logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Spune adio oboselii de primăvară

  adio oboselii

  Spune adio oboselii de primăvară

  Te simți obosit și lipsit de energie? 
  Schimbarea temperaturilor și venirea primaverii nu este percepută de toată lumea la fel. Mulți suferă de astenia de primavara, ceea ce înseamnă cu alte cuvinte – corpul nostru nu reușeste să se adapteze la fel de repede la schimbările și oscilațiile de temperatură care au loc în mediul înconjurător. Deci metabolismul și echilibrul hormonal au fost setate pentru temperaturi scăzute iar acum trebuie să se adapteze noului sezon.

  Toate aceste modificări pot duce la apariţia unora dintre următoarele simptome: 
  ❋ tendinţa de a te supăra mai uşor, tristețe fără un motiv aparent,
  ❋ lipsa poftei de mâncare,
  ❋ hipotensiune arterială,
  ❋ dureri de cap, apatie
  ❋ nivel redus de energie şi slăbiciune musculară, epuizare
  ❋ unii, chiar mai predispuși la gripe în această perioadă.

  Și de această data exista remedii naturale pentru rezolvarea acestor probleme. 
  Aveți nevoie de mult aer proaspăt, este cel mai bun moment pentru a reîncepe plimbările în aer liber, dacă cumva iarna v-a oprit din elan.
  Aveți nevoie de hrană sănătoasă – multe legume și fructe vă fac fericiți și vă eliberează de poveri.
  În sprijinul unui stil de viață echilibrat folosiți produsele apicole, cum ar fi mierea, polenul, propolisul, lăptișorul de matcă.

  cadou

  Mierea naturală energizantă

  Probabil mierea este cel mai dulce și mai bun aliment și leac natural, folosit de mii de ani. Minunata licoare are însușirea de a hrăni, tonifia și energiza organismul. Este sedativă, expectorantă, antiseptică, antianemică, diuretică.
  Mierea din Forever este un produs natural pur 100%, natural, dulce și ușor de digerat. De ce miere de la Forever? Pentru că provine din una din zonele cele mai extinse ecologic de pe glob.

  Simte-te din nou puternic

  Propolisul este colectat de albine pentru a-și proteja stupul de microorganisme, bacterii și viruși. Chiar și egiptenii vechi au folosit substanța rășinoasă și mirositoare pentru îngrijirea pielii și au consumat-o pentru întărire. Propolis înseamnă literalmente „pentru comunitate„. În lupta împotriva oboselii de primăvară, FOREVER BEE PROPOLIS este aliatul nostru. Conținutul ridicat de vitamine, aminoacizi și oligoelemente ne întărește pe noi, cei mici și cei mari, ne susține sistemul imunitar și împreună cu FOREVER BEE POLLEN – este pur și simplu imbatabil. Fiecare dintre pastilele gustoase conține 500 mg din cel mai pur polen de flori. Cu proteinele, vitaminele și mineralele ce le conține, polenul este stimulentul optim – sursa perfectă de energie pentru tine și cei dragi! 

  Reîncarcă-te cu forțe regale

  Pentru regina lor, albinele produc un elixir deosebit de îmbogățit – Laptișor de matcă, care este practic „laptele matern al albinelor”. Și numai regina va fi hrănită până la sfârșit cu acest ROYAL JELLY, o sursă perfectă pentru echilibrul energetic. Lăptișorul de matcă este o hrană unică pe care albinele o produc pentru regina lor și datorită căreia, matca traiește de 35-40 ori mai mult decât o albină obișnuită. Cu laptișor de matcă se tratează stările de oboseală și slabire, stresul și nervozitatea necontrolată. Acest prețios jeleu regal intră în FOREVER ROYAL JELLY pentru a vă oferi chiar și aripi.

  Privește cu simpatie spre albinele care ne dau primele semne că a venit primăvara, sunt așa de harnice și generoase! 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment