logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Fiber

  Forever Fiber  furnizează 5 grame de fibre solubile, convenabil ambalate pentru a le avea mereu la îndemână, pentru o dietă sănătoasă. Experţii ne recomandă să consumăm până la 30 de grame de fibre zilnic, pentru o sănătate optimă şi o bună funcţionare a sistemului digestiv. Cu toate acestea, cei mai mulţi dintre noi abia dacă includ în dieta lor jumătate din această cantitate. În căutarea de alimente uşor de preparat nu mai beneficiem de cantitatea adecvată de fibre, pentru menţinerea sănătăţii.

  Forever Fiber  conţine un amestec brevetat de patru tipuri de fibre şi este o modalitate uşoară de a creşte aportul de fibre din dietă, prin amestecarea lor în alimentele pe care le consumăm sau mixarea lor cu Forever Aloe Vera Gel sau altă băutură ori chiar dizolvarea lor rapidă în sticla cu apă atunci când suntem pe fugă.

  Cu Forever Fiber este mult mai uşor să sporeşti aportul de fibre din alimentaţie, datorită celor 5 grame de fibre solubile din fiecare plic. Această cantitate reprezintă echivalentul a 1 cană şi jumătate de orez brun sau 2 felii de pâine integrală prăjită – fără carbohidraţi şi fără calorii. Forever Fiber este o modalitate la îndemână de a spori aportul zilnic de fibre şi de a optimiza starea de sănătate

  Forever Fiber beneficii

  Deşi majoritatea asociază consumul de fibre cu funcţia digestivă, lucru foarte adevărat, de altfel, fibrele au multe alte beneficii pentru întregul organism.

  🔸Administrat între mese, Forever Fiber ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate, controlând astfel apetitul şi pofta de dulce, precum şi aportul caloric.
  🔸 Contribuind, de asemenea, la menţinerea unui nivel normal de zahăr în sânge şi la încetinirea absorbţiei macronutrienţilor din alimente, fibrele ajută şi la reducerea senzaţiei de oboseală de după masă.
  🔸 S-a demonstrat că fibrele susţin şi funcţia cardiovasculară.

  🔸 Stimulează digestia.
  🔸 Contribuie la menținerea colesterolului în limite normale.
  🔸 Ajută la menținerea unui nivel normal de zahăr în sânge, contribuind, astfel, la atenuarea senzației de oboseală de după masă.
  🔸 Dau senzația de sațietate rapid și ne ajută să ținem, astfel, kilogramele sub control.
  🔸 Stabilizează microflora intestinală.
  🔸 Au capacitate foarte mare de reținere a apei – își măresc volumul și, o dată cu apa, rețin și substanțele toxice din tubul digestiv, care apoi sunt eliminate.
  🔸 Ajută la reglarea tranzitului intestinal.
  🔸 Având în vedere că peste 70% din funcția imunitară se află la nivelul tractului digestiv, fibrele pot contribui, de asemenea, și la buna funcționare a sistemului imunitar.

  Ingrediente

  Amestec brevetat Forever Fiber (gumă de acacia, fibre solubile din porumb, dextrină solubilă din porumb, fructo-oligozaharide).

  Ambalaj / Conţinut

  30 plicuri x 6.1g

  Administrare

  1 plic pe zi. Înainte de a fi consumat, conţinutul plicului se amestecă foarte bine cu Forever Aloe Vera Gel, apă sau alt lichid.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Fiber

  Cod: #464

  Steve Hatchett
  Doreşti informaţii suplimentare?