logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Vitolize Women

  Supliment alimentar pentru femei

  Stresul și anumite tipuri de medicamente utilizate de femei, precum anticoncepționalele și terapiile de substituție hormonală, au drept consecință un deficit de substanțe nutritive esențiale. Amestecul natural de fructe și plante bogate în antioxidanți (merişor, floarea pasiunii, fructe de schizandra şi pulbere de măr), folosite de secole de femei pentru a echilibra balanța hormonală și pentru o stare generală de bine, alături de vitaminele și mineralele din compoziția sa transformă Vitolize Women într-un produs special conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale femeilor (simptomele cauzate de sindromul premenstrual și / sau de menopauză, aflate în strânsă legătură cu fluctuațiile hormonale și nevoile nutriționale specifice). Ajută la menținerea sănătății sistemelor urinar și reproducător, combate efectele nocive ale radicalilor liberi. Furnizează nutrienți importanți pentru menținerea echilibrului hormonal, asigurând o stare generală de bine.

  Pulberea de merișor este obținută pe baza unui procedeu brevetat, care intensifică beneficiile naturale ale fructelor, asigurând o bună absorbție a nutrienților la nivelul tractului gastrointestinal.

  Floarea pasiunii, desemnată în 2011 de către comunitatea ştiinţifică drept planta anului, combate insomnia, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ameliorează durerile și combate tulburările asociate cu menopauza.

  Fructele de schizandra, extrem de bogate în uleiuri esenţiale şi acizi graşi, contribuie la procesul de detoxifiere, ajută la refacerea organismului după chimioterapie, normalizează glicemia şi tensiunea, ameliorează simptomele menopauzei, combat insomnia şi acţionează ca tonic sexual.

  VITOLIZE™ (WOMEN), este un supliment alimentar pentru femei, o combinaţie destinată acestora în mod special, realizată din extracte vegetale, vitamine şi minerale.

  Corpul unei femei trece prin multe încercări, de la pubertate şi până în perioada de post-menopauză. De aceea are nevoie şi merită cele mai bune produse. Un organism bine îngrijit de-a lungul vieţii va avea grijă mai bine de posesorul său la bătrâneţe.  Dacă citiţi acest articol şi sunteţi femeie, nu mai staţi pe gânduri: începeţi chiar de astăzi să vă suplimentaţi dieta cu cele mai eficiente suplimente alimentare şi în cel mai scurt veţi începe să vă simţiţi şi să arătaţi diferit.
  Merișorul: contribuie la menținerea sănătății tractului urinar
  Vitamina B6: ajută la menţinerea unui nivel stabil de estrogen şi contribuie la reglarea activității hormonale.
  Vitamina B12: contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos sănătos, precum și la reducerea oboselii și extenuării.
  Vitamina C: stimulează imunitatea şi contribuie la menținerea sănătății psihice.
  Vitamina D: ajută la absorbţia calciului şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos.
  Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
  Acidul folic: contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și ajută la combaterea stărilor de oboseală.
  Calciul: are un rol important în menținerea sănătății sistemului osos și contribuie la metabolismul energetic normal.
  Magneziul: contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, precum și la menținerea sănătății psihice.
  Fierul: contribuie la funcția cognitivă normală, precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

  Ingrediente

  Amestec brevetat: (pulbere de afine americane, pulbere de mere, flori de Passifloră, fructe de Schizandra)

  Ingrediente: celuloză microcristalină silicifiată (agent de încărcare), bisglicinat de magneziu, amestec brevetat (pulbere din fructe de Afin-american/Vaccinium macrocarpon, în bază de gumă de guar şi lecitină din floarea soarelui; pulbere de mere/Malus domestica, în bază de: maltodextrină, zahăr din Trestie-de-zahăr, amidon din porumb şi lecitină din floarea soarelui; pulbere de Floarea-pasiunii/Passiflora incarnata; extract hidroalcoolic din fructe de Schizandra/Schisandra chinensis), carbonat de calciu (din alge calcinate), hidroxipropilmetilceluloză (agent de îngroşare), acid stearic (emulsifiant), acid ascorbic, carboximetilceluloză de sodiu reticulată (agent de încărcare), dioxid de siliciu (antiaglomerant), d-alfa acetat de tocoferil, bisglicinat de fier, stearat de magneziu (emulsifiant), peliculă de acoperire (carboximetilceluloză de sodiu, dextrină, dextroză, trigliceride cu catenă medie, citrat trisodic), colecalciferol, clorhidrat de piridoxină, cianocobalamină 1% (în bază de fosfat dicalcic anhidru), acid folic.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care contine 120 tablete

  Administrare

  Atentie: Supradoza accidentală de fier este cauza principală a intoxicaţiilor mortale în cazul copiilor sub 6 ani. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. În caz de supradoză accidentală, adresaţi-vă de urgenţă medicului.

  Doza zilnică recomandată 4 tablete/zi
  A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

  A se verifica termenul de valabilitate pe partea inferioară a flaconului.
  A se păstra bine închis, la loc uscat şi la temperatura camerei.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Vitolize Women

  Cod: #375

  Vitolize Women
  Doreşti informaţii suplimentare?