logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Aloe Jojoba Shampoo

  Potrivit pentru orice tip de păr

  O formulă nouă! In Aloe Jojoba Shampoo se gaseste formula perfecta pentru toate tipurile de par, cu ingrediente extrem de puternice! În loc să se bazeze exclusiv pe agenții spumanți artificiali, ingredientul nostru preferat, gelul de aloe, conține saponine naturale care ajută la crearea unei spume delicate. Jojoba oferă un efect de keratinizare care stimulează culoarea și strălucirea naturală a părului. Aceste ingrediente îndepărtează reziduurile de grăsime de pe păr și în același timp calmează scalpul. De acum, îmbunătățit și cu Forever Essential Oils Lavender, pentru ca părul tău să atragă și mai multe priviri.

  Ingrediente

  Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Disodium 2-Sulfolaurate, Decyl Glucoside, 1,2-Hexanediol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Linalool, Potassium
  Sorbate

  Ambalaj / Conţinut

  Volum net: 296 ml

  Administrare

  Se aplică puţin şampon pe părul umed şi se masează uşor pentru a determina formarea unei spume abundente şi pentru a stimula scalpul, după care se clăteşte din abundenţă. Se repetă la nevoie, până ce părul rămâne curat.

  Aloe Jojoba Shampoo
  Cod: #521
  Doreşti informaţii suplimentare?