logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Rezultate cu CLEAN 9 – Am învățat să-mi țin greutatea sub control

  greutatea sub control

  Rezultate cu CLEAN 9 – Am învățat să-mi țin greutatea sub control

  Deoarece sunt foarte încântată că partenerii mei au avut încredere în programul Clean 9 și au obținut rezultate remarcabile cu el, împart experiența lor pe blog.
  Cât mai multă lume trebuie să fie corect informată despre acest program Clean 9.
  Cum funcționează și ce rezultate are, în ce măsura viața ta poate deveni mai bună după un asemenea program. 

  Alina M. T. (39 ani) din Cluj Napoca ne împărtășește experiența ei cu programul Clean9.

  🔎 După sărbătorile de Craciun mi-am dorit să fac ceva pentru a scăpa de kg în plus. Dar am simțit că nu mai am voința necesară, că nu mai este așa de important pentru mine.
  🔎 Mi-am tot găsit scuze pentru a nu face ceva în sensul acesta. Știam că am nevoie de o schimbare și am știut că pentru a face asta trebuie să mă atașez de ceva, să fie o cale prin care să pot să-mi iau un angajament de la început până la sfârșit.
  🔎 Am descoperit programul Clean9 în căutările mele pe internet și m-a atras faptul că este încadrat într-un termen și că există o comunitate de suport. În ceea ce privește prețul, este destul de motivant încât să respecți programul și să nu-ți bați joc de banii plătiți 😊

  REZULTATE

  ✅ Am re-învățat să mă acomodez cu senzația de foame (pe care înainte nu am mai simțit-o cam de mult) prin asocierea cu perioade în care țineam post. Chiar mi-a fost dor de Împăcarea și Mulțumirea pe care le simțeam. Sentimente care au revenit și mi-au făcut mult bine.
  ✅ Am “rupt” obiceiul pe care îl aveam înainte, de a mă răsplăti cu gustari în momentul în care ma simțeam obosită sau victorioasă.
  ✅ Am introdus mișcarea în programul meu zilnic după o pauză de mulți ani și am făcut schimbări în acest sens în proporție de 70%. Îmi propun să fac tot posibilul să mențin acest nivel și să merg în creștere în continuare.
  ✅ Am pierdut kg ( 67,8 – 63,2 ) și ceva cm – hainele care îmi erau prea strâmte ca să mă simt confortabil în ele acum îmi sunt lejere. 

  RECOMANDARI

  ♻️ Sunt mulțumită de mine că am reușit să fac acest program. Acum am curajul de a merge mai departe cu obținerea și formarea unor obiceiuri sănătoase.
  ♻️ Mă simt mai încrezatoare știu cum voi putea să îmi țin greutatea sub control, chiar și mici abateri. Tot ceea ce trebuie să fac pentru a-mi reveni este să fiu atenta la: 
         – consumul de apă, 
         – mișcarea zilnică, 
         – mărimea porțiilor de mâncare, 
         – frecvența meselor și combinatia corecta a alimentelor. 
  În scurt timp îmi voi cumpăra următorul pachet Clean9, care va fi programat pentru toamnă. Și astfel una din provocarile mele a dispărut. Să îmi țin greutatea sub control nu va mai fi o problemă! 

  lean 9

  Ești edificat(ă) asupra beneficiilor aduse de Clean 9?
  Dorești și tu asemenea rezultate?
  Acționează! Acum este momentul perfect.

  Comandă Aloe First

  (vei fi direcționat(ă) spre site-ul oficial Forever Livivng România)

  Dacă dorești să profiți și mai mult, poți beneficia de 5% reducere la toate produsele dacă ești membru FLP. Înscrierea se face online pe site-ul oficial foreverliving.ro, pe baza unui link de afiliere și nu implică nici o altă obligație din partea ta. Vezi avantajele afilierii.

  Te invit să accesezi link-ul meu de înscriere .

  Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, am pregătirea și disponibilitatea de a-ți fi alături pentru a obține rezultatele dorite și consiliere pe termen lung.

  Solicită link-ul pentru înscriere

  sau prin SMS / WhatsApp-Logo WhatsApp / telefonic ( 0743 085 115 )

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment