logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Rezultatele

  împliniri peste aşteptări

  Am călătorit în locuri de vis în care şi tu ţi-ai dori să poţi ajunge măcar o dată în viaţă. Am fost recompensată financiar, cum nu mi-am imaginat că o companie o poate face. Iubesc ceea ce fac şi nu mă văd într-o altă profesie. Sunt înconjurată de oameni fenomenali, alături de care trăiesc în continuare visul Forever. Te invit să cunoşti ce poate să îţi ofere stilul de viaţă Forever!

   

  Mai mult de atât:
  De 16 ani, programul „Forever 2 Drive” imi permite să am maşina pe care mi-o doresc, de fiecare dată pot alege “maşina visurilor mele”.

   

  Am făcut asta pentru mine, am făcut-o pentru fiica mea şi aştept cu răbdare să o pot face chiar şi pentru nepoţii mei. Nu este doar o afacere de familie, este o afacere a mai multor generaţii dintr-o familie.

  Chairman’s Bonus

  Programul  Chairman’s Bonus plăteşte înapoi 3% din venitul nostru global anual, către lideri şi dezvoltatori de afacere pentru a-i răsplăti pentru munca şi dedicarea lor.

  Califică-te la nivelul 1, 2 sau 3 (sau toate trei!) şi află cum Forever are cel mai generos plan de compensaţie din lume! Alt bonus? Vei fi invitat la Raliul Global, într-o destinaţie exotica în jurul lumii, pentru a-ţi primi cecul la Chairman’s Bonus. Nu se poate mai bine decât atât!

  În fiecare an, Forever Business Owneri calificaţi la Chairman’s Bonus, primesc cecuri în valoare totală de pester 24 milioane USD, în plus faţă de bonusurile lor lunare.

  Calficaţii la Chairman’s Bonus sunt recunoscuţi pe scenă, cecurile lor le sunt înmânate în faţa a mii de oameni, pentru a sărbători realizările lor extraordinare.

  Forever 2 Drive

  Indiferent dacă maşina este un simbol de statut sau parte din familie, simte-te bine cu noua ta aventură cu Programul stimulativ FOREVER2DRIVE. Mii de oameni s-au calificat deja pentru o maşină nouă! Vei fi tu urmatorul?

  Castigă bani pentru maşina ta de vis, şalupa, motocicleta sau orice altceva la care visezi!

  2016 – Global Rally Johannesburg

  În cei 18 ani de când fac parte din Compania Forever am participat la peste 40 evenimente internaţionale, organizate de Companie, şi am spus de fiecare dată, nu aşi vrea să ratez nici măcar unul!

  De ce este important pentru tine să participi la un asemenea eveniment?
  Locaţia este superbă, de fiecare dată, Forever ne oferă ce este mai bun, dar mai mult decât locaţia este „magia” a ceea ce se petrece în interior, evenimentul propriu zis. Nu e suficient să vezi nişte poze sau să răsfoieşti o revistă, trebuie să trăieşti acea emoţie, nu o vei uita niciodată şi iţi va schimba viaţa pentru totdeauna.

  Încredere, bucurie împărtăşită, generozitate, calitate la cotele cele mai înalte, MĂREŢIE! Aceasta e ceva ce nu poţi cumpăra cu bani şi nici o companie de turism nu iţi poate oferi. Propune-ţi să fi PARTE dintr-un asemenea eveniment, nu doar SPECTATOR!

  Chiar dacă faci un plan de 1 an, 3 ani sau 5 ani, sunt convinsă ca vei reuşi dacă iţi doreşti cu adevărat.

  Avem şansa să fim într-un număr mare la FGR#2017, în Dubai. Lucrează chiar de astăzi la visul tau!

  2015 – Global Rally Singapore

  2014 – Global Rally UK

  2013 – Hawaii – Primul Raliu Global

  Honolulu – Hawaii a fost destinaţia aleasă de Forever Living Products pentru a celebra a 35-a aniversare şi primul Global Rally. Nu întâmplător a fost aleasă denumirea evenimentului anual „Raliu”, pentru că cel mai bine se potriveşte cu definiţia acestui cuvânt: provocare, întrecere, competiţie, a trăi la intensitate maximă.

  Peste 5000 de parteneri din 92 de ţări şi-au dat întâlnire la acest eveniment atât de mult aşteptat. Totul a fost la superlativ! Locaţia, aleasă cu scopul de a te încânta, este visul oricărui amator de călătorii! O climă perfectă, în care totul înfloreşte, de la cel mai bătrân arbore până la cea mai neînsemnată tufă.

