logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Aloe Blossom Herbal Tea

  Într-un plic de ceai Aloe Blossom Herbal tea vei găsi aromele unei grădini exotice.
  Un amestec natural de frunze, ierburi și mirodenii care te face să te simţi revitalizat. Studiile au arătat că mirodeniile pot conţine cantităţi de antioxidanţi similare cu anumite fructe.
  Acest ceai fără cofeină și cu zero calorii este aromat cu boboci florali de aloe, scorţișoară, ghimbir, cuișoare, piper de Jamaica, coajă rasă de portocală plus cardamom, mușeţel, fenicul, frunze de mure și Gymnema sylvestre.
  Un amestec de plante şi condimente, reunind culturi de pe 5 continente.

  Este conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată. Deşi nu conţine cofeină, este un ceai revitalizant. Poți să-l servești fierbinte, sau să adaugi cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat.
  Ingredientele sale bogate în vitamine au fost atent alese și combinate în proporțiile ideale, iar gustul desăvârșit și aroma bogată sunt tot ce ai nevoie ca sa lași în urmă stresul și oboseala unei zile agitate și să savurezi în liniște clipe unice de calm și relaxare.

  Renumit pentru beneficiile sale, mușețelul adaugă o aromă florală, delicată. Dulceag, picant, pătrunzător, cardamomul este bogat în minerale și, alături de savoarea deosebită a ghimbirului, cuișoarelor și scorțișoarei, încălzește corpul și relaxează mintea și inima.
  Aloe Blossom Herbal Tea Forever este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.

  Ceai Aloe blossom herbal tea beneficii

  Beneficiile ceaiului Forever sunt date de fiecare ingredient în parte acționand sinergic.
  Încălzește corpul și relaxează mintea și inima.
  Conferă calm și relaxare deopotrivă.

  Aloe Blossom Herbal Tea Forever - Ingrediente

  Cinnamomum cassia (Scortisoara, scoarta) – 56,58%, arome naturale si potentiatori de aroma (Citrus sinensis/coaja, Portocale-dulci; Eugenia caryophyllata/Cuisoare, muguri florali; Foeniculum vulgare/Fenicul, fructe; Zingiber officinale /Ghimbir, radacina; Aloe vera/Aloe, boboci florali), Rubus fruticosus (Mur, frunze) – 4,31%, Pimenta dioica (Piper-de-Jamaica, frunze) – 3,18%, Elettaria cardamomum (Cardamom, seminte) – 1,13%, Gymnema Sylvestre (Gymnema, frunze) – 0,68%, Matricaria recutita (Musetel, flori) – 0,23%.

  Ambalaj & Conţinut

  25 plicuri sigilate individual.

  Mod de utilizare

  Pentru 1 cană de ceai fierbinte, folosiţi 1 plic. Introduceţi plicul de ceai în apă clocotită timp de 3-5 minute. Pentru 1 litru de ceai cu gheaţă, introduceţi 4 plicuri de ceai în 2 căni cu apă clocotită, timp de 3-5 minute, apoi scoateţi plicurile, completaţi cu încă 2 căni de apă rece şi refrigeraţi.

  Aloe Blossom Herbal Tea păreri

  Descarcă gratuit Catalogul de produse Forever Living Products 2021 pdf

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Aloe Blossom Herbal Tea

  Cod: #200

  F.I.T.
  Plantațiile de Aloe Vera
  Doreşti informaţii suplimentare?