logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  FAB – Forever Active Boost

  Forever intra pe o piața dinamica, în continua creștere, cu un produs inovator și unic.
  FAB / FAB X este singura băutură energizantă care oferă energia în etape.

  Energie instantanee – care provine în special din guarana, un ingredient natural extrem de popular în Brazilia și cofeina.

  Energie pe termen lung – datorită amestecului brevetat de ingrediente naturale cunoscute sub denumirea de complexul ADX7. Este un amestec brevetat obţinut din plante adaptogene şi nutrienţi, realizat de către un cercetător şi conducător ştiinţific sportiv rus.
  Acest amestec a ajutat sportivii ruși sa câștige peste 130 de medalii, în ultimile decenii, la Olimpiade!

  Intr-o lume agitata și sub presiunea stresului, nimeni nu mai are suficientă energie pentru a realiza tot ce-și propune sa facă.

  Ştim cu toţii câtă epuizare presupune un stil de viaţă activ: să fii veşnic ocupat, să te afli într-o continuă alergătură între îndeplinirea sarcinilor de serviciu, preluarea copiilor de la şcoală, treburile gospodăreşti, efectuarea cumpărăturilor şi practicarea sporturilor preferate.

  Cum poate avea cineva suficientă energie pentru toate aceste activităţi?

  FAB – Forever Active BOOST este soluţia pentru a vă ajuta atunci când resursele voastre de energie s-au epuizat, o băutură cu efect energizant, cu efect imediat și pe termen lung !
  FAB constituie o modalitate rapidă şi răcoritoare de a vă menţine plin de energie, ager, vioi şi sprinten, pe tot parcursul zilei!
  FAB vă revitalizează pentru a avea puterea de concentrare şi răbdarea de a face tot ce aveţi de făcut, precum şi tot ce aţi mai dori să faceţi!

  Ingrediente

  Apă carbogazoasă, zahăr, dextroză, acid citric, îndulcitor, gel stabilizat de Aloe vera, regulatori de aciditate, taurină (600 mg), extract din seminţe de guarana, glucuronolactonă, arome, L-glutamină, amestec de plante adaptogene (Eleutherococcus s., Schisandra), inozitol, vitamine (B3, B5, B6, B12), colorant (beta-caroten).

  Ambalaj / Conţinut

  Doză care conține 250 ml

  Administrare

  A se consuma 1 doza (cutie)/zi. A se agita uşor. A se consuma după răcire.

  Produsul nu este recomandat copiilor sau femeilor însărcinate. În cazul unor stări de boală, consultați medicul înainte de utilizarea acestui produs.

  Păreri despre FAB - Forever Active Boost

  Descarcă gratuit Catalogul de produse Forever Living Products 2021 pdf

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  FAB - Forever Active Boost

  Cod: #321

  FAB X
  FAB
  Doreşti informaţii suplimentare?