logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Suplimentele alimentare, un mit sau o realitate a zilelor noastre? 

  Suplimentele alimentare

  Suplimentele alimentare, un mit sau o realitate a zilelor noastre? 

  Suplimentele alimentare care provin din surse naturale sunt tot mai mult apreciate și tot mai căutate. De ce? pentru că ne ajută să ne simțim mai bine, ne mențin energia la nivelul dorit și se încadrează perfect într-un stil de viață sănătos. Pot contribui la refacerea după anumite boli sau ajută în prevenirea lor. 
  În activitatea mea am fost întrebată de foarte multe ori despre suplimentele alimentare. Multe din aceste întrebări sunt adevărate mituri pe care eu încerc să le clarific pentru cititorii mei.

  Mitul #1 Toate suplimentele alimentare sunt la fel, indiferent de producător?

  Greșit. Același tip de supliment alimentar nu va fi niciodată identic la doi producători, chiar dacă ingredientele par să fie la fel. De exemplu mineralele. Exista foarte multe produse pe piață care au ca și ingrediente minerale dar produsul Nature-Min de la Forever este o formulă avansată, ce reuneşte forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbţie maximă. Produsul oferă minerale şi microelemente în proporţii perfect echilibrate (așa cum se găsesc în natură în organisme vii) pentru eficienţă maximă. Utilizând forme minerale chelatate, obţinute în urma sedimentării plantelor şi ființelor vii din adancul mărilor, produsul Nature-Min furnizează majoritatea mineralelor existente în corpul uman. Acest gen de minerale (din surse organice) au rata de absorbție aproape de 100% și astfel ai garanția că ceea ce scrie pe flacon, în urma consumului, vei regasi în corpul tău. 

  Nature-Min
  Mitul #2  Suplimentele alimentare pot vindeca?

  Greșit. Suplimentele alimentare nu vindecă, la fel cum nici medicamentele nu vindecă. Corpul nostru are puterea de a se vindeca atunci când noi îi creem condițiile necesare pentru restabilirea echilibrului. Multe boli sunt cauzate de dezechilibre nutriționale pe termen lung. În aceste cazuri organismul compensează din resursele proprii o perioadă, însă la un moment dat nu mai poate face față și atunci apare suferința unui organ, a unui aparat sau sistem. Atunci intervin suplimentele care ajută la restabilirea echilibrului dându-i organismului puterea de a lupta din nou.

  Mitul #3  Suplimentele sunt inutile?

  Dacă luați doar 2-3 comprimate dintr-un supliment a cărui indicație este să se folosească în cure mai lungi atunci da suplimentele sunt inutile. Sau dacă luați la întâmplare, cu pauze mari și fără să respectați un program, de asemenea sunt inutile. Respectați indicațiile producătorului și le folosiți doar pentru ce au fost concepute și atunci cu siguranță veți avea rezultate.
  Sau, dacă ați ajuns aici cu cititul, sunați-mă sau scrieți-mi în privat, mesaj sau e-mail. Vă voi răspunde la întrebari, vă voi consilia și voi face recomandări adecvate situației în care sunteți, cu toată responsabilitatea! 

  Doreşti informaţii suplimentare?
  Mitul #4  Suplimentele pot fi înlocuite de o dietă diversificată? 

  Da și nu. Teoretic ne putem lua toate substanțele nutritive de care corpul are nevoie din alimentație. Dar aceasta este de mult doar o teorie!  
  Practic, sunt zeci de ani de când se știe că în culturile de legume, fructe și cereale s-a pierdut mult din valoarea nutritivă datorită tratamentelor chimice ale solului. La aceasta mai adăugăm modificările genetice care s-au făcut pe principalele soiuri, și unde se urmărește obținerea de cantități mai mari și mai rezistente în detrimentul calității. Completați cu un mediu poluat și aveți imaginea “perfectă” a unor legume și fructe mai mari, mai rezistente, dar fără gust. Roșiile nu mai au gust de roșii, nici merele sau strugurii… și vă las să completați lista.
  Credeți cumva că aceste legume și fructe cu gust de carton sunt “pline” de vitamine și minerale și vă vor asigura toate nevoile nutritive?  
  De aceea, suplimentele care provin din surse naturale reprezintă o cale eficientă de a preveni carențele nutritive și de a le ameliora pe cele deja instalate.

  produse Forever Daily

  Vă dau un exemplu, Forever Daily – este un sistem revoluționar de livrare a nutrienților, conceput în combinație cu complexul AOS (aloe oligozaharide) un produs brevetat marca Forever Living. Datorită amestecului echilibrat de 50 nutrienți (vitamine, minerale, fitonutrienți, bioflavonoide și antioxidanți de ultimă generație). Toate acestea sunt extrase din 20 de legume și fructe, cultivate în condiții bio și recoltate în momentul optim de coacere. Doar două tablete în fiecare zi completează dieta zilnică cu elemente nutritive complexe. 
  Sau, puteți să vă imaginați că vă aprovizionați zilnic cu 20 de legume și fructe, luați din fiecare câte o porție și începeți să mâncați. Zi de zi, zeci de porții… pare puțin comic, nu-i așa? 

  Mitul #5  Dar o dietă diversificată poate fi înlocuită de suplimente?

  Greșit. Nu este posibil să luăm suplimente alimentare, oricât de bune, și în același timp să avem un mod de alimentație negiljent, crezând că ne putem permite orice decizii alimentare! Dacă alimentele sunt un combustibil pentru corpul nostru, pentru a funcționa cu eficiență avem nevoie de cea mai bună calitate de hrană pe care ne-o putem asigura. Trăim un timp în care diversitatea alimentelor este mai abundentă ca niciodată, în cea mai mare parte a globului. În același timp, multe persoane din jurul nostru sunt subnutrite. Și aici intră și cei supra-ponderali! Deciziile lor alimentare sunt greșite, mănâcă mult din alimente nepotrivite, în loc să mănâce puțin dar din cele potrivite! Principiul după care trebuie să ne ghidăm este echilibrul. Să fim atenți cu cantitatea dar și calitatea hranei. Să avem o dietă echilibrată, să facem mișcare și să apelam la suplimente alimentare pentru a evita dezechilibrele nutriționale.

  Suplimentele alimentare pot face adevărate minuni pentru organismul dumneavoastră, atâta timp cât apelați la unele de bună calitate, din surse cât mai naturale și dacă le luați pentru scopul pentru care au fost gândite și în cantitatea și pe durata indicată. Și încă o recomandare, nu alergați după “cele mai noi apariții” ale căror efecte nu sunt încă pe deplin cunoscute. Opriti-vă asupra produselor care au trecut testul timplului și ale căror efecte au fost verificate de milioane de persoane pe parcursul a peste 40 de ani.

  Închei cu un citat cunoscut, dar care vreau să vă rămână mereu proaspat în minte: 

  „Ai grijă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăieşti.”  Jim Rohn

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment