logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Nature-Min

  Asociere perfectă de substanţe minerale în fiecare tabletă

  Cu Nature-Min, organismul tău va putea beneficia acum de nutrienţi extraşi din adâncul mărilor. 4% din masa corpului este constituită din minerale, pe care organismul uman nu le poate sintetiza, dar le obţine din hrană sau suplimente alimentare.

  Forever Nature-Min este o formulă avansată, ce reuneşte forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbţie maximă. Produsul oferă minerale şi microelemente în proporţii perfect echilibrate, pentru eficienţă maximă. Utilizând forme minerale chelatate, obţinute în urma sedimentării plantelor şi animalelor marine pe fundul mărilor, produsul Nature-Min furnizează majoritatea mineralelor existente în corpul uman.

  Mineralele au numeroase roluri, de la reglarea balanţei hidroelectrolitice la activarea genelor şi hormonilor.

  Mineralele îndeplinesc trei funcţii :

  1.  Unele, cum ar fi calciul, fosforul şi magneziul, sunt constituenţi ai oaselor şi dinţilor.

  2.  Altele, sub formă de săruri solubile, contribuie la controlul compoziţiei fluidelor şi celulelor.

  3.  Fierul şi hemoglobina îndeplinesc alte sarcini vitale. Ele colaborează cu enzimele şi proteinele, substanţe necesare producerii şi eliberării de energie.

  Forever Nature-Min este o excelentă cale de a furniza organismului mineralele şi microelementele de care are nevoie, pentru un stil de viaţă  sănătos şi echilibrat.

  Ingrediente

  Calciu/Fosfor (saruri de calciu ale acidului ortofosforic), celuloza microcristalina (emulsifiant), Magneziu (oxid de magneziu), acid stearic (antiaglomerant), carboximetilceluloza de sodiu reticulata (agent de incarcare), sediment mineral marin, Fier (fumarat feros), Zinc (sulfat de zinc), Mangan (gluconat de mangan), Cupru (gluconat de cupru), Seleniu (L-selenometionină), Iod (iodură de potasiu), Molibden (molibdat de sodiu).

  ALTE INGREDIENTE

  Sediment mineral marin, croscarmeloză sodică, acid stearic.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care contine 180 tablete

  Administrare

  6 tablete pe zi

  Acest produs nu este un medicament deoarece nu a fost conceput pentru a fi utilizat in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu face obiectul evaluarilor FDA. Pentru orice urma de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Nature-Min
  Cod: #037
  Manager de laborator
  Director Management
  Doreşti informaţii suplimentare?