  Indiferent ce ne-am propus să facem, sau să vizităm:

  Fie că ne-am plimbat pe plajă, seara la apusul soarelui sau am hoinărit prin oraş;

  Am urcat muntele sau am coborât în adâncul oceanului cu submarinul;

  Am zburat cu elicopterul sau am vizitat plantaţia de ananas – Dole;

  Am fost la piaţa de perle sau la un restaurant cu specific local, fiecare din aceste momente ne-au inspirat să fim recunoscători şi plini de mulţumire, pentru că nu am ajus acolo prin sacrificii financiare sau economii ci este pur şi simplu un DAR, cu siguranţă mai mult decât generos, oferit pentru un an de muncă.

  Ce gânduri, emoţii, sentimente iţi provoacă partciparea la un asemenea Raliu Global?

  Entuziasm – Rex Maughan obişnuieşte să spună: “Dacă eşti în Forever şi nu te bucuri, înseamnă că ai o problema!” Cum ai putea să nu te bucuri, într-o asemenea locaţie, descrisă ca fiind “paradisul pe pământ”. Şi nu doar locaţia ci evenimentul în sine este o “odă a bucuriei”!

  Recunoaştere – compania alege cea mai frumoasă locaţie, iţi amenajează cea mai impresionantă scenă, şi îţi oferă cele mai frumoase flori, cele mai sincere zâmbete şi cele mai calde îmbrăţişări pentru a-ţi spune: MULŢUMESC PENTRU CEEA CE AI REALIZAT ÎN ANUL CARE A TRECUT!

  Certitudine – pentru a vedea şi înţelege imaginea de ansamblu a ceea ce reprezintă Forever, TREBUIE să participi, măcar o dată la un asemenea eveniment. Îţi oferă siguranţa şi încrederea că ai luat cea mai bună decizie şi ai şansa de a ajunge mai departe decât ai visat că este posibil.

  Şi ceea ce este extraordinar, este că niciodată nu vor fi limitate locurile celor care vor merge la un asemenea eveniment. Putem să ne întoarcem acasă, fără să provocăm invidia colegilor şi partenerilor noştri, spunînadu-le, pur şi simplu: Vino cu mine anul viitor … TOTUL DEPINDE DE TINE, DE IMPLICAREA TA.

  Multumesc Dora şi Gabor Szocs pentru că aţi făcut posibilă această călătorie minunată, mulţumesc colegilor participanţi la eveniment – au reprezentat cu cinste România -, mulţumesc echipei Forever România. Fără contribuţia voastră, a tuturor, noi nu am fi ajuns acolo!

  2012 – International Super Rally Phoenix-Las Vegas – Good bye USA

  În luna august, anul acesta, bucuria s-a asociat cu nostalgia. De câteva zile ne-am întors de la ultimul International Super Rally, eveniment organizat de Compania Forever Living Products în USA.

  De 14 ani, în fiecare an, am avut ocazia să particip la aceste evenimente, de nivel mondial, la care participă toate ţările implicate în Forever. Începand cu 1999 la Los Angeles (când România era a 65-a ţară intrată în sistem) până în prezent, Phoenix (locul 19 în clasamentul mondial din cele peste 150 state) toate aceste călătorii au însemnat o experienţă de neuitat şi de neînlocuit în inima mea!

  Am avut ocazia să vizitez cele mai frumoase metropole din America de nord, începand cu Los Angeles, New York, Vancouver (Canada), San Francisco, Dallas, San Diego, Las Vegas, Phoenix, Denver, Washington.

  Am fost ACASĂ la Forever, vizitînd plantaţia din Texas şi staţia de stabilizare a gelului de aloe vera din Mc Allen. Fabricile Aloe Vera of America din Dallas şi Forever Nutraceutical, dar mai ales impresionantul sediu Home Office din Scottsdale.

  De fiecare dată, mai mult decât frumuseţea oraşelor sau eleganţa hotelurilor ori grandoarea evenimentelor, mă impresionează calitatea liderilor care conduc aceasta companie, puterea lor de muncă şi sacrificiu, dedicarea lor pentru a organiza cât mai bine acest eveniment şi dorinţa lor de a valora şi de a aprecia partenerii companiei. Am avut plăcerea să fiu împreună cu prieteni dragi, lideri din FLP România şi Managerii Generali, Dora şi Gabor Szocs.

