logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Salată de gutui

  Salata de gutui

  Salată de gutui

  … Și gutui amărui,
  Cu puf galben ca de pui.

  Demostene Botez – Toamna

  Decor nelipsit al caselor ţărăneşti pe care le luminează cu aurul lor şi le parfumează cât e toamna de lungă, gutuile au o valoare şi mai mare dacă le folosim pentru zestrea extraordinară de sănătate ascunsă sub coaja lor.
  Gutuia este considerată o farmacie într-un fruct, fiind bogată în vitaminele C, A și chiar enigmatica B17 (considerată printre cei mai activi agenți antitumorali). Mai conține multe minerale precum și câteva tipuri de fibre alimentare cu efect puternic detoxifiant. Pe lângă acestea mai găsim taninuri care inactivează bacteriile dăunătoare, substanţe aromatice cu efect regulator al apetitului, precum și pigmenţi care împiedică mutaţiile celulelor normale şi dezvoltarea celor cance­roase.
  Deci nu avem decât să profitam de existența acestor fructe și să facem o salată de gutui.
  Avem nevoie de o gutuie de dimensiuni medii și aceeași cantitate de mere. Le dăm pe răzătoarea mare, adăugam miere și puțin suc de lamâie. Această salată de fructe este o adevarată mătură pentru tubul digestiv. Mai mult, salata din gutui proaspete are un puternic efect de inhibare a apetitului alimentar.

  Poate că vorbind despre detoxifiere v-am facut “poftă” de un program adevarat de curățire a toxinelor din corp. Cei mai mulți dintre voi îl cunoașteți, pentru că l-ați urmat, ați fost multumiți și îl repetați de doua ori pe an, așa cum se cuvine.
  Pentru cei care nu cunoașteti încă acest program (citiți aici), gândiți-vă la curățenia de primavară și de toamnă pe care o faceți cu regularitate în casă. Corpul vostru nu merita asta?

  Este timpul pentru “curățenia de toamnă” !
  Este timpul pentru Clean9 !

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment