logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Argi+

  Nu se întâmplă des ca oamenii de știință sa utilizeze termenul “miracol” dar exact acesta este cuvântul pe care îl folosesc când descriu L-ARGININA.

  L-ARGININA este un aminoacid atât de puternic pentru starea de sănătate încât mai este denumit şi “molecula miracol”. Şi nu fără motiv, pentru că organismul nostru converteşte L-ARGININA în oxid nitric, substanţă care sprijină o bună circulaţie a sângelui. Fluxul sanguin îmbunătăţit contribuie la o tensiune arterială normală şi, în general, la sănătatea sistemului cardiovascular. O circulație mai buna a sângelui în tot corpul va determina o funcționare mai buna a tuturor organelor.

  Forever Argi+ beneficii

  Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile aportului de L-ARGININĂ pentru organism

  🔸 Menţine tensiunea arterială la un nivel normal
  🔸 Îmbunătăţeşte starea generală de sănătate a aparatului cardiovascular
  🔸 Îmbunătăţeşte funcţia imunitară
  🔸 Contribuie la creşterea masei musculare
  🔸 Are rol în creşterea şi refacerea oaselor şi a ţesuturilor
  🔸 Îmbunătăţeşte metabolismul grăsimilor – contribuie la reducerea țesutului adipos
  🔸 Îmbunătăţeşte metabolismul glucozei
  🔸 Îmbunătăţeşte funcţia sexuală masculină
  🔸 Contribuie la eliberarea hormonilor anti-îmbătrânire

  Cu atât de multe beneficii nu-i de mirare că L-ARGININA este atât de apreciată și produce atat de mult entuziasm în rândul medicilor și al oamenilor de știință.

  ARGI+ oferă 5 grame de L-ARGININA pe doza zilnică, plus un complex de vitamine specific pentru a da organismului impulsul energetic de care are nevoie pe tot parcursul zilei.

  Împreună cu aminoacidul L-ARGININA, produsul conține vitaminele B6, B9 și B12, care contribuie la reducerea oboselii și extenuarii.
  Vitamina D contribuie la menținerea funcției normale a sistemului muscular în timp ce vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar.

  Forever ARGI+ vă furnizează toate avantajele L-ARGININEI şi în plus:
  🔸 Bunătatea rodiei – binecunoscută pentru puternicele sale proprietăţi antioxidante
  🔸 Extract de vin roşu – pentru a menţine colesterolul la un nivel normal în organism
  🔸 Coajă de strugure şi extracte din fructe de pădure pentru sănătatea sistemului cardiovascular şi sprijinirea funcţiei imunitare a organismului.
  🔸 Cireșe Morello despre care s-a demonstrat ca au rol în menținerea sănătății articulațiilor.
  🔸 Coacaze, mure, zmeura și soc, care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, asociați cu o îmbătrânire prematura a organismului.

  Împreună, toate aceste ingrediente creează un supliment alimentar de ultimă generaţie care favorizează o mai bună sănătate a întregului organism. Doar un plic pe zi de Forever ARGI+ amestecat cu apă sau băutura ta favorită pe bază de aloe va îmbunătăţi performanţa fiecărui sistem din organism.

  Eliberează fluxul de molecule miraculoase în vasele tale de sânge, cu un singur supliment care aduce atât de multe beneficii stării tale generale.
  Adaugă sănătate în dieta familiei tale cu ajutorul puterii L-ARGININEI!

  Ingrediente

  Ingrediente: L-Arginina, acid citric (acidifiant), maltodextrina (substanta suport), aroma naturala din fructe de padure, dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), xilitol (indulcitor), acid ascorbic, d-riboza, extract din pielite de Struguri (Vitis vinifera), sucraloza (indulcitor), extract din fructe de Rodie (Punica granatum), extract din Struguri-rosii (Vitis vinifera), pulbere din suc de Coacaze negre (Ribes nigrum), pulbere din suc din fructe de Soc (Sambucus nigra), pulbere din suc de Zmeura (Rubus idaeus), pulbere din suc de Visine (Prunus cerasus), pulbere din suc de Mure (Rubus fruticosus), pulbere din suc de Afine (Vaccinium corymbosum), colecalciferol, clorhidrat de piridoxina, fosfat monopotasic (regulator de aciditate), cianocobalamina, acid folic, menachinona.

  Ambalaj / Conţinut

  Un set de 30x10g plicuri cu Argi +.

  Administrare

  Se va amesteca un plic de Forever Argi+ cu 240 ml apă sau altă băutură preferată (nealcoolică) şi se va consuma o singură dată pe zi.
  În cazul sarcinii, alăptării sau ori de către ori există probleme de ordin medical se va consulta medicul înainte de utilizare.
  A nu se folosi produsul în cazul în care nu este sigilat corespunzător.
  A nu se lăsa la îndemâna si la vederea copiilor mici.
  A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
  A se verifica data minimei valabilităţi menţionată pe partea inferioară a pungii.

  Acest produs este un supliment alimentar şi nu poate fi utilizat ca substituent al unei diete diversificate.
  Acest produs nu este un medicament deoarece nu a fost conceput pentru a fi utilizat in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu face obiectul evaluarilor FDA. Pentru orice urma de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Argi+

  309,46 lei

  Cod: #473

  Argi+
  Dr. Murad și Argi+ Forever
  Dr. Murad și Steve Hatchett
  Argi+ Sports and Weight Management
  Doreşti informaţii suplimentare?