logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Forever ImmuBlend

  Supliment pentru stimularea sistemului imunitar

  Forever ImmuBlendTM a fost conceput pentru a sprijini funcţia imunitară, acţionând global asupra sistemului imunitar, de la prima sa linie de apărare până la ultima. Fiecare ingredient al amestecului nostru brevetat a fost ales pentru rolul esenţial pe care îl joacă în sprijinirea funcţiei imunitare. Ajută sistemul natural de apărare al corpului să funcţioneze la parametrii optimi, pentru ca tu să te poţi ocupa de treburile zilnice fără griji.

  Amestecul nostru brevetat de ingrediente imunostimulatoare include lactoferină, ciuperci maitake şi shiitake, alături de vitaminele C şi D şi zinc, pentru un plus de energie. Fiecare dintre aceste ingrediente cheie contribuie la starea de bine a întregului organism:

  Fructooligozaharide – ajută la menţinerea unui nivel normal al probioticelor la nivelul sistemului digestiv.

  Lactoferină – sprijină dezvoltarea celulelor imunitare şi ajută la menţinerea unui nivel optim de bacterii benefice la nivelul intestinelor.

  Ciuperci maitake & shiitake – favorizează dezvoltarea celulelor imunitare şi funcţia cardiovasculară.

  Vitamina D – fortifică celulele imunitare.

  Vitamina C – combate radicalii liberi.

  Zinc – combate radicalii liberi şi sprijină dezvoltarea celulelor imunitare.

  Această formulă exclusivă se adresează tuturor aspectelor funcţiei imunitare, furnizând atât nutrienţi fundamentali necesari unui bun sistem imunitar, precum şi ingrediente naturale ce acţionează sinergic pentru sprijinirea funcţiei imunitare.

  Ingrediente

  Amestec brevetat  de fructooligozaharide, lactoferină, ciuperci maitake (Grifola frondosa) (pulbere), ciuperci shiitake (Lentinula edodes) (pulbere), extract de Maitake (Grifola frondosa).

  ALTE INGREDIENTE:

  Celuloză microcristalină, hidroxipropil metil-celuloză, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloză sodică, dioxid de siliciu, dextrină, dextroză, lecitină de soia şi citrat de sodiu. Conţine soia.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care contine 60 tablete

  Administrare

  PRECAUŢII: Consultaţi medicul înainte de administrarea acestui supliment dacă sunteţi însărcinată, încercaţi să concepeţi un copil sau alăptaţi.
  A se lua 2 tablete pe zi, ca supliment alimentar.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever ImmuBlend

  94,68 lei

  Cod: #355
  Forever Nutraceuticals
  Doreşti informaţii suplimentare?