logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Active Pro-B

  Microbii sunt microorganisme vii care exista în corpul uman și au un rol bine determinat în starea generală de sănătate.
  Nu toți microbii sunt dăunători !
  Alături de microbii/bacteriile “rele” exista și bacteriile “bune”. Este destul de intuitiv sa realizam ca ne dorim cât mai putine bacterii rele și cât mai multe bacterii bune. La naștere, fiecare dintre noi primește un bagaj sănătos în proporție de aproximativ 85% bacterii bune și 15% bacterii rele.

  Pe parcursul vieții, datorită unui stilul de viață dezorganizat, proporția se schimba radical. Și, fie ca suntem conștienți sau nu de asta, corpul nostru duce o lupta continua pentru echilibrarea bacteriilor în organism.

  Putini oameni stiu ca flora intestinala si buna functionare a sistemului digestiv, in general, joaca un rol esential in starea zilnica de sanatate și de vitalitate.

  O buna functionare a tractului gastrointestinal isi pune amprenta asupra intregului corp

  🔸 Influențează sistemul imunitar
  🔸 O digestie mai buna
  🔸 Îndepărtează starea de oboseala generală datorită asimilarii corecte a nutrientilor
  🔸 Se evita oscilatiile de greutate
  🔸 Pot sa dispară chiar și probleme ale pielii.

  Forever Living Products a creat Forever Active Pro-B pentru un stil de viata sanatos!

  Cu peste 8 miliarde de probiotice in compozitie, aceste tipuri de probiotice au fost selectate datorita abilitatii lor de a ajunge in intestine.

  Asa cum v-am obisnuit, Forever Living Products acorda o atentie sporită calitatii, astfel Forever Active Pro-B se prezinta intr-un ambalaj unicat, usor de utilizat, care controleaza nivelul de umiditate si protejeaza bacteriile active, pentru a va bucura de toate beneficiile lor.

  Forever Active Pro-B indeplineste cu succes toate conditiile de conformitate si se dovedeste a fi un probiotic de ultima generatie, conform celor mai recente studii in domeniu.
  Pentru crearea noului Pro-B, am colaborat indeaproape cu Spitalul Universitar din Copenhaga – lider in domeniul gastroenterologiei, pentru a ne asigura ca iti oferim cel mai bun produs de piata

  Produsul contine un amestec brevetat de 6 tipuri de bacterii benefice – Lactobacili si Bifidobacterii – care favorizeaza sanatatea sistemului digestiv, sporesc absorbtia nutrientilor si sustin functia imunitara. S-a dovedit clinic ca doua dintre tulpinile folosite permit o colonizare extinsa a bacteriilor bune in intestine. Acestea actioneaza in sinergie cu alte tulpini selectate pentru a optimiza buna functionare a tractului intestinal.

  Amestecul nostru – Forever Active Pro-B este unic, contine si fibre prebiotice (fructooligozaharidele), cruciale in sustinerea, depozitarea si transportarea probioticelor in intestine. Fibrele contribuie la fermentarea bifidobacteriei si lactobacilului – doua tulpini care se regasesc in noul nostru probiotic si care au rolul de a transporta probioticele acolo unde organismul are nevoie de ele cel mai mult si de a se asigura ca acestea supravietuiesc cat mai mult timp in intestine.

  Fara urme de soia si fara alergeni, Forever Active Pro-B este o capsula vegetala. Fiecare comprimat are un mod de fabricatie unic – inghet (criogenare) – care asigura efecte maxime ale tulpinilor in organism.

  Am folosit un  mod de ambalare unic, prin tehnologia Vial, care controleaza nivelul de umiditate si protejeaza bacteriile active, pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile lor.

  Este simplu de administrat, nu ai nevoie decat de un singur comprimat pe zi si nu necesita refrigerare. Administrat impreuna cu Forever Aloe Vera Gel, se creeaza combinatia ideala pentru un sistem digestiv sanatos in fiecare zi si pentru niveluri maxime de energie in atingerea obiectivelor tale.

  Este foarte important de precizat că Forever Active Probiotic acţionează sinergic cu gelul nostru patentat, Aloe Vera Gel. Aloe acţionează ca un „prebiotic”, care susţine procesul de creştere a probioticelor şi le oferă un mediu ideal de acţiune. Aşadar, pentru un sistem digestiv sănătos, o absorbţie mai bună a substanţelor nutritive şi funcţie imunitară întărită, adăugaţi Forever Active Probiotic la cura dumneavoastră zilnică de suplimente nutritive.

  Forever Active Pro-B beneficii

  🔸 Combinație brevetată de șase tulpini diferite.
  🔸 Extra beneficii într-o formulă unică.
  🔸 Tehnologie avansată de fabricare.
  🔸 Ambalaj unic, pentru controlul umidității.
  🔸 Nu necesită refrigerare.
  🔸 Aport de fibre prebiotice.
  🔸 „Perechea perfectă” pentru Forever Aloe Vera Gel.
  🔸 Potrivit și pentru vegetarieni.
  🔸 Fără alergeni.

  Ingrediente

  Dextrina; FOS/fructooligozaharide; capsula: hidroxipropilmetilceluloza, colorant/dioxid de titan; Bifidobacterium animalis ssp. lactis; Lactobacillus rhamnosus; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu; Lactobacillus reuteri; Lactobacillus acidophilus; Bifidobacterium longum; Bifidobacterium bifidum.

  Ambalaj / Conţinut

  Conținut: 30 capsule perlate

  Administrare

  1 capsulă pe zi, înghițită cu 120 ml Forever Aloe Vera Gel sau cu un pahar cu apă, înainte cu 30 de minute de masă.
  Atenție! Nu folosiți produsul dacă la achizitionare sigiliul recipientului este rupt sau lipsește.
  A se păstra bine închis, la loc uscat, la temperatura camerei. Pentru păstrarea nealterată a calităților produsului, a nu se depozita la temperaturi de peste 25°C.
  A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici.
  A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variata și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Active Pro-B

  Cod: #222

  Forever Active Pro-B
  Doreşti informaţii suplimentare?