logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Tu cum îți creezi o barieră de apărare?

  barieră de apărare

  Tu cum îți creezi o barieră de apărare?

  O călătorie imaginară prin interiorul corpului uman ne poate dezvălui mai multe din secretele funcționării sale corecte. Într-o astfel de călătorie putem descoperi că organismul uman conține de zece ori mai multe bacterii decât celule proprii.

  Sigur acuma te întrebi, ce-i cu atâtea bacterii prin corpul tău? Ce caută?
  Că tu ești un om curat, te speli pe mâini, ai unghiile tăiate, hainele sunt curate și mai ales, te simți bine.
  Ce caută acolo toate acele miliarde de bacterii?

  Este foarte bine dacă te simți bine, asta înseamnă că ele, bacteriile cele bune, sunt prezente și își fac datoria ca și o barieră de apărare. La fel ca într-o poveste pe care o spunem copiilor, bacteriile se împart în două tipuri diferite de personaje. Într-o poveste regăsim personaje rele și personaje bune. În cazul nostru personajele bune fiind bacteriile probiotice.

  În cadrul unei conferințe organizate de “National Center for Complementary and Alternative Medicine” din SUA, a fost facut public un raport despre beneficiile oferite de probiotice. Printre aceste efecte se pot enumera:

  🌀 cresc rezistența la infecțiile produse de microorganisme patogene
  🌀 reduc durata sindroamelor diareice
  🌀 ameliorează digestia lactozei (în caz de intoleranța)
  🌀 îmbunătățesc absorbția de vitamine și minerale
  🌀 reglează motilitatea intestinală (în caz de constipație, spasme sau colon iritabil)
  🌀 mențin integritatea mucoasei intestinale
  🌀 reduc nivelul colesterolemiei
  🌀 au efect antialergenic
  🌀 previn apariția cancerului de colon
  🌀 sunt responsabile de hidrolizarea zaharurilor complexe (desfacerea în zaharuri simple). 

  Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății: „probioticele sunt microorganisme vii, care exercită efecte pozitive asupra sănătății ca o barieră de apărare atunci când sunt ingerate în cantitate suficientă”. Surse de probiotice găsim în: iaurtul grecesc, chefirul, brânza (de capră și de oaie) varza murată, măslinele, drojdiile.

  Dar cu toată atenția acordată alimentației echilibrate, dintre toate microorganismele vii, prezente în corpul nostru, doar o treime sunt foarte bine reprezentate și până la 10% au potențial benefic asupra sănătății. Diferența de 90% trebuie asigurată din alimentație și suplimente. 
  Organismul uman are nevoie de asemenea bacterii cu rol de apărare – Probiotice!

  FOREVER ACTIVE PRO-B
  Forever Active Pro-B

  Te invit să faci cunoștință cu FOREVER ACTIVE PRO-B
   ♻️ Este singurul produs de pe piață care conține 6 tipuri diferite de probiotice și nu necesită refrigerare. 
   ♻️ Cu peste 8 miliarde de bacterii probiotice, FOREVER ACTIVE PRO-B ajută procesul de digestie și eliberarea substanțelor nutritive în vederea absorbției.  
   ♻️ Întrucât probioticele sunt organisme fragile, FOREVER ACTIVE PRO-B se bazează pe selecția unor tulpini ce au o rezistență ridicată la acidul gastric și sărurile biliare. 
   ♻️ Printr-o tehnologie de încapsulare unică, probioticele sunt protejate și eliberate numai după ce ajung la destinația dorită, în intestinul gros. 
   ♻️ Forever Active Pro-B se prezintă într-un ambalaj patentat, ușor de ingerat, care controlează nivelul de umiditate și protejează bacteriile active, pentru a vă bucura de toate beneficiile lor. 

  Dar acest personaj pozitiv din povestea noastră are un partener nedespărțit, Aloe Vera Gel. Aloe acționează ca un prebiotic, adică susține procesul de creștere a probioticelor și le ofera un mediu ideal de acțiune. 

  Cumpără acum Forever Active Pro-B

  Cumpără acum Forever Aloe Vera gel

  Așadar, pentru un sistem digestiv sănătos, o absorbție mai bună a substanțelor nutritive și funcție imunitară optimă, asociază FOREVER ACTIVE PRO-B cu partenerul său Aloe Vera Gel. și vei avea la dispoziție cei mai buni parteneri, apărători ai sistemului imunitar! 

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment