logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Fast Break

  Forever Fast Break – baton energetic pentru performanţă maximă

  Forever Fast Break Bar este un proteic invelit in ciocolata si cu gust delicios de unt de arahide, care iti ofera portia de nutrienti necesari ca tu sa fii in forma maxima. Este un baton energizant, ideal pentru a fi consumat intre mese, oriunde, oricand.

  Un baton proteic cu mai puțin zahăr și mai multe fibre. Cu un plus de aromă și acoperit cu unt de arahide, este un baton absolut delicios, care te va duce în raiul produselor pentru controlul greutății. Cu un conținut de 11 g de proteine, aceste batoane reprezintă un substitut ideal al unei mese atunci când ai nevoie de un plus de energie. Bogat în vitamine și minerale care accelerează metabolismul grăsimilor și carbohidraților, acest baton te va ajuta să-ți menții sănătatea și să-ți îndeplinești obiectivele legate de greutate.

  Ingrediente

  INGREDIENTE: glazură cu aromă de ciocolată cu lapte [zahăr, ulei fractionat din sâmburi de palmier, lapte degresat, lapte integral, cacao, ulei de palmier, emulsifiant (lecitină de soia), vanilie], sirop din orez brun organic, pepite din soia (proteine izolate din soia, amidon de orez), caramel (sirop de tapioca, apă, zahăr, ulei modificat din sâmburi de palmier, lapte praf degresat, agent de umezire (glicerol), concentrat de proteine din zer, aromă naturală, regulator de aciditate (citrat de sodiu), emulsifiant (lecitină din floarea-soarelui), sare, agent de îngroșare (caragenan), amestec de vitamine și minerale: (citrat de calciu, oxid de magneziu, fosfat dicalcic, acid ascorbic, gluconat de zinc, fier bisglicinat, d-alfa-tocoferol acetat, niacinamidă, beta-caroten, vitamina A palmitat, gluconat de cupru, calciu d-pantotenat, biotină, citrat de mangan, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, iodură de potasiu, selenat de sodiu, acid folic, cianocobalamină, clorură de crom, molibdat de sodiu), unt de arahide, fructoză, agent de îngroșare (gumă arabică), arahide, agent de umezire (glicerină vegetală), făină din arahide, ulei din arahide, aromă naturală, sare de mare. Conține: arahide, lapte și soia. Produse într-o fabrică care procesează, de asemenea, ouă, nuci și produse din grâu.

  Ţara de origine: Canada. Producător: Aloe Vera of America, Inc. Distribuitor exclusiv în România: S.C. Forever Living Products România S.R.L., Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Bucureşti, Tel: 021 222 89 23, www.foreverliving.com

  Notificare Ministerul Sănătății nr. 502/29.05.2013

  Ambalaj / Conţinut

  1 baton (56 g)

  Administrare

  A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul: vezi pe ambalaj. Lot nr.: vezi pe ambalaj.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  FastBreak

  Cod: #520

  Forever Fast Break
  Doreşti informaţii suplimentare?