logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Essential Oils Bundle

  Cele mai pure esențe vegetale recoltate special pentru tine.

  Forever Essential Oils Bundle cuprinde toate cele sase sticlute de uleiuri esentiale, astfel: sticluţe de 15 ml pentru esenţele pure – Lavender, Pepermint şi Lemon – şi sticluţe de 10 ml pentru amestecuri – Soothe, Defense şi At Ease. Acest kit de şase uleiuri îţi oferă o experienţă complexă şi captivantă, de neuitat.

  100% PUR, 100% CALM Amestecul At Ease îţi oferă armonie, calm și pace.

   100% PUR, 100% PUTERNIC Amestecul Defense se combină armonios pentru a-ţi oferi putere şi vitalitate.

  100% PUR, 100% RELAXARE Amestecul Forever Essential Oils Soothe reprezintă echilibrul perfect între cele mai pure uleiuri esențiale care se întrepătrund pentru a penetra și calma organismul.

  100% PUR, 100% PACE Forever Essential Oils Lavender pentru relaxare și calmare.

  100% PUR, 100% PUTERNIC Forever Essential Oil Lemon este cel mai pur și natural ulei de lămâie pentru a întări și energiza organismul.

  100% PUR, 100% PROSPEȚIME Forever Essential Oils Peppermint oferă efectul de răcorire pentru care menta este recunoscută.

  Ingrediente

  Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Linalool, Limonene, Geraniol

  Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Limonene, Linalool

  Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Citral, Linalool.

  Mentha Arvensis Leaf Oil, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, D-Camphor, Limonene, Cananga Odorata Flower Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Eugenol, Farnesol, Geraniol.

  Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil Expressed, Limonene, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Eugenol, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Cinnamal, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Flower Oil, Boswellia Carterii Oil, Eucalyptus Citriodora Oil, Linalool, Juniperus Communis Fruit Oil, Citronellol, Coumarin.

  Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Linalool, Coriandrum Sativum (Coriander) Fruit Oil, Boswellia Carterii Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene, Anthemis Nobilis Flower Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Thymus Capitatus (Origanum) Herb Oil, Geraniol, Eugenol.

  Ambalaj / Conţinut

  Cuprinde 6 sticluțe

  Administrare

  LAVENDER
  Instructiuni pentru utilizare zilnica: Dilueaza 1-2 picaturi de ulei esential cu 10 picaturi baza de uleiuri sau alta lotiune, pentru uz extern sau in aromaterapie. A se pastra la frigider dupa desigilare.

  PEPPERMINT
  Instructiuni pentru utilizare zilnica: Dilueaza o picatura de ulei esential cu 10 picaturi baza de uleiuri sau alta lotiune, pentru uz extern sau in aromaterapie. A se pastra la frigider dupa desigilare.

  LEMON
  Instructiuni pentru utilizare zilnica: Dilueaza o picatura de ulei esential cu 10 picaturi baza de uleiuri sau alta lotiune, pentru uz extern sau in aromaterapie. A se pastra la frigider dupa desigilare.

  SOOTHE
  Instructiuni pentru utilizare zilnica: Dilueaza 2-4 picaturi de ulei esential cu 10 picaturi baza de uleiuri sau alta lotiune, pentru uz extern sau in aromaterapie. A se pastra la frigider dupa desigilare.

  DEFENSE
  Instructiuni pentru utilizare zilnica: o picatura de ulei esential cu 10 picaturi baza de uleiuri sau alta lotiune, pentru uz extern sau in aromaterapie. A se pastra la frigider dupa desigilare.

  AT EASE
  Dilueaza 2-4 picaturi de ulei esential cu 10 picaturi baza de uleiuri sau alta lotiune, pentru uz extern sau in aromaterapie. A se pastra la frigider dupa desigilare.

  PRECAUȚII:
  Uleiurile esențiale naturale sunt foarte concentrate și trebuie folosite cu grijă. Nu le utilizați altfel decât conform instrucțiunilor. Nu lăsați la îndemâna copiilor. A nu se aplica pe pielea iritată sau cu leziuni. Solicitați ajutor medical de specialitate în caz că produsul este înghițit. Evitați contactul cu ochii și alte zone sensibile. În cazul sarcinii, alăptării sau ori de câte ori există o problemă de ordin medical se va consulta medicul înainte de utilizare. A nu se folosi în cazul copiilor mici. Întrerupeți utilizarea în cazul apariției unei iritații. A se păstra la loc uscat și răcoros. Nu utilizați produsul dacă sigiliul este distrus sau lipsește.

  Forever Essential-Oils-Bundle

  Cod: #513

  Uleiurile Esentiale Forever - Blends
  Uleiurile Esentiale Forever - Lemon
  Uleiurile Esentiale Forever - Menta
  Uleiurile Esențiale Forever - Lavanda
  Doreşti informaţii suplimentare?