logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Rețete mov

  retete mov

  Rețete mov

  Aceste trei rețete pentru armonie în mov nu sunt doar o adevărată plăcere pentru ochi, ci au și un gust fantastic!

  Violet în loc de verde
  Salata perfectă este un amestec de radicchio și salată rosie. Ambele sunt perfecte cu un dressing de portocale și ulei de măsline. În plus adaugam în salată, câteva linguri de rodie, sâmburi de nuca, FOREVER BEE HONEY. Amestecăm totul și deasupra punem piept de pui la gril tăiat fâșii.  Salata ta mov plină de antioxidanți este gata.

  Mov și alb
  Pentru a pregăti și o gustare de vară, rapidă sunt cartofi cu smântână și cremă de brânză. În locul cartofului obișnuit, luați fratele lui cartoful violet. Soiul de cartof ușor mov cu gust de nuci poate fi fiert sau copt la fel ca orice alt cartof. Crema de brânză de vaci punem deasupra, mhhh …un deliciu! 

  Seducție purpurie
  O gustare dulce? Mixați banana, afine, mure și lapte de migdale într-un smothie delicios. Nu numai că are un gust revigorant, ci vă oferă și stimularea perfectă a energiei până la sfârșitul zilei. Pentru un plus de antioxidanti adăugați FOREVER POMESTEEN POWER. Acest minunat amestec conține sucuri de fructe din mangostan, rodii, pere, zmeură, mure, afine și extract de semințe de struguri. În general, dă tuturor smothi-urilor un gust delicios, exotic-fructat. O porție zilnică – 30 ml – din suplimentul delicios dietetic acoperă 30% din doza zilnică recomandată de vitamina C. Și, bineînțeles, vitamina C contribuie la o funcționare normală a sistemului imunitar și a metabolismului energetic, susține protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Deci: Alimentați-vă cu FOREVER POMESTEEN POWER și veți avea energie pură în fiecare zi!

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment