logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

Follow & share

Newsletter

Forever Supergreens

Susține-ți stilul de viață activ cu amestecul suprem de legume și fructe!

Forever Supergreens conține peste 20 de fructe și legume plus vitaminele C, E și magneziu, care ajută corpul să se mențină la capacitate maximă, pentru performanțe optime.
În unele zile este greu să consumăm porțiile recomandate de fructe și legume. Ritmul nostru de viață extrem de alert ne determina să alegem alimente procesate, pe care le putem consuma „din mers”, însă acest lucru poate duce la carențe nutriționale. Atunci când stilul de viață te impiedică să te hranești corect, cu Forever Supergreens îi poți oferi corpului susținerea de care are nevoie, datorită amestecului de superalimente

Fiecare porție îți asigură nutrienți valoroși, prin combinația ideală de Aloe vera și peste 20 de fructe și legume în fiecare pliculeț. Acest superaliment complet are un gust excelent și se dizolvă ușor în apă sau băutura preferată.
Forever Supergreens conține nutrienți – cheie și antioxidanți puternici care ajută corpul să-și susțină mecanismele naturale de apărare și să fie în forma maximă. Legumele verzi cu proprietăți alcalinizante, precum spanacul, varza kale și broccoli, sporesc performanțele corpului prin susținerea unui pH echilibrat, care este vital pentru multe dintre funcțiile organismului.

Ingredientele atent selecționate te ajută să menții abilitățile naturale de aparare ale corpului în momentele dificile și te mențin în formă maximă, pentru performanțe optime. Forever Supergreens conține un amestec puternic de nutrienți naturali din surse atent alese, precum polifenoli și antioxidanți din lycium, semințe de struguri, ceai verde, legume verzi, spirulină și aloe de pe plantațiile noastre, susținute de beneficiile naturale ale vitaminelor C și E și magneziului.

Forever Supergreens reprezintă mai mult decât o modalitate rapidă și la îndemână de a acoperi carențele nutriționale. Poate fi adăugat cu ușurință în geanta de fitness, susține forța și rezistența în timpul antrenamentelor, precum și refacerea post exerciții.
Susține-ți stilul de viață activ cu cele mai bune surse de superalimente verzi din natură. Aroma delicioasă de fructe de pădure se combină perfect cu shake-urile Forever Lite Ultra sau băutura ta preferată. Indiferent că vrei să-ți savurezi porția de verdețuri pe drum sau ai nevoie de un imbold pentru antrenamentul zilnic cu un amestec perfect de superalimente de top, nu există opțiune mai bună decât Forever Supergreens!

Certificări
Fără organisme modificate genetic, fără gluten, fără grăsimi, fără zahăr adăugat.

Ingrediente

Pulbere din frunze de Spanac (34%); aroma de fructe de padure (maltodextrina, guma acacia, arome de zmeura si capsune, acid citric, dioxid de siliciu); carbonat de magneziu; pulbere din frunze Broccoli (7%); pulbere de Orz verde; Spirulina platensis (5,7%); amestec brevetat din fructe si legume(5,7%); vitamina C /acid ascorbic; pulbere din frunze de Varza Kale (2%); pulbere din seminte de Struguri; pulbere din frunze Ceai-verde; extract apos 4:1 (maltodextrina) din fructe de Goji (Lycium barbarum) (1,7%); indulcitor: steviolglicozide;  vitamina E [D-alfa acetat de tocoferil 50% (amidon modificat de porumb, dioxid de siliciu); pulbere de Aloe barbadensis.

Ambalaj / Conţinut

Greutatea neta: 132 g
Numărul dozelor per punga: 30

Administrare

Doza zilnică un plic pe zi
Aministrare: Adaugă conținutul unui pachet (4.4 g) în 240 ml de apă sau altă băutură. Agită bine sau amestecă pentru a dispersa conținutul uniform.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.  A se păstra bine închis, la loc uscat şi la temperatura camerei (maximum 25 grade C). Produsul este indicat doar adulților.