  Dar pentru că un Raliu înseamna motivaţie, instruire dar şi vacanţe, îmi reamintesc cu plăcere locurile minunate pe care le-am vizitat şi care ne-au demonstrat adevaratul înţeles al “stilului de viaţă Forever”. Evenimentele numite Silver Rally care au început din 2004 cu Branson – Missouri, Cancun – Mexico, Marea Caraibelor, Puerto Vallarta – Mexico, Hawaii, Reno – Lake Tahoe, San Franciso iar anul acesta Las Vegas din nou. Toate acestea reprezintă o ocazie de a fi alături de cei mai buni distribuitori din Forever, de a-i cunoaşte personal şi a interacţiona cu ei, de a învăţa de la ei, şi bineînţeles de a trăi experienţe de neuitat.

  Acest stil de viaţă COMPLET, care îţi oferă totul şi începe de la sănătate şi frumuseţe şi continuă cu dezvoltare personală, apreciere şi recunoaştere la nivel mondial este OFERTA FOREVER. A fost creat pentru oameni obişnuiţi ca tine şi ca mine, care cu dedicare, perseverenţă şi profesionalism pot să-şi realizeze cele mai îndrăzneţe visuri şi să trăiască o viaţă extraordinară!

  2011 – International Super Rally Washington, Bahamas

  Ce reprezintă un an în Forever?

  Este intervalul de timp dintre doua Raliuri…!

  Orice persoană care iubeşte Foreve se raportează la acest eveniment în două moduri:

  Am fost acolo !
  Imi doresc sa merg …

  Anul acesta, Forever ne-a întâmpinat la Washington D.C, eleganta şi distinsa capitală, total diferită de metropola tipic americană, diferit de tot ceea ce am văzut până acum.

  Am vizitat „simbolurile identităţii americane” US Capitol, White House, Washington Monument, Lincoln Memorial, Pentagon.

  După 33 de ani de existenţă, mesajul pe care-l transmite Forever este mai nou, mai proaspăt, mai plin de entuziasm şi energie ca niciodată. Actuali, orientaţi spre nou, atât în ceea ce priveşte completarea gamei de produse dar şi noua viziune:

  FOREVER GOING GLOBAL !

  Ce binecuvântaţi suntem să facem parte dintr-o asemenea companie!

  Ce sansă extraordinară pentru cei care doresc o viaţă mai bună şi un viitor mai sigur!

  Ce perspective pentru copiii şi nepoţii nostri să crească într-un asemenea mediu!

  Ce am putea spune?

  Mulţumiri şi recunoştinţă… pentru totdeauna…

  2010 – International Super Rally Denver, San Francisco

  De 12 ani, în luna august, suntem “acasă” la Forever!

  International Super Rally este un eveniment aşteptat şi dorit de orice distribuitor care are în inimă această companie. Un eveniment în care avem ocazia să ne reîntâlnim cu staff-ul FLP, cu cei mai buni distribuitori din lume. Să revedem locuri îndrăgite, Home Office, Aloe Vera of America, plantaţiile de aloe vera din Texas, dar şi destinaţii încă necunoscute.

  În fiecare an altă locaţie, anul acesta am fost aşteptaţi în Denver-Colorado, la o senzaţională întâlnire de instruire şi motivaţie în prezenţa a peste 5000 de paticipanţi din toată lumea Forever.

  San Francisco a fost a doua destinaţie pentru participanţii la Silver Post Rally, oraş pe care l-am revăzut cu plăcere şi nerăbdare după 8 ani, şi pe care timp de 5 zile l-am explorat neobosiţi.

  Din momentul în care ai ieşit în stradă te simţi într-un muzeu, totul este celebru, renumit.

  O călătorie cu cable car, o vizită în cartierul chinezesc, să serveşti masa în Fisherman’s Wharf (debarcaderul pescarilor) sau să fotografiezi Lombard Steet, Golden Gate, sau casele în stil victorian. Să zbori cu elicopterul deasupra tuturor acestor frumuseţi sau să serveşti cina în lumina apusului de soare pe vasul de croazieră „Belle”. Sunt locuri atât de celebre încât nu mai au nevoie de prezentare.

  În fiecare an alte produse noi, care completează lista celor peste 180 de produse, şi care demonstrează munca susţinută a echipei de cercetare de a creşte calitatea vieţii consumatorilor.

  În fiecare an un alt logo, anul acesta NO LIMITS!

  Forever te încurajează să nu limitezi motivaţia, implicarea, dedicarea, pasiunea, perseverenţa, viziunea, cariera. Să fii pregătit pentru schimbare, provocări, să te bucuri de reuşită, stimulente, călătorii, prieteni.

  Ce ne poate opri să promovăm această companie, aceste produse, acest stil de viaţă extraordinar? Teama, nesiguranţa, lipsa de încredere?

