logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  FAB – Forever Active Boost

  O băutură cu efect energizant!

  Ştim cu toţii câtă epuizare presupune un stil de viaţă extrem de activ: să fii veşnic ocupat, să te afli într-o continuă alergătură între îndeplinirea sarcinilor de serviciu, preluarea copiilor de la şcoală, treburile gospodăreşti, efectuarea cumpărăturilor şi practicarea sporturilor preferate.

  Cum poate avea cineva suficientă energie pentru toate aceste activităţi?

  FLP a găsit soluţia pentru a vă ajuta atunci când resursele voastre de energie s-au epuizat: FAB – Forever Active BOOST, o băutură cu efect energizant!

  FAB se deosebeşte de alte băuturi energizante, deoarece furnizează atât energie pentru utilizare imediată, cât şi pe termen lung. Eliberarea imediată de energie este furnizată de guarana, ingredient natural extrem de popular în Brazilia, iar efectul de lungă durată se datorează tehnologiei complexului ADX7, amestec brevetat obţinut din plante adaptogene şi nutrienţi de către un cercetător şi conducător ştiinţific sportiv rus.

  ADX7 a ajutat atleţii ruşi să câştige (în curse) peste 130 de medalii la competiţiile olimpice!

  FAB constituie o modalitate rapidă şi răcoritoare de a vă menţine plin de energie, ager, vioi şi sprinten, pe tot parcursul zilei!

  FAB vă revitalizează pentru a avea puterea de concentrare şi răbdarea de a face tot ce aveţi de făcut, precum şi tot ce aţi mai dori să faceţi!

  Ingrediente

  Apă carbogazoasă, zahăr, dextroză, acid citric, îndulcitor, gel stabilizat de Aloe vera, regulatori de aciditate, taurină (600 mg), extract din seminţe de guarana, glucuronolactonă, arome, L-glutamină, amestec de plante adaptogene (Eleutherococcus s., Schisandra), inozitol, vitamine (B3, B5, B6, B12), colorant (beta-caroten).

  Ambalaj / Conţinut

  Doză care conține 250 ml

  Administrare

  A se consuma 1 doza (cutie)/zi. A se agita uşor. A se consuma după răcire.

  Produsul nu este recomandat copiilor sau femeilor însărcinate. În cazul unor stări de boală, consultați medicul înainte de utilizarea acestui produs.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  FAB - Forever Active Boost

  Cod: #321

  FAB X
  FAB
  Doreşti informaţii suplimentare?