logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Singapore – comuniunea dintre două simboluri, leu și orhidee

  Singapore

  Singapore – comuniunea dintre două simboluri, leu și orhidee

  În cei 20 ani de când viața mea s-a schimbat complet în urma unei simple decizii, am participat la peste 50 evenimente internaţionale, organizate de Companie, şi am spus de fiecare dată, nu aş vrea să ratez nici măcar unul!
  De ce este așa de important pentru mine să particip la un asemenea eveniment? 
  Locaţia este superbă, de fiecare dată, ni se oferă ce este mai bun, dar mai mult decât locaţia este „magia” a ceea ce se petrece în interior, este evenimentul propriu zis. Nu e suficient să răsfoieşti o revistă, sau sa vizionezi o filmare, trebuie să trăieşti acea emoţie, nu o vei uita niciodată şi iţi va schimba viaţa pentru totdeauna.
  Încredere, bucurie împărtăşită, generozitate, calitate la cotele cele mai înalte, MĂREŢIE! Aceasta e ceva ce nu poţi cumpăra cu bani şi nici o companie de turism nu iţi poate oferi.
  Propune-ţi să fi PARTE dintr-un asemenea eveniment, nu doar SPECTATOR al vieții altora. 
  Primești această călatorie cadou, pentru doua persoane si chiar dacă faci un plan de 1 an, 3 ani sau 5 ani pentru a-l realiza, sunt convinsă că vei reuşi dacă iţi doreşti cu adevărat.

  Se spune că nu poţi merge mai departe decât propriile visuri…
  Dar cine a spus lucrul acesta nu cunoaşte fenomenul Forever!
  Prima călătorie în Singapore, în 2006 s-a numit Word Rally. 
  Ce este un Raliu Mondial?
  Este o provocare, un tur de rezistenţă, în ceea ce priveşte distanţa parcursă, pentru noi europenii o călătorie de peste 10.000 de km (40 ore). 
  O provocare, de asemenea în ceea ce priveşte programul. Gazdele noastre şi-au propus să ne arate totul! Şi le mulţumim pentru aceasta.
  Este o confirmare că suntem parteneri cu o companie de nivel mondial, oriunde, pe orice continent am merge, în aproape orice ţară, există un sediu Forever unde te simţi ca şi acasă.
  Este o lecţie despre ceea ce înseamnă ospitalitate şi generozitate duse la rang de excelenţă.

  Sloganul zilnic: Trezeşte-te şi străluceşte!
  Atitudinea grupului: Bună dispoziţie, dorinţa de comunicare! 
  Limbajul comun: Totul despre Forever!
  Traseul de anul acesta a fost impresionant chiar şi printr-o simplă enumerare a principalelor obiective:
  Singapore – frumoasa şi eleganta capitală a contrastelor în care orientul şi occidentul coexistă armonios. Ce poate fi mai contrastant decât cele două simboluri ale oraşului.
  Leul – curaj, putere, excelenţă
  Orhideea – eleganţă, gingăşie.

  Insula Sentosa – amenajată în întregime ca loc de refacere şi agrement.
  Malaka – oraş istoric, care poartă amprenta primilor portughezi debarcaţi şi stabiliţi aici.
  Kuala-Lumpur – capitala Malaysiei, de departe punctul de atracţie maximă al acestui Raliu.
  Vă amintiţi care era este cea mai înaltă clădire din lume in 2006? Chiar aici, sunt PETRONAS TWIN TOWERS (Turnurile Petronas) o demonstraţie de curaj şi îndrăzneală, o biruinţă a inteligenţei umane asupra propriilor temeri.
  Intrarea în oraş, cu un convoi de 6 autocare, pe înserate, ne-a dat prilejul să vedem impresionantele turnuri, luminate din toate unghiurile.
  Ne-am apropiat tot mai mult şi le-am privit de la înălţimea Turnului Televiziunii (a patra, cea mai înaltă clădire din lume in 2006) unde am servit cina, pentru ca în final să fim cazaţi în luxosul hotel Mandarin Oriental.
  Ne aflam la km 0 al capitalei şi totul era sub ochii noştri, Turnurile Petronas, Sala de Conferinţe, Complexul KLCC, Parcul central al oraşului.Impresionant!
  Următoarea destinaţie a fost Langkawi, în apropiere de graniţa cu Thailanda pe malul mării, în pădurea ecuatorială. Cele peste 11.000 de specii de plante şi cele peste 140 de specii de păsări şi animale fac peisajul foarte viu şi colorat.

