logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

Follow & share

Newsletter

Forever Arctic-Sea

Acizii graşi Omega-3 susţin buna funcţionare a sistemului circulator

Acizii graşi sunt vitali unei bune sănătăți a organismului. Aceştia servesc mai multor funcții, printre care şi aceleia de construcție a membranelor celulare. De asemenea, organismul foloseşte acizii graşi la constituirea țesutului adipos, necesar în cantități adecvate pentru a acoperi şi proteja organele interne, precum şi pentru a evita pierderea căldurii interne a corpului. Totuşi, nu toți acizii graşi sunt benefici. Cercetările ştiințifice afirmă că există o cauzalitate directă între consumul de acizi graşi saturați, prezenți preponderent în grăsimile animale, şi nivelul ridicat al colesterolului şi riscul crescut de infarct miocardic. Acizii nesaturați din uleiuri vegetale nu au acest efect devastator.

Pe baza celor mai recente cercetări în domeniul nutriției, Forever Living Products a formulat un supliment alimentar de calitate superioară. Prin combinarea acizilor Omega-3 şi Omega-9 se obține un supliment alimentar sigur şi echilibrat, ce ajută la normalizarea nivelului colesterolului şi a numărului trigliceridelor din sânge. Forever Arctic-Sea Super Omega-3 este o realizare deosebită în domeniul suplimentelor alimentare, ce conține atât ulei vegetal, cât şi de peşte, reunind beneficiile amândurora. Omega-3 este un acid gras esențial polinesaturat ce se găseşte în somon şi alți peşti. Omega-9 este un acid gras nesaturat ce se găseşte în anumite produse vegetale, cum ar fi uleiul de măsline.

Produsul este bogat în acizi graşi Omega-3 (EPA, acid eicosapentaenoic şi DHA, acid docosahexaenoic) şi grăsimi nesaturate. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. De asemenea, DHA contribuie la menţinerea normală a vederii şi a funcţiei normale a creierului.

Acizii grasi Omega-3 si Omega-9 contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului si trigliceridelor din sange. Favorizează buna funcţionare a articulaţiilor.

Ingrediente

Ingrediente: ulei de peşte 33% EPA/22% DHA, capsulă moale (gelatină, glicerină, apă purificată), calamarină (amestec de ulei de hamsii, somon şi cod), ulei de măsline (Olea europaea), ulei de lămâie şi ulei de lămâie-verde (arome naturale), d-alfa tocoferol (antioxidant). Conţine peşte (hamsie, somon, cod).

Ambalaj / Conţinut

Flacon care contine 120 capsule moi

Administrare

Administrare: câte 2 capsule de 3 ori pe zi, în timpul meselor.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se administra cu prudenţă persoanelor diabetice sau cu tulburări de coagulare a sângelui. Poate interacţiona cu aspirina şi cu alte antiinflamatoare nesteroidice la administrare concomitentă.

A se păstra bine închis, la loc uscat şi la temperatura camerei.
A se verifica termenul de valabilitate pe partea inferioară a flaconului.

Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

Forever Arctic-Sea

152,83 lei

Cod: #376
Forever Arctic-Sea
Forever Arctic-Sea
Doreşti informaţii suplimentare?