logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Calcium

  Calciul este cea mai răspândită substanţă minerală din organism, reprezentând cca. 2% din masa corporală. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se găseşte în oase şi dinţi, iar restul în celulele nervoase, sânge, ţesuturi şi fluide. Asociat de mult timp cu creşterea şi rezistenţa oaselor şi dinţilor, calciul este de asemenea esenţial pentru coagularea sângelui şi transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muşchi şi pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei. Conform statisticilor oficiale din SUA, 75% dintre americani nu consumă cantitatea zilnică recomandată de calciu.

  Calciul este cel mai important mineral care ajută la creşterea rezistenţei oaselor.
  În special copiii şi adolescenţii au nevoie de un aport corespunzător de calciu în alimentaţie, deoarece în această perioadă se depozitează cantitatea maximă de calciu în oase. De aceea, un aport corespunzător de calciu în această perioadă poate preveni problemele osoase de la maturitate, când masa osoasă începe să se reducă.
  Aportul suficient de calciu în copilărie este important deoarece vârful de masă osoasă şi de conţinut de calciu al scheletului este atins în adolescenţă.
  Fetele sunt mai expuse unui risc de fragilizare a oaselor la maturitate, ce poate duce în unele cazuri la afecţiuni cu invaliditate. Nivelul calciului din oase începe să scadă la adulţii tineri, iar procesul continuă odată cu înaintarea în vârstă, mai ales la femei.
  Dieta cu un conţinut adecvat de calciu poate să minimalizeze aceste pierderi. O dietă bogată în calciu determină organismul să ardă mai multe lipide şi să reducă stratul de grăsime produs de organism.

  Pentru cei care nu tolerează lactoza sau nu agreează lactatele, suplimentele cu calciu sunt o alternativă.  Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru că se dizolvă uşor în stomac şi este absorbit eficient.

  Forever Calcium este o formulă cu conţinut ridicat de citrat de calciu, care furnizează organismului necesarul zilnic recomandat de calciu, în proporţie de 100%. Doza zilnică de Forever Calcium, cu aromă plăcută de vanilie,  conţine 800 mg calciu în asociere cu vitamina D şi magneziu, doi compuşi esenţiali pentru a maximiza absorbţia calciului. Două tablete la micul dejun şi două la cină constituie o cale uşoară şi eficientă de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida ţesutul osos.

  Forever Calcium beneficii

  🔸 Formula cu citrat de calciu – Forever Calcium are o formula cu un continut ridicat de citrat de calciu, care se dizolva usor in stomac si este absorbit eficient in corp.
  🔸  Asigura doza zilnica de calciu recomandata – 4 tablete de Forever Calcium furnizeaza corpului 800 mg de calciu.
  🔸 Forma de calciu cu biodisponibilitate ridicata
  🔸  Este o alternativa pentru cei cu intoleranta la lactoza
  🔸  Aroma placuta de vanilie
  🔸  Aport de vitamina D
  🔸  Imbogatit cu magneziu
  🔸  Absorbtie ridicata
  🔸  Aport suplimentar de minerale
  🔸  „Perechea perfecta” pentru Forever Freedom – Oasele puternice au nevoie si de articulatii pe masura. Una dintre cele mai iubite bauturi nutritive pe baza de Aloe vera, Forever Freedom contine sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante de origine naturala, cu rol in mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.

  Ingrediente

  ALTE INGREDIENTE

  Bisglicinat de calciu, citrat de calciu, carbonat de calciu, oxid de magneziu, agenți pentru stabilizare (celuloză microcristalizată, dioxid de siliciu), agebt antiaglomerant (croscarmeloză sodică), ascorbat de calciu, bisglicinat de magneziu, agent antiaglomerant (acid stearic), agenți de glazurare (croscarmeloză sodică, dextrină, dextroză, trigliceride cu lanț mediu, citrat de sodiu), bisglicinat de zinc, bisglicinat de mangan, bisglicinat de cupru, aromă naturală de vanilie, colecalciferol.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care conține 90 tablete

  Administrare

  3- 4 tablete pe zi.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Calcium

  Cod: #206

  Doreşti informaţii suplimentare?