logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Essential Oil Soothe

  Mix de uleiuri esențiale care pătrund în profunzime și relaxează.

  100% PUR, 100% RELAXARE Amestecul Forever Essential Oils Soothe reprezintă echilibrul perfect între cele mai pure uleiuri esențiale – Menta Sălbatică, Perișor, Camfor, Ylang Ylang și Mușețel – care se întrepătrund pentru a penetra și calma organismul.

  Împreună cu o echipă de oameni de știință, fermieri, aromaterapeuți și botaniști, echipa Forever Living a călatorit în întreaga lume pentru a găsi și furniza cele mai pure ingrediente din natură. Fiecare ulei esențial este extras dintr-o parte specifică a plantei. Iar fiecare parte din plantă și tehnică de extragere sunt diferite în cazul fiecărui tip de ulei. Rezultatul final este cea mai pură esență botanică naturală, recoltată special pentru tine.

  Cum se folosesc uleiurile esențiale? 

  Cea mai des întâlnita utilizare a uleiurilor esențiale este olfactoterapia. În momentul în care inspirăm molecule aromate din uleiurile esențiale, acestea actionează pe creierul limbic în mai puțin de 30 de secunde, urmând ca în mai puțin de două minute informația să ajungă în celule. În prezent, a fost acceptată cu mare succes în spitalele din Franța, Belgia, Elveția, Germania.

  A doua utilizare unanim acceptată este în masaj, în diluție, în funcție de necesitate. Niciun ulei esențial nu se folosește direct pe piele, nediluat în uleiuri vegetale, iar noi suntem norocoși să avem Carrier Oil, o bază complexă, excelentă în acest scop.

  Probabil v-ați întrebat care este diferența dintre uleiul vegetal și cel esențial – cele vegetale se obțin prin presare din plante oleaginoase, iar cele esențiale prin distilare la vapori de apă, prin presare la rece (din pericarpul citricelor) și prin presare prin CO2 supercritic și enfleurage.

  Uleiurile esențiale de la Forever sunt de o calitate excepțională, ca toate celelalte produse din gama companiei.

  Ingrediente

  Mentha Arvensis Leaf Oil, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, D-Camphor, Limonene, Cananga Odorata Flower Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Eugenol, Farnesol, Geraniol.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care contine 1o ml

  Administrare

  Diluează 2-4 picaturi de ulei esențial cu 10 picături bază de uleiuri sau altă loțiune, pentru uz extern sau în aromaterapie. A se păstra la frigider după desigilare.

  PRECAUȚII:

  Uleiurile esențiale naturale sunt foarte concentrate și trebuie folosite cu grijă. Nu le utilizați altfel decât conform instrucțiunilor. Nu lăsați la îndemana copiilor. A nu se aplica pe pielea iritată sau cu leziuni. Solicitați ajutor medical de specialitate în caz că produsul este înghițit. Evitați contactul cu ochii și alte zone sensibile. În cazul sarcinii, alăptării sau ori de cate ori există o problemă de ordin medical se va consulta medicul înainte de utilizare. A nu se folosi în cazul copiilor mici. Intrerupeți utilizarea în cazul apariției unei iritații. A se păstra la loc uscat și răcoros. Nu utilizați produsul dacă sigiliul este distrus sau lipsește.

  Cod: #511

  Uleiurile esențiale Forever
  Uleiurile esențiale Forever
  Uleiurile esențiale Forever
  Doreşti informaţii suplimentare?