mare, pentru hidratarea, catifelarea și îngrijirea pielii.

FAZA 2
Serul supehidratant este îmbogățit cu ingrediente botanice care fac pielea să se simtă și să arate mai strălucitoare și întinerită mai mult timp. Masca este îmbibată în această formulă îmbogățita, formând împreună un ser extraordinar, care este lăsat pe față după utilizare, deoarece nu necesită clătire.

Beneficii – cheie

 • Hranește și hidratează tenul în profunzime
 • Conferă tenului un aspect întinerit
 • Ajută la combaterea semnelor îmbătrânirii
 • Calmează pielea și îi conferă strălucire și luminozitate
 • Ideală pentru orice tip de ten
 • Fără parfum
 • Ușor de aplicat și nu necesită clătire
 • Rata mare de absorbție înseamnă că o cantitate mai mare de nutrienți ajunge până în straturile profunde ale pielii, spre deosebire de alte maști tradiționale
 • Hidratează fără a avea textura lipicioasă
 • Oferă beneficii duble – datorită serumului cu care este imbibată fibra de bio-celuloza și datorită combinației dintre gelul de aloe și iarbă de mare

Un amestec inovator de ingrediente dovedite

 • Aloe calmează și hidratează pielea
 • Castanul salbatic revigorează pielea terna, calmează și reduce roșeața, hidratand în același timp
 • Iarba de mare pregătește pielea pentru o hidratare de lungă durată
 • Ceaiul verde are beneficii antiimbătrânire
 • Antioxidanții luptă impotriva radicalilor liberi, pentru a combate semnele îmbătrânirii
 • Glicerina hidratează pielea

Hidratare puternică în pași simpli
Aloe Bio-Cellulose Mask este potrivită pentru orice tip de piele și este foarte ușor de folosit. Trebuie doar să îndepărtezi stratul de hârtie de deasupra maștii și să o aplici pe față. Apasă ușor pentru a o fixa bine. Vei observa imediat cât de flexibil e materialul și cât de ușor se conturează pe forma feței tale. Odată fixată, îndepartează stratul de hârtie de la exterior.
Acum este momentul să stai relaxat, pe spate, și să simți beneficiile incredibile de hidratare și revitalizare ale acestui produs.

Ingrediente

Aqua, Propanediol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caffeine, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Glycosyl Trehalose, Mannitol, Xanthan Gum, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Ammonium Glycyrrhizate, Zinc Gluconate, Ascorbic acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol

Ambalaj / Conţinut

Cutie care conține 5 măști individuale a câte 25 g fiecare

Instrucțiuni de folosire

Se deschide plicul și depliază masca. Masca este protejată de o țesătură subțire, pe ambele părți. Îndepărtează una dintre țesături și pune-o deoparte. Ž Aplică masca pe față. Apasă ușor, pentru a te asigura că este corect aplicată.  Îndepărtează a doua parte a țesăturii și pune-o deoparte.  Îndepărtează masca de pe față după 20 de minute. Nu necesită limpezire. Masează cantitatea de produs rămasă pe față și gât, pentru un aspect întinerit.

cadouri Aloe Bio-Cellulose Mask
Cod: #616
Totul despre aloe bio-cellulose mask
Doreşti informaţii suplimentare?