logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Sănătos și isteț

  “Fie ca hrana să-ți fie medicament și medicamentul să-ți fie hrană”

  sănătos și isteț

  Sănătos și isteț

  Așa cum am mai spus-o, trăim într-o lume a vitezei, o lume în care valoarea are alte măsuri. Să fi sănătos și isteț pare destul de greu. Nu mai contează așa de mult cine ești ci ceea ce ai. Tot timpul esti într-o viteză să rezolvi cât mai multe lucruri la locul de muncă, acasă. După servici trebuie să alergi cu copiii la cursuri de carate, cor, pian, fotbal, balet sau multe altele. Mai trebuie să și gătești ceva care trebuie să le placă la toți ai casei și să fie și sănătos. La sfarșitul zilei ești obosită ca după un maraton adevarat. Făcând un bilanț al zilei iți dai seama că nimic din ceea ce ai făcut în ziua respectivă nu ți-a ajutat copiii să fie mai atenți la școală, să reușească să învețe o poezie mai repede, iar cel mic a ramas la fel de timid chiar dacă acuma vrea să joace fotbal. Ce ai putea să faci pentru ca toate astea să fie mai ușoare?

  Tuturor le este greu chiar dacă greul diferă de la om la om, copil, adolescent, bunic, mama sau tata. Pentru toate astea voi singuri vă puteți ajuta, să fiți o familie unită sa va ajutați tot timpul unii pe alții, să încercați să-i întelegeți pe toți, să dăruiți iubire unul altuia și să fiți voi, să vă bucurați fiecare minut de sănătatea pe care o aveți și să o păstrați cât mai mult intactă.

  Iar pentru a rămâne sănătoși și un pic mai isteți aduceți-vă aminte de Hipocrate care zicea “Fie ca hrana să-ți fie medicament și medicamentul să-ți fie hrana”. Astea fiind zise, atunci hai sa vedem câteva alimente care pot fi adevarate medicamente ce ne mențin sănătoși și ne fac mai isteți.

  Aloe vera

  În primul rand Aloe vera gel, în toate formulele existente. Nu voi enumera din nou motivele pentru care recomand acest aliment, pentru că știți cu toții câte calități extraordinare are draga noastră aloe.

  Lăptișor de matcă

  În al doilea rând amintesc lăptișorul de matcă – declarat de francezi aliment – care este cu adevărat o hrană regală. În urma studiilor de laborator s-a constatat că este cel mai complex aliment cunoscut și că nu are nici un fel de efecte toxice. Este un aliment cu totul remarcabil, mai important decât multe medicamente. Prin simplul fapt că regina albinelor este hranita doar cu acest aliment, o face să trăiască de zeci de ori mai mult decât o albină și îi dă posibilitatea ca întreaga ei viață să creeze viață.

  În lăptișorul de matcă se găsesc vitamine într-o concentrația cu totul de excepție, minerale, oligoelemente, aminoacizi esențiali indispensabili organismului, acizi nucleici, ARN si ADN, neurotransmițători, fermenți, enzime și coenzime. Deasemenea se găsesc precursori ai hormonilor umani și agenti bioenergetici care măresc rezervele de energie ale organismului. Toate acestea fac ca lăptișorul de matcă să reprezinte un adevărat stimulent biologic, cu acțiune energetică și regeneratoare a întregului organism. În plus, lăptișorul de matcă acționează direct asupra celulelor stem, stimulând corecta dezvoltare a celulelor noi, adică o dezvoltare corectă a întregului organism. Acest fapt ajută și la repararea posibilelor probleme apărute în timpul creșterii.

  alimentație sănătoasă

  Acest aliment este mai important decât multe medicamente. Îi ajută pe copii să învețe mai ușor pentru că stimulează și dezvoltă memoria și puterea de concentrare. În plus, se obține o echilibrare emoțională, fără stări de agitație, de depresie, de teamă și nesiguranță, conducând la un somn sănătos și odihnitor, la încredere în propriile forțe, la optimism și bucurie.

