logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

Follow & share

Newsletter

Infinite Skin Care Kit

Sistem avansat de îngrijire a pielii

Ai crede că ai văzut cam tot ce poate face planta de aloe pentru organism – dar te asigurăm că nu ai văzut încă nimic! Infinite Skin Care Kit țintește procesul îmbătrânirii de la interior spre exterior și de la exterior spre interior cu ajutorul unor formule revoluționare concepute să hidrateze pielea, să reducă aspectul liniilor fine și ridurilor și să susțină nivelurile adecvate de colagen pentru a te ajuta să arăți și să te simți bine. 

Ambalaj / Conţinut

Administrare

Infinite by Forever hydrating cleanser

Mod de utilizare: De doua ori pe zi, dimineata si seara, pe fata si gat / decolteu.
Instructiuni: Aplicati o cantitate generoasa de produs pe degetele umezite in prealabil si masati usor circular-ascendent pe intreaga fata si gat / decolteu. Clatiti bine pentru o piele neteda si curata.
Precautii: Evitati contactul cu ochii. Daca apar iritatii, clatiti abundent cu apa. Daca iritatia persista, intrerupeti utilizarea produsului si consultati un medic.

Infinite by Forever firming complex

Mod de utilizare: Doua tablete pe zi, dimineata.

Infinite by Forever firming serum

 Mod de utilizare: De doua ori pe zi, dimineata si seara, pe fata si gat / decolteu, dupa demachiere.
Instructiuni: Apasati de 1-2 ori pompita-dozatoare si aplicati, pe pielea curata, cantitatea de produs eliberata. Masati usor fata si gatul / decolteul, pana la absorbtia completa, pentru un aspect intinerit.
Precautii: Evitati contactul cu ochii. Daca apar iritatii, clatiti abundent cu apa. Daca iritatia persista, intrerupeti utilizarea produsului si consultati un medic.

Infinite by Forever restoring creme

Mod de utilizare: De doua ori pe zi, dimineata si seara, dupa aplicarea firming serum.
Instructiuni: Apasati o data pompita-dozatoare, apoi masati fata si gatul / decolteul cu cantitatea de produs eliberata, dupa demachiere, pentru un aspect intinerit al pielii.

Infinite Skin Care Kit
Cod: #553
Infinite by Forever
În spatele scenei
Doreşti informaţii suplimentare?