logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Aloe Jojoba Shampoo

  În Aloe Jojoba Shampoo găsești formula perfecta pentru toate tipurile de păr, cu ingrediente extrem de puternice! În loc să se bazeze exclusiv pe agenții spumanți artificiali, ingredientul nostru preferat, gelul de aloe, conține saponine naturale care ajută la crearea unei spume delicate. Jojoba oferă un efect de keratinizare care stimulează culoarea și strălucirea naturală a părului. Aceste ingrediente îndepărtează reziduurile de grăsime de pe păr și în același timp calmează scalpul. De acum, îmbunătățit și cu Forever Essential Oils Lavender, pentru ca părul tău să atragă și mai multe priviri.

  Aloe Jojoba Shampoo beneficii

  🔸Scalp curat
  🔸Păr mătăsos, strălucitor, viguros
  🔸Senzație de prospețime
  🔸Răsfăț pentru păr
  🔸Formula concentrată
  🔸Raport excelent calitate / preț / durata de utilizare
  🔸Potrivit și pentru vegetarieni și vegani

  Ingrediente

  Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Decyl Glucoside, Disodium 2-Sulfolaurate, Sodium Chloride, Rosa Canina Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Citric Acid, Ascorbic Acid, Lavandula Angustifolia Oil, Parfum, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

  Ambalaj / Conţinut

  Volum net: 296 ml

  Administrare

  Se aplică puţin şampon pe părul umed şi se masează uşor pentru a determina formarea unei spume abundente şi pentru a stimula scalpul, după care se clăteşte din abundenţă. Se repetă la nevoie, până ce părul rămâne curat.

  Descarcă gratuit Catalogul de produse Forever Living Products 2021 pdf

  Aloe Jojoba Shampoo

  Cod: #521

  Doreşti informaţii suplimentare?