  NO LIMITS!

  Anul acesta nu ne vom limita succesul, ne vom extinde viziunea şi vom privi cu încredere în viitor!

  Mulţumim Rex Maughan, Gregg Maughan, Navaz Ghaswala, Aidan O’Hare pentru acest eveniment extraordinar, pentru dedicarea voastră, siguranţa şi încrederea pe care ne-o inspiraţi.

  Mulţumim Dora şi Gabor Szocs pentru profesionalismul vostru şi munca plină de sacrificii din ultimii 12 ani. Vă oferim respectul nostru şi dragostea noastră, iar în scurt timp un loc mai bun în clasamentul mondial.

  Mulţumesc echipei FLP România, managerilor care au participat la acest eveniment, şi să nu uităm niciodată:

  Prin Forever, România se poate clasa în primele ţări din lume!

  2009 – International Super Rally Dallas şi Silver Rally Reno

  Sunt lucruri care ne atag atenţia, ne stârnesc curiozitatea sau sunt o provocare. Dar, în acelasi timp, există în viaţa noastră lucruri sau locuri care ne cuceresc inima !

  În urmă cu 12 ani, a vizita USA era doar un vis, o dorinţă la care nu aveam soluţie.

  De 11 ani vizitez USA şi o cunosc aşa cum mulţi ar dori să o cunoască!

  Cele mai frumoase oraşe (New York, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Phoenix, Dallas, Huston, Las Vegas)

  Cele mai deosebite puncte de atracţie turistică (Disneyland, Manhattan, Golden Gate, Alcatraz, Centrul spaţial NASA, Southfork Ranch)

  Cele mai deosebite hoteluri de 5*

  Acesta poate să fie VISUL tău sau doar unul dintre visele pe care le ai!

  Nu uita:

  Este unul din cele 10 moduri prin care firma te răsplăteşte pentru activitatea desfăşurată într-un an.
  Locurile nu sunt limitate, nu eşti în competiţie cu nimeni decât cu tine insuţi.
  Îţi va deschide orizontul! Dacă spui că iubeşti această companie, niciodată nu o vei cunoaşte deplin, decât dacă vei ajunge pe plantaţii, la Aloe Vera of America în Dallas sau la Home Office în Scotsdale (Phoenix – Arizona)

  Vrei să vezi cum se comportă cei din conducerea companiei în calitate de gazde?
  Rex Maughan, Gregg Maughan, Aidan O’Hare, Navaz Ghaswala.

  Ei se comportă în mod natural cu modestie şi răbdare, oferind atenţie şi dragoste necondiţionată oricărui membru al echipei. Indiferent din ce ţară ai venit şi ce culoare are pielea ta, vei fi tratat cu multă grija şi respect.

  Sunt multe lucruri pe care le putem „importa” şi aduce în Romania, dar ATMOSFERA UNUI RALIU INTERNAŢIONAL este mai greu de împachetat şi pus în bagaje.

  Înregistrările, pozele, cuvintele sunt o imagine palidă a ceea ce este cu adevărat un asemenea eveniment!

  Nu a trecut decât o treime din timpul de calificare pentru Raliul de anul viitor.

  Vom merge împreună în Denver Colorado şi la San Francisco, dacă îţi doreşti, şi-ţi propui.

  Îndrăzneşte, nu-ţi limita posibilităţile, nu-ţi face calcule care să-ţi acopere doar plata facturilor şi ratele la bancă!

  Fă-ţi calcule pentru o existenţă excepţională!

  Cum ?

  Oferind altora o existenţă excepţională!

  Zilnic

  Cu entuziasm,

  Cu speranţă,

  Cu credinţă,

  Cu dragoste

  2008 – Phoenix

  2007 – ALOHA Forever

  2006 – World Rally Malaezia

  Se spune că nu poţi merge mai departe decât propriile visuri…

  Dar cine a spus lucrul acesta nu cunoaşte fenomenul Forever!

  Recent ne-am întors de la Raliul Mondial Forever, Word Rally 2006.

  Ce este un Raliu Mondial?

  Este o provocare, un tur de rezistenţă, în ceea ce priveşte distanţa parcursă, pentru noi europenii o călătorie de peste 10.000 de km (40 ore) iar pentru cei din USA şi America Latină mai adăugaţi 20 de ore.

  O provocare, de asemenea în ceea ce priveşte programul. Gazdele noastre şi-au propus să ne arate totul! Şi le mulţumim pentru aceasta.

