logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

Follow & share

Newsletter

Forever Hand Sanitizer

Distruge 99,99 % dintre microbi

Doriţi în orice clipă să apăraţi cât mai bine sănătatea voastră şi a familiei voastre, însă, nu trebuie să uitaţi că duşmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i puteţi vedea.

Sunteţi o familie extrem de activă, gata oricând să stabilească o mulţime de contacte… cu multă lume, însă… şi cu o multitudine de microbi!

Forever Hand Sanitizer ™ cu Aloe vera şi miere de albine este special  conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi.

Acest produs conţine gel stabilizat de Aloe vera cu efect  calmant şi miere de albine cu efect hidratant, pentru a curăţa, dezinfecta, catifela şi hidrata pielea. Ca să nu mai vorbim despre mirosul său plăcut de lămâie şi lavandă, care este de-a dreptul încântător!

Flaconul conţine circa 60 ml de produs şi are o formă ideală, pentru a-l putea avea la îndemână, oriunde şi oricând!

Hai să spunem lucrurilor pe nume! Fiind atât de activi, nu prea aveţi cum să evitaţi potenţiale contacte microbiene, însă oricine poate scăpa rapid şi sigur de microbi prin folosirea Forever Hand Sanitizer™.

Fiţi liniştiţi de-acum, o sticluţă mică vă scapă  de toate aceste griji!

Folosiţi Forever Hand Sanitizer™ şi totul va fi bine!

Ingrediente

INGREDIENT ACTIV: Ethyl Alcohol

INGREDIENTE INACTIVE:

Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Honey, Isopropyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Glycerin, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Myristate.

Ambalaj / Conţinut

Flacon care contine 1 litru de gel stabilizat

Administrare

Umeziţi bine mâinile cu Forever Hand Sanitizer™ , apoi frecaţi-le energic una de cealaltă, până la evaporarea completă a produsului.
Copiii de vârstă preşcolară (sub 6 ani) necesită supraveghere în timpul folosirii sale.
PRECAUTII:
– produsul se va folosi strict pentru uz extern;
– produsul se va feri de flacără sau foc, deoarece este inflamabil;
– nu se va aplica produsul în ochi sau în apropierea acestora; în cazul unui contact accidental, ochii se vor clăti cu apă din abundenţă;
– se va evita contactul cu pielea lezată;
– se va sista utilizarea produsului şi se va solicita sfatul medicului în cazul apariţiei unor iritaţii sau erupţii cutanate;

Forever Hand Sanitizer
Cod: #318
Doreşti informaţii suplimentare?