logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Vitolize Men

   Supliment alimentar pentru bărbaţi

  Pe măsură ce îmbătrânesc, bărbaţii încep să se confrunte cu probleme ale tractului urinar, cu reducerea libidoului, stări generale dezechilibrate, rezistenţă scăzută. Forever Living vine în ajutorul celor care au întâlnit asemenea probleme cu Vitolize Men. Beneficiile amestecului brevetat de saw palmetto (palmier pitic), pygeum (prun african) şi seminţe de dovleac ar fi greu de adus în organism numai prin dieta de zi cu zi. În plus, această formulă aduce şi avantajele nete ale antioxidanților şi nutrienţilor din formula sa.

  Acest produs ajută la menținerea sănătății prostatei și asigură protecție împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Contribuie la funcționarea normală a sistemului urinar.

  VITOLIZE™ (MEN), este un supliment alimentar pentru bărbaţi, ce reprezintă un amestec brevetat din extracte vegetale, vitamine şi minerale de cea mai înaltă calitate, special formulat pentru a asigura acestora un plus de vitalitate.

  Conține, în doza zilnică recomandată, o cantitate de polifenoli (antioxidanți naturali) echivalentă cu cea dintr-un fruct de rodie.

  Rodie: ajută la normalizarea nivelului PSA (antigenul specific prostatic) și contribuie la menținerea unui nivel normal al presiunii sanguine şi al colesterolului.

  Licopen:  este un antioxidant puternic, cu rol important în menținerea sănătății prostatei.

  Quercetină: în combinație cu alți antioxidanți, precum vitamina C, care ajută la buna funcționare a sistemului imunitar.

  Vitamina C: contribuie la reducerea oboselii și extenuării și la normalizarea funcției imunitare.

  Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Vitamina D: contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

  Zinc: contribuie la menținerea fertilității și a bunei funcționări a sistemului reproducător.

  Seleniu: contribuie la spermatogeneza normală și ajută la menținerea sănătății prostatei.

  Ingrediente

  Ingrediente: Ulei de măsline (Olea europaea), capsulă moale (gelatină, glicerină, apă purificată, gumă carob), ulei din seminţe de Dovleac (Cucurbita pepo), extract hidroalcoolic 15-20:1 din fructe de Rodiu (Punica granatum), acid ascorbic, gluconat de zinc dihidrat, ceară galbenă de albine (agent de separare), licopen 10%, lecitină (emulsifiant), drojdie de seleniu 0.2%, D-alfa tocoferol, colecalciferol, clorhidrat de piridoxină. Conţine soia.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care contine 60 capsule moi

  Administrare

  Doza zilnică recomandată: 2 capsule

  A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
  A se verifica termenul de valabilitate pe partea inferioară a flaconului.
  A se păstra bine închis, la loc uscat şi la temperatura camerei.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Vitolize Men

  Cod: #374

  Vitolize Men
  Doreşti informaţii suplimentare?