  Lăptișorul de matca poate fi consumat și este chiar foarte recomandat copiilor și nepoților noștri care tocmai au început școala și au nevoie de un surplus de energie și un stimulent pentru dezvoltarea memoriei. Cu lăptișorul de matcă orice copil poate fi sănătos și isteț. Părinții pot profita de asemenea de efectele acestui aliment, ajutându-i să fie pregătiți zi de zi în fața stresului cotidian și a grijilor zilnice. Ușoara depresie a bunicii, provocată de venirea toamnei, va fi suportată mai ușor cu ajutorul lăptișorului de matcă, iar pe bunic îl va ajuta să-și găsească mai repede ochelarii.
  Toate acestea au fost avute în vedere și de Forever Living Products cand a creat Forever Royal Jelly, un produs iubit de toata familia.

  Pește

  Un alt aliment-medicament recomandat de nutriționiștii din toate timpurile este peștele. Peștele – mai slab sau mai gras – este mai mult sau mai puțin sănătos în funcție de proveniență și de felul de preparare. Există o mulțime de rețete cu pește și o mare varietate de pești. Chiar și celor pe a căror listă de preferință peștele nu se află în capul listei, totuși acizii grași nesaturați – Omega 3 (din somon, ton, cod, etc.) sunt extrem de benefici pentru sănătatea inimii și ca hrană pentru creier. Aceștia susțin dezvoltarea și sănătatea creierului la copii, și stimulează activitatea sistemului nervos. Totodată ajută la restabilirea echilibrului emoțional și îmbunătățește capacitatea de concentrare, învățare și memorare la toate vârstele. Este benefic în tulburări psihice la copiii cu deficit de atenţie, cu dezvoltare mentală şi psihomotorie întârziată, sau perturbări  de comportament, iar lista beneficiilor ar putea continua.

  Alimentație sănatoasă

  Forever Living Products a creat Forever Arctic-Sea, un produs de o calitate superioara ce contine Omega 3 si Omega 9. Forever Arctic-Sea este o realizare deosebită în domeniul suplimentelor alimentare, ce conține atât ulei de masline de cea mai buna calitate, provenind din culturi bio, cât şi de peşte, reunind beneficiile amândurora; un supliment alimentar ce are grijă atât de inima noastră cât și de creierul nostru. Acesta poate fi folosit și de copii (pentru rezultate mai bune la școală și dezvoltare normală cu alte cuvinte sănătos și isteț) dar și de către persoane în vârstă care prezintă un risc mărit de atac cerebral sau cu colesterol mărit.

  Aloe Blossom Herbal Tea

  Și ce poate fi mai plăcut acum, la început de toamnă, decât o plimbare prin parc cu familia, urmată de un ceai cald? Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante și condimente conceput special pentru a oferi un gust plăcut de fructe și o aroma reconfortantă de scorțișoară, cuișoare și coajă de portocală. Este un ceai revitalizant – chiar dacă nu conține cofeină – pe care-l va îndrăgi toată familia. Iar dacă oferiți prietenilor o ceașcă din acest ceai, aproape sigur nimeni nu va mai cere cafea la următoarea vizită. În scurt timp vei deveni sănătos și isteț doar urmând sfatul bătrânului Hipocrate.

  alimentație sănatoasă

  Vă doresc tuturor sănatate … și poftă bună…!

  Contactează-mă pentru mai multe informații despre produse sau pentru a cumpăra pe oricare din ele, prin SMS, WhatsApp sau telefonic ( 0743 085 115 ).

  2 Comments
  Share Post
  2 Comments
  • Claudia Garbovan
   Răspunde

   Am citit cateva dintre articole si le consider foarte frumos expuse si bineanteles de o mare valoare, poti sa observi usor transparenta unei inimi dedicate … Domnul sa te binecuvinteze mama!

   8 iulie 2018 at 2:09
   • Multumesc iubita mea, o apreciere din partea ta reprezinta TOTUL !

    8 iulie 2018 at 14:36

  Post a Comment