  Este o confirmare că suntem parteneri cu o companie de nivel mondial, oriunde, pe orice continent am merge, în aproape în orice ţară, există un sediu Forever unde te simţi ca şi acasă.

  Este o lecţie despre ceea ce înseamnă ospitalitate şi generozitate duse la rang de excelenţă.

  Imaginaţi-vă un grup de aproximativ 200 persoane: Preşedintele Companiei, Rex Maughan şi soţia sa, Gregg Maughan, Navaz Ghaswala, Rjay Lloyd, Dave Anderson. Country Managerii din fiecare ţară care s-a calificat pentru acest program şi top distribuitorii din aceste ţări.

  Sloganul zilnic: Trezeşte-te şi străluceşte!

  Atitudinea grupului: Bună dispoziţie, dorinţa de comunicare!

  Limbajul comun: Totul despre Forever!

  Traseul de anul acesta a fost impresionant chiar şi printr-o simplă enumerare a principalelor obiective:

  Singapore – frumoasa şi eleganta capitală a contrastelor în care orientul şi occidentul coexistă armonios.

  Ce poate fi mai contrastant decât cele două simboluri ale oraşului.

  Leul – curaj, putere, excelenţă

  Orhideea – eleganţă, gingăşie.

  Insula Sentosa – amenajată în întregime ca loc de refacere şi agrement.

  Malaka – oraş istoric, care poartă amprenta primilor portughezi debarcaţi şi stabiliţi aici.

  Kuala-Lumpur – capitala Malaysiei, de departe punctul de atracţie maximă al acestui Raliu.

  Va amintiţi unde este cea mai înaltă clădire din lume? Chiar aici, sunt PETRONAS TWIN TOWERS (Turnurile Petronas) o demonstraţie de curaj şi îndrăzneală, o biruinţă a inteligenţei umane asupra propriilor temeri.

  Intrarea în oraş, cu un convoi de 6 autocare, pe înserate, ne-a dat prilejul să vedem impresionantele turnuri, luminate din toate unghiurile.

  Ne-am apropiat tot mai mult şi le-am privit de la înălţimea Turnului Televiziunii (a patra, cea mai înaltă clădire din lume) unde am servit cina, pentru ca în final să fim cazaţi în luxosul hotel Mandarin Oriental.

  Ne aflam la km 0 al capitalei şi totul era sub ochii noştri, Turnurile Petronas, Sala de Conferinţe, Complexul KLCC , Parcul central al oraşului.

  Impresionant!

  Următoarea destinaţie a fost Langkawi, în apropiere de graniţa cu Thailanda pe malul mării, în pădurea ecuatorială. Cele peste 11.000 de specii de plante şi cele peste 140 de specii de păsări şi animale fac peisajul foarte viu şi colorat.

  Cuvintele sunt sărace şi nu reuşesc să exprime toată frumuseţea, bucuria şi entuziasmul pe care îl simţim.

  Te simţi copleşit de atâta generozitate şi plin de recunoştinţă, în mod firesc, pui întrebarea: Ce aşi putea să fac eu…?

  A doua zi după întoarcerea în ţară, am vizionat un film, Pay it forward , iar mesajul acestui film, este posibil ca o idee să schimbe lumea? mi-a atras atenţia.

  Un copil de 11 ani, la provocarea profesorului de sociologie, vine cu următoarea idee:

  Dacă eu voi face o faptă bună pentru trei persoane, iar acestea nu trebuie să mă răsplătească pe mine ci vor face bine, de asemenea altor trei persoane…..

  Un nou MLM, veţi spune?

  Nu, o nouă ordine mondială, în care generozitatea şi lipsa egoismului primează.

  Ce poate simţii un lider în Forever, odată cu sentimentul de recunoştinţă, în nici un caz dorinţa de a se „revanşa” faţă de conducerea firmei, ei nu aşteaptă aşa ceva de la noi.

  Ceea ce Forever aşteaptă de la noi, liderii este să ne îndreptăm toată atenţia asupra acelora care, într-un fel sau altul, aparţin acestei companii, şi să facem bine, din toată inima un bine care nu aşteaptă recunoştinţa.

  Nu este nevoie să ne gândim la noi, am realizat mai mult decât ne-am propus, am ajuns mai departe decât am visat.

  Mulţumesc Dora şi Gabor Szocs, Vera şi Aurel Meşter pentru zilele minunate petrecute împreună.

  Mulţumesc echipei României, realizările extraordinare de anul trecut au permis participarea noastră la acest Raliu.

  Mulţumesc Lui Dumnezeu, cu adâncă recunoştinţă.