logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Snack & Go – sfârșitul meselor traditionale?

  Snack & Go

  Snack & Go – sfârșitul meselor traditionale?

  Să facem o gustare rapidă? Ați auzit această expresie în ultima vreme tot mai frecvent. Mesele luxuriante, elaborate, așa cum le cunoașteam până acum, vor fi probabil in curând tot mai rar intalnite. Snack & Go cucerește lumea meselor. Alimentele sunt tot mai frecvent oferite în boluri, porții mici, cu ingrediente combinate ingenios pentru a oferi valoare mare în cantitate mică. Acest lucru este anunțat prin Food Report 2020, care este publicat anual de către Zukunftsinstitut. Aflați mai multe despre schimbarea culturii noastre alimentare și gustările potrivite de la Forever aici.

  Oamenii au nevoie de mese noi: gustarea!

  Un prânz cu trei feluri? Acest lucru se încadrează cu greu în lumea modernă a muncii și este, de asemenea, mult prea obositor pentru organism. Cina obișnuită a înlocuit de mult timp fostul prânz tradițional în multe familii. Schimbarea culturii alimentare este în plină evoluție. Ne îndepărtăm de cele trei mese clasice – mic dejun, prânz și cină – la mici mini-mese, dar vă rog să fiți sănătoși!

  Mai ales în orașe, noua tendință este vizibilă: gustare peste tot! Acestea includ meniuri populare în tot felul de variante: burgeri, o supă crema, noodles sau alte delicatese asiatice. O adevărată vedetă este Hawaii Poké, numit și Bowl of Happiness, de la care cu greu te poți abtine. Obiceiurile alimentare se adaptează la locul de muncă, trebuie să fie rapid și flexibil. Și desigur și sănătos. Se folosesc ingrediente proaspete, orez, pește, legume, rafinate cu ierburi. Iar micșorarea porțiilor este un beneficiu, cât timp hrana este de bună calitate, și asigură necesarul de nutrienți.

  Delicios à la Forever

  Avem o gustare perfectă și rapidă pentru tine: FOREVER ULTRA SHAKE MIX. Delicioasele shake-uri sunt disponibile în două arome: FOREVER ULTRA VANILLA SHAKE MIX sau FOREVER ULTRA CHOCOLATE SHAKE MIX – ambele au un gust absolut încântător. Atrăgator la aceste Shake-uri este că vă oferă un aport complet de proteine. În plus, ne bazăm pe proteina de soia nemodificată genetic și shake-urile sunt lipsite de conservanți – acest lucru este cu siguranță important pentru tine!

  Două shake-uri vă pot asigura necesarul de vitamine și minerale esențiale pentru o zi. Efect secundar plăcut: O porție are doar 95 de calorii. Pur și simplu dizolvați în lapte, ceai sau apa, agitați bine (shake-it!) și bucurați-vă de această experiență. Desigur, puteți adăuga în shake și bucăți din fructele preferate. Fiti creativi! 

  Fast Break Snack & Go

  Dar câteodată nici măcar pentru a amesteca un shake nu este timp, iar pentru asemenea momente există FOREVER FAST BREAK. Este o gustare cu putere absolută, cu proteine de înaltă calitate, acizi grași polinesaturați valoroși, fructoza și fibre de umplere. Vrei să știi mai multe? Este un baton creat pentru a-ți oferi performanță maximă, fie că îți dorești asta la serviciu, la sala de sport sau în călătorii. Are un gust delicios de arahide mărunțite fin, unt de arahide, vanilie, caramel și bucăți de soia crocante, este condimentat cu sare de mare și invelit într-un strat de ciocolată cu lapte. Sunt sigură că te vei  îndrăgosti de această ispită, gustoasa și sănătoasă! Dar și că va trebui să o împarți cu colegii de serviciu … Este prea tentant! 

  Urban Food by Forever

  În prezent, mulți oameni trăiesc „din mers”, iar asta se reflectă și în “accesoriul” tot mai des văzut pe stradă, flaconul de apă în mână, mai mult sau mai puțin asortat cu poșeta 😊

  Aloe vera gel Snack & Go

  Mini-flacoanele Forever sunt o potrivire perfectă pentru acest stil de viață. Vrei sa te asortezi cu galben auriu? Este 330 ml FOREVER ALOE VERA GEL! Și, identic cu fratele său mai mare – FOREVER ALOE VERA – conține un gel de aloe vera pur 99,7%. Cu această băutură, aduci vitamina C esențială în corp.

  Băutura de aloe este fără zahăr și prelucrată fără conservanți. Îndepărtăm cu grijă prețioasa măduvă a frunzelor din plantele de aloe vera, astfel încât nutrienții vitali valoroși să ajungă direct la tine, în siguranță. O contribuție optimă la menținerea unui sistem digestiv normal. 

  Și, desigur, poți opta pentru “roșu de sărbătoare”  dacă preferi aroma fructată. Atunci vei alege 330 ml FOREVER ALOE BERRY NECTAR. Aici, 90,7 la sută gel de aloe vera este combinat cu beneficiile merișoarelor și merelor. Îți place gustul dulce aromat al piersicilor? Atunci, 330 ml FOREVER ALOE PEACHES este alegerea perfectă. 

  “Un oraș mare este acel oraș care are oameni măreți” 
  Walt Whitman 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment