logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Arctic Sea

  Forever Arctic Sea furnizeaza o cantitate perfect echilibrata de acizi grasi esentiali.
  Acizii graşi sunt vitali unei bune sănătăți a organismului. Aceştia servesc mai multor funcții, printre care şi aceleia de construcție a membranelor celulare.
  De asemenea, organismul foloseşte acizii graşi la constituirea țesutului adipos, necesar în cantități adecvate pentru a acoperi şi proteja organele interne, precum şi pentru a evita pierderea căldurii interne a corpului.

  Totuşi, nu toți acizii graşi sunt benefici. Cercetările ştiințifice afirmă că există o cauzalitate directă între consumul de acizi graşi saturați, prezenți preponderent în grăsimile animale, şi nivelul ridicat al colesterolului şi riscul crescut de infarct miocardic. Acizii nesaturați din uleiuri vegetale nu au acest efect devastator.

  Pe baza celor mai recente cercetări în domeniul nutriției, Forever Living Products a formulat un supliment alimentar de calitate superioară. Prin combinarea acizilor Omega-3 şi Omega-9 se obține un supliment alimentar sigur şi echilibrat, ce ajută la normalizarea nivelului colesterolului şi a numărului trigliceridelor din sânge. Forever Arctic Sea Super Omega-3 este o realizare deosebită în domeniul suplimentelor alimentare, ce conține atât ulei vegetal, cât şi de peşte, reunind beneficiile amândurora. Omega-3 este un acid gras esențial polinesaturat ce se găseşte în somon şi alți peşti. Omega-9 este un acid gras nesaturat ce se găseşte în anumite produse vegetale, cum ar fi uleiul de măsline.

  Pentru a proteja acizii grasi esentiali impotriva oxidarii, Forever Arctic Sea contine, in plus fata de d-alfa tocoferol (o forma a vitaminei E, care protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ), si uleiuri de lamaie si lamaie verde, care, pe langa aroma placuta de citrice, au si proprietati antioxidante.

  Forever Arctic Sea beneficii

  🔸 Produsul este bogat în acizi graşi Omega-3 (EPA, acid eicosapentaenoic şi DHA, acid docosahexaenoic) şi grăsimi nesaturate.
  🔸 EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii.
  🔸 DHA contribuie la menţinerea normală a vederii şi a funcţiei normale a creierului.
  🔸 Acizii grasi Omega-3 si Omega-9 contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului si trigliceridelor din sange.
  🔸Favorizează buna funcţionare a articulaţiilor.

  Ingrediente

  Numarul dozelor per flacon: 60

  Cantitate per doza (2 capsule)                               DZR (%)

   

  Acizi grasi Omega-3                                                    435 mg                                                   *

  EPA (acid eicosapentaenoic)                                      200 mg                                                   *

  DHA (acid docosahexaenoic)                                     200 mg                                                   *

  Acid oleic (din ulei de masline)                                   100 mg                                                   *

  *Doza zilnica recomandata (%) nu a fost stabilita.

  Ingrediente: ulei de peste 33% EPA/22% DHA, capsula moale (gelatina, glicerina, apa purificata), calamarina (amestec de ulei de calamar, somon si cod), ulei de masline (Olea europaea), ulei de lamaie si ulei de lamaie-verde (arome naturale), d-alfa tocoferol (antioxidant). Contine peste (hamsie, somon, cod).

  Produsul contine 120 de capsule moi.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care contine 120 capsule moi

  Administrare Forever Arctic Sea

  Administrare: câte 2 capsule de 3 ori pe zi, în timpul meselor.

  A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
  A se administra cu prudenţă persoanelor diabetice sau cu tulburări de coagulare a sângelui. Poate interacţiona cu aspirina şi cu alte antiinflamatoare nesteroidice la administrare concomitentă.

  A se păstra bine închis, la loc uscat şi la temperatura camerei.
  A se verifica termenul de valabilitate pe partea inferioară a flaconului.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Arctic-Sea

  154,72 lei

  Cod: #376

  Forever Arctic-Sea
  Forever Arctic-Sea
  Doreşti informaţii suplimentare?