logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Sonya

  sonya

  Sonya

  Știți deja cea mai recentă tendință pentru îngrijirea tenului? În prezent, cremele și măștile pe bază de gel provoacă senzație oferind această strălucire foarte specială a pielii. Produsele inovatoare de îngrijire facială cu complex de gel asigură o hidratare extremă și hrănitoare. Acest lucru este ideal pentru un ten mixt. Textura usoara este absorbită rapid, previne pielea uscată, extractele importante sunt introduse direct în piele, cu șanse foarte mari de absorbție la nivel celular.

  Cu sistemul SONYA DAILY SKINCARE, Forever a dezvoltat o serie inovatoare de îngrijire facială pe bază de gel, care este deosebit de prietenoasă față de piele și adaptată nevoilor unui ten mixt. Produsele multifuncționale se completează reciproc: pelicula de grăsime a pielii este controlată în mod optim, o concentrație ridicată de gel de aloe vera menține hidratarea pielii, purifică și servește ca un sistem avansat de transport pentru extractele valoroase de plante. Îngrijirea facială corect combinată face ca tenul să strălucească!

  1. Beauty trend – SONYA REFRESHING GEL CLEANSER

  Veți simți imediat diferența: Gelul spumant va avea grijă de pielea ta în timpul procesului de curățare. În timp ce alte produse de curățare a feței lăsă adesea o senzație de strângere a pielii, acest produs cu 39% aloe vera pură calmează si relaxeaza. Datorită gelului stabilizat aloe vera, a componentei naturale numita saponină și a extractelor de plante, pielea este curățată cu ușurință, dar nu tensionată. Gelul de curățare SONYA îndepărtează celulele moarte ale pielii, impuritățile și machiajul bland, dar bine și profund. REFRESHING GEL CLEANSER oferă o curățare facială ideală pentru pielea combinată. Dimineața și seara.

  2. Uau, ce strălucire – SONYA ILLUMINATING GEL

  Te întrebi: Cum să ai acea strălucire irezistibilă a pielii? Cu gelul SONYA de iluminare veți avea pielea strălucitoare! Gelul SONYA vă oferă instantaneu strălucirea naturală a pielii. Sub formă de peptide încapsulate, tehnologia de ultimă oră pentru îngrijirea pielii este utilizată pentru a ajuta la netezirea aspectului pielii. Chiar și porii mari și petele de vârstă pot fi minimalizate. Ce este în gama de iluminare SONYA? Gel de aloe vera in proportie de 43%, un amestec unic de alge și cinci plante asiatice, conferă o strălucire irezistibilă. Aplicați îngrijirea facială cu alge la față, gât și decolteu, dimineața și seara după curățare.

  Acum cu 15% mai ieftin

  3. În somn devi și mai frumoasă – SONYA REFINING GEL MASK

  Cu SONYA REFINING GEL MASK stimulezi procesul natural de reparare a pielii pe timp de noapte: un adevărat somn de frumusețe vă așteaptă. Pe măsură ce dormi, ingredientele ajută la restabilirea echilibrului pielii. Aproximativ 43% din gelul aloe vera pur în combinație cu fructul de mere și extractul de trifoi dă pielii o adevărată hidratare – și asta funcționează! SONYA REFINING GEL MASK a fost creată științific pentru a susține regenerarea pielii noaptea: cel mai bun hidratant pentru pielea mixta. Excesul de grăsime este reglat și pielea dvs. poate radia proaspăt regenerată dimineața. Pur și simplu aplicați peste gelul SONYA ILLUMINATING de două până la trei ori pe săptămână și răsfățați-vă cu visuri dulci.

  4. Amplificator de hidratare – SONYA SOOTHING GEL MOISTURIZER

  Căutați o cremă de îngrijire? SONYA SOOTHING GEL MOISTURIZER seamănă cu o loțiune, dar cu o formulă pe bază de gel ce este absorbită imediat de piele. 38% gel de aloe vera pur și mai mult de zece extracte naturale de plante și uleiuri esențiale, promovează hidratarea și suplețea pielii dvs. enorm. Acest produs de hidratare este, de asemenea, un tratament anti-îmbătrânire a feței: colagenul hidrolizat și acidul linoleic își fac drumul acolo unde pielea ta are nevoie cel mai mult. Ce hidratant mai bun pentru o piele mixta? Bineînțeles, îl veți iubi în fiecare zi de acum încolo, SONYA SOOTHING GEL MOISTURIZER.

  Cu 15% reducere

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment