logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Essential Oils Tri Pak

  Cele mai pure esențe vegetale recoltate special pentru tine

  Forever Essential Oils Tri Pak conţine mostre de câte 5 ml din fiecare tip de ulei esenţial pur: mentă, lavandă şi lămâie. Sticluţele sunt încastrate şi distribuite într-o frumoasă cutie, special creată pentru ele.

  LAVENDER 100% PUR, 100% PACE

  Forever Essential Oils Lavender este obţinut din lavandă crescută şi recoltată în Bulgaria, acolo unde clima şi solul sunt ideale. Forever Living produce cel mai pur şi natural Ulei de Lavandă pentru relaxare şi calmare.

  LEMON 100% PUR, 100% PUTERNIC

  Lămâile Forever sunt îngrijite cu atenţie până la maturizare şi culese manual. Astfel, fructele devin mai zemoase şi se obţine din ele un ulei esenţial foarte bun. Forever Living aduce cel mai pur şi natural ulei de lămâie pentru a întări şi energiza organismul.

  PEPPERMINT 100% PUR,  100% PROSPEŢIME

  Forever Essential Oils Peppermint este extras din plante ce au fost cultivate şi recoltate din aceeaşi fermă, de peste 85 de ani. Aceste plante au un nivel crescut de mentol, compusul care oferă efectul de răcorire pentru care menta este recunoscută.

  Ingrediente

  Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Limonene, Linalool
  Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Linalool, Limonene, Geraniol
  Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Citral, Linalool.

  Ambalaj / Conţinut

  3 flacoane. Fiecare flacon conține 5 ml

  Administrare

  PEPPERMINT
  Instructiuni pentru utilizare zilnica: Dilueaza o picatura de ulei esential cu 10 picaturi baza de uleiuri sau alta lotiune, pentru uz extern sau in aromaterapie. A se pastra la frigider dupa desigilare.

  LAVENDER
  Instructiuni pentru utilizare zilnica: Dilueaza 1-2 picaturi de ulei esential cu 10 picaturi baza de uleiuri sau alta lotiune, pentru uz extern sau in aromaterapie. A se pastra la frigider dupa desigilare.

  LEMON
  Instructiuni pentru utilizare zilnica: Dilueaza o picatura de ulei esential cu 10 picaturi baza de uleiuri sau alta lotiune, pentru uz extern sau in aromaterapie. A se pastra la frigider dupa desigilare.

  PRECAUTII: Uleiurile esentiale naturale sunt foarte concentrate si trebuie folosite cu grija. Nu lasati la indemana copiilor. A nu se aplica nediluat pe piele. Evitati contactul cu ochii si alte zone sensibile. In cazul sarcinii, alaptarii sau ori de cate ori exista o problema de ordin medical se va consulta
  medicul inainte de utilizare. A nu se folosi in cazul copiilor mici. Intrerupeti utilizarea in cazul aparitiei unei iritatii. Nu utilizati produsul daca sigiliul este distrus sau lipseste. A se pastra la loc uscat si racoros.
  A se folosi de preferinta inainte de: vezi pe flacon.

  FOREVER ESSENTIAL OILS TRI-PAK

  Cod: #512

  Uleiurile Esentiale Forever - Blends
  Uleiurile Esentiale Forever - Lavanda
  Uleiurile Esentiale Forever - Menta
  Uleiurile Esentiale Forever - Lemon
  Doreşti informaţii suplimentare?