  Am revenit in 2015, dornică să revad Singapore dintr-o alta perspectiva. Punctul de cea mai mare atracție în acea perioadă era, indiscutabil, complexul Marina Sands Bay, recent dat în folosință. Spectaculos și grandios, elegant și rafinat. Și chiar acolo am fost cazați!
  Pentru mine în cei 20 ani de călătorii pe 5 continente, această locație se claseaza #1 în topul preferințelor datorită îmbinării armonioase dintre arhitectura și natura. 
  SkyPark, terasa montată deasupra celor trei cladiri, la o înalțime de 191 m de la sol și cu o suprafață de 1 ha, conține o piscină infinity pool, gradini luxuriante, bar, restaurant și un observator cu o perspectivă de 360’ desupra orașului. 
  Un teren mlăștinos a fost consolidat și transformat în parc. Aici s-au construit sere imense unde poți regăsi o diversitate de flori și plante de neimaginat, de pe toate continentele. 
  Ați văzut vreodată un munte de vegetație, din care cade o cascadă, într-o seră? Aici puteți vedea! Și multe frumuseți ale naturii care aici în aceste sere și-au găsit climatul optim să crească peste măsură, la fel ca în poveștile pentru copii.

  Știați că? 

  • Este al doilea stat ca densitate a populatiei în lume după Monaco? 
  • Conform unei analize publicate de Culture Trip în 2016, face parte din primele zece cele mai moderne orașe din lume. 
  • Fiind o societate multi-culturală și multi-rasială, țara este condusă de un guvern puternic autoritar, cunoscut sub numele de „modelul Singapore” și este considerat un factor-cheie în spatele stabilității politice, al creșterii economice și al ordinii sociale armonioase. În 2011,  World Justice Project’s Rule of Law Index a clasat Singapore printre primele țări în ceea ce privește „ordinea și securitatea”, „absența corupției” și „justiția penală eficienta”

  Te simți în siguranță în acest oras, te cucerește ospitalitatea și politețea localnicilor. 
  Cuvintele sunt sărace şi nu reuşesc să exprime toată frumuseţea, bucuria şi entuziasmul pe care îl simt. Știu doar că, la un moment dat, nu am refuzat atunci cand mi s-a oferit aceasta oportunitate. 
  Si am crezut în ea. 
  De fapt am crezut în binele pe care îl poate aduce în viața noastră și în viețile altora.
  Și nu m-am înșelat!


  2 Comments
  Share Post
  2 Comments
  • Maria Pop
   Răspunde

   Dragii mei, Eli si Sandu, eu va multumesc pentru ca ati avut incredere in mine si v-ati implicat in aceasta activitate cu toata inima si responsabilitatea. Rezultatele extraordinare obtinute reflecta dedicarea voastra in a oferi, rasplata a venit pe urma.

   24 februarie 2019 at 17:40
  • Alexandru Pocaznoi
   Răspunde

   Doamne ce amintiri minunate ai scos la iveală, Maria dragă, mai ales că multe dintre ele sun împletite cu ale noastre, datorită și numai faptului că te-am ascultat și te-am urmat în acest fenomen transformator, FOREVER. Îți mulțumim din nou pentru această inspirată aducere aminte precum și pentru tot sprijinul pe care ni l-ai dat.

   23 februarie 2019 at 23:47

  